آقا داور بازی آرسنال ایپسوویچ یه حرکت زد و ترکوند.
توپ خورد بهش و رسید به دنیلسون بعدش سوت زد و توپ رو داد به بازیکنای ایپسویویچ چون توپ خورده بود به خودش!!!!!!!!!!
ته حرکت بود انصافا.
آقا داور بازی آرسنال ایپسوویچ یه حرکت زد و ترکوند.
توپ خورد بهش و رسید به دنیلسون بعدش سوت زد و توپ رو داد به بازیکنای ایپسویویچ چون توپ خورده بود به خودش!!!!!!!!!!
ته حرکت بود انصافا.
بردیم! تبریک!![]()
و تمام....3-2 یونایتد
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
راستی....چرا شما برد های منچستر رو میزنید به پای شانس بعد بردهای تیم های دیگه رو میزنید به پای تلاششون؟؟!!!
موقعیت های گل 17 در مقابل 6 بود به سود منچستر.....
دوستان غیر منچستری می دونم الان عصبانی هستید خب یونایتد دیگه باید از قبل فکرشو می کردید ممکنه اینطوری بازیو برگردونه
آقا چه کردیم امشب
بازی به دقیقه شصت که رسید گفتم باختیم...
الان خیلی احساساتی شدمبعدا میام از بازی میگم.
توصیه بنده به این دوستان:
relax relax relaxtar!!!![]()
راستی....چرا شما برد های منچستر رو میزنید به پای شانس بعد بردهای تیم های دیگه رو میزنید به پای تلاششون؟؟!!!
موقعیت های گل 17 در مقابل 6 بود به سود منچستر.....منچستر برد چون خوب بازی کرد. نیمه دوم بلکپول یه حمله نکرد.دوستان غیر منچستری می دونم الان عصبانی هستید خب یونایتد دیگه باید از قبل فکرشو می کردید ممکنه اینطوری بازیو برگردونه
تبریک میگم بهتون.
آرسنال هم 3-0 برد البته با یه داور عجیب غریب.
دروازبانمون مصدوم شده نمیزاره تیم پزشکی بیاد تو زمین. احمق...
پدرم طرفدار ارسناله...وقتی دید منچستر عقبه گلی خوشحال شد که سامان باختین و باختین.....بهش یاداوری کردم که ما از این به اصطلاح come back ها زیاد داشتیم....همین 2سال پیش با تاتنهام نیمه اول 3-0 عقب بودیم بعد 5-3 بردیم....
مثل امروز که زیبا بازی کردیم....بدون شک مدیون رافائل هستیم فوق العاده بازی کرد ولی حیف که مصدوم شد....فکر کنم باید مثل پتر چک از این کلاه ها بزاره....فلچر هم دفاع راست خوب بازی میکنه ها![]()
باید قبول کنید که منچستر به راحتی لقب خوش شانس ترین تیم دنیا رو می تونه بگیره![]()
من 2.0 شد خوابیدم (نا خواسته )... الان بیدار شدم دیدم به به
تبریک
ویرایش :
وقتی یه تیمی تو بازی 2.0 عقبه 3.2 میبره اونم تو 15 مین نمیگن خوش شانسه ... میگن شخصیت داره ... تازه این 15 مین ربع آخر بازی هم نبود ... چون بازی 10 دقیقه وقت اضافه داشت !!!!!!
Last edited by *M!L4D*; 26-01-2011 at 05:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)