تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 827 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

شما اون برنامه اي كه توي پوشه WD SmartWare هست رو نصب كنين اين برنامه يه جور درايور و نرم افزار براي مديريت هارده و احتمال ميدم دوستتون از طريق اين برنامه پسورد گزاشته
    متاسفانه برنامه ای برای نصب تو پوشه نیست، فقط یه آیکون و یه پوشه بنام Locale که تو اون پوشه هم بازم فایلی برای نصب نیست.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه برنامه ای برای نصب تو پوشه نیست، فقط یه آیکون و یه پوشه بنام Locale که تو اون پوشه هم بازم فایلی برای نصب نیست.
    فكر كنم تنها راه حلش اين باشه با دوستتون تماس بگيريد ازش بپرسيد باهاش چي كار كرده !!! ولي حدسم همون هست كه پسوردي گزاشته و قفلش كرده !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 26-06-2011 at 16:11.

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام به همه دوستان عزیز .
    دوستان من می خوام 3.5 دو ترابایت بگیرم با صحبتی که با دوست عزیزم ata.royalfalcon داشتم هارد وسترن رو پیشنهاد داد . حالا دو سه روز دیگه می خوام برم هاردو بخرم گفتم برای آخرین بار به طور عمومی بپرسم بین وسترن و سیگیت کدوم یکی بهترن و آیا بهتر از این ها هم با حجم و مشخصاتی که تو زیر می نویسم هست .
    1- مقاوم
    2- برای کار با لپ تاپ و pc و ----- مناسب باشه .
    3- ماندگاری طولانی داشته باشه .
    4- قدرت نگهداری اطلاعاتش بالا باشه .
    5- همه جا هم بشه ازش استفاده کرد .
    6- سرعت انتقال اطلاعاتش بالا باشه .

دوستان هر مارکی رو هم که معرفی کردند بهترین گارانتی اون مارک رو هم معرفی کنن .
    Last edited by sheflton; 26-06-2011 at 18:31.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سیستم دستکتاپ خونه رو رد کردم رفته و چون خیلی فایل شخصی دارم نمیتونم اونها رو تو لپ تاب داشته باشم.از طرفی نیاز به یک هارد دارم که به ----- و ... وصل کنم و باهاش برنامه های مورد علاقه رو ضبط کنم و فیلمهای دانلودی رو داخلش بریزم و وصل کنم به تی وی و تماشا کنم.پس جابجایی زیادی ندارم و همش داخل میز تلویزیون هست.
    چه مدلی به درد کار من میخوره؟

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت کلیه دوستان

من میخواستم یه هارد اکسترنال 500 یا یک ترا بگیرم. یو اس بی هم باشه (بدون پاور منظورمه) . میخواستم ببینم چه مدل هایی توی بازار هست و رنج قیمت ها حدودا چطور است و کدوم مدل ها رو پیشنهاد میدید؟

با تشکر
    بابک

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2- برای کار با لپ تاپ و pc و ----- مناسب باشه .
    سلام دوست من
    اين هاردهاي وسترن جديد كه usb3+usb2 هست هيچ قولي نميدم كه توسط رسيور يا TV شناسايي بشه !!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیستم دستکتاپ خونه رو رد کردم رفته و چون خیلی فایل شخصی دارم نمیتونم اونها رو تو لپ تاب داشته باشم.از طرفی نیاز به یک هارد دارم که به ----- و ... وصل کنم و باهاش برنامه های مورد علاقه رو ضبط کنم و فیلمهای دانلودی رو داخلش بریزم و وصل کنم به تی وی و تماشا کنم.پس جابجایی زیادی ندارم و همش داخل میز تلویزیون هست.
    چه مدلی به درد کار من میخوره؟
    سلام
    يه مدت صبر كردم و جواب ندادم تا ببينم كسي نظري داره يا نه
    بگذريم !!!

ميترسم هاردي پيشنهاد بدم كه رسيور يا TV نتونه اونو شناسايي كنه ، خيلي ها بودن كه هارد اكسترنال خريدن ولي TV يا رسيور اونو شناسايي نكرده و پولشون هدر رفته .

شناسايي هارد بستگي به عوامل زيادي داره شما بايد دفترچه راهنماي رسيور رو مطالعه كنين .
    مثلا بعضي رسيورها فقط فرمت fat32 رو ميشناسن.
    يا بعضي ها ، حجم مشخصي رو ساپورت ميكنن.
    يا بعضي فقط از USB2 ساپورت ميكنن .
    يا بعضي از رسيور ها يا TV فقط پارتيشن اول رو ميشناسن كه بعضي از هاردها دو پارتيشن دارن كه پارتيشن اولشون قفله پس نميتونه اونو شناسايي كنه .

مثلا سينماي خانگي ما هارد USB2 و فرمت fat32 و حداكثر 160 گيگ رو ميشناسه .

خلاصه من جرات نميكنم مدل خاصي رو پيشنهاد بدم . ولي با توجه به اينكه جابجايي زياد ندارين قطعا مدلهاي آداپتوري رو بخريد .
    Last edited by ata.royalfalcon; 27-06-2011 at 08:39.

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت کلیه دوستان

من میخواستم یه هارد اکسترنال 500 یا یک ترا بگیرم. یو اس بی هم باشه (بدون پاور منظورمه) . میخواستم ببینم چه مدل هایی توی بازار هست و رنج قیمت ها حدودا چطور است و کدوم مدل ها رو پیشنهاد میدید؟

با تشکر
    بابک
    سلام
    تنوع هاردها ي پرتابل در بازار خيلي زياده (برخلاف مدلهاي دسكتاپي)

تفاوت قيمت بين 500 گيگ و يكترا (پرتابل بدون آداپتور) خيلي زياده . اولي بستگي به مدلش حدودا 70 الي 80 هزارتومنه دومي هم از 130 هزارتومن بيشتره !!!

براي چي ميخواي ؟؟؟
    سرعت بالا برات مهمه ؟؟؟ (اگه سرعت بالا ميخواي بايد از انواع USB3 رو بخري . بعضي از هاردهاي پرتابل هستن كه شرايط ويژه اي دارن كه اونو از ساير مدلهاي عادي متمايز ميكنه كه تا اونجايي كه ممكنه سرعت ترانسفر رو بالا ميره!!!)
    براي سيستمهاي غير از PC ميخواين ؟؟؟ (اگه براي غير از pc بخواي ريسك عدم شناسايي هست كه در پست بالا هم گفتم . مثلا لپتاپ من USB3 رو ساپورت ميكرد ولي من يه هارد پرتابل USB2 خريدم چون كنسول بازي من هارد USB3 رو ساپورت نميكرد .)
    ضد ضربه ميخواين ؟؟؟ ميتونين مدلهاي سيليكون پاور رو بخريد (من با هارد سيليكون پاور كار نكردم و تجربه اي باهاش ندارم )

خلاصه سوالات كلي نپرسيد

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از جوابتون
    خودم هم دیروز با دیدن تاپیک به این نتیجه رسیدم که وسترن بگیرم راستی نظرتون در مورد این مدل چیه ؟
    usb3 هم هست

Western Digital My Book Essential 2TB 3.5 Summary WDBACW0020HBK Capacity 2TB Interface USB 3.0 Spin Speed (RPM)
    Platform Mac; Microsoft Windows Buffer
    Warranty 2سال گارانتي آواژنگ
    سلام دوستان خسته نباشید
    امیدوارم سوالم تکراری نباشه. خیلی تو اینترنت گشتم ولی جایی ندیدم سرعت بافر این نوع هارد رو زده باشه. من مدل 2 ترابایت می خوام که usb2&3 هر دو ساپورت کنه. لطفا قیمت و گارانتی اگه خبر دارید بگید و این که سرعت بافرش چنده؟ یه فروشنده گفته بود اینا 8 و ترانسند یه مدل داره 32. شما عدد دقیق خبر دارید؟
    ممنون

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    تنوع هاردها ي پرتابل در بازار خيلي زياده (برخلاف مدلهاي دسكتاپي)

تفاوت قيمت بين 500 گيگ و يكترا (پرتابل بدون آداپتور) خيلي زياده . اولي بستگي به مدلش حدودا 70 الي 80 هزارتومنه دومي هم از 130 هزارتومن بيشتره !!!

براي چي ميخواي ؟؟؟
    سرعت بالا برات مهمه ؟؟؟ (اگه سرعت بالا ميخواي بايد از انواع USB3 رو بخري . بعضي از هاردهاي پرتابل هستن كه شرايط ويژه اي دارن كه اونو از ساير مدلهاي عادي متمايز ميكنه كه تا اونجايي كه ممكنه سرعت ترانسفر رو بالا ميره!!!)
    براي سيستمهاي غير از PC ميخواين ؟؟؟ (اگه براي غير از pc بخواي ريسك عدم شناسايي هست كه در پست بالا هم گفتم . مثلا لپتاپ من USB3 رو ساپورت ميكرد ولي من يه هارد پرتابل USB2 خريدم چون كنسول بازي من هارد USB3 رو ساپورت نميكرد .)
    ضد ضربه ميخواين ؟؟؟ ميتونين مدلهاي سيليكون پاور رو بخريد (من با هارد سيليكون پاور كار نكردم و تجربه اي باهاش ندارم )

خلاصه سوالات كلي نپرسيد
    با تشکر از جواب شما

والا واسه لپتاپ میخواستم. ضدضربه هم باشه که خوب میشه. حالا با این تفاسیر ارزش داره یک ترا بگیرم؟ قیمتش پایینتر نمیاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •