تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 209 از 515 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این معدل کل من که نیم نمره زیاده

اگه تاییدش کنم بعدا مشکل ساز نشه ؟
    من که بهشون نگفتم...خودشون اشتباه دادن

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

داداش من که الان پیش دانشگاهی هست توی مدرسه بهش یک برگه دادن که شبیه همین صفحه هست

ولی جای انگشت و امضا و غیره داره و چند کپی....

من سوابقم روی سایت درسته
    فقط نمی دونم معدلم درسته یا نه کارنامه سال سوم رو دارم ولی اون کامله هست ... و معدل کتبی بین نمرات و معدل ها نیست
    برای کنکور 88 هم تقریبی زدم
    دوم توی سوابق یک معدل کل هست که نیم نمره از معدل سال در کارنامه پایانی سوم من بیشتره
    چه کنم؟
    پارسال چند تا بچه های ما معدل رو دقیق وارد نکرده بودن و این باعث شد یک ترم محروم بشن!!!!
    لطفا تقریبی نزنین.
    .................................................. ....................

بچه ها با این نظر موافقین که هرسال سوالای امتحان نهایی اگر سخت باشه کنکور هم سخت میشه؟
    کسی نظری نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

انقدر بدم میاد از این ثبت نام سازمان سنجش بخصوص وقتی ازین اشتباها پیش میاد ، روح و روان آدم رو بهم می ریزن ! توی دفترچه یه چیز میگن توی سایت یه چیز میگن نصف صفحه هم که پرشده از سهمیه ی شاهد و معلول و ... آخه آدم های عاقل خب اونی که سهمیه مناطق رو انتخاب میکنه دیگه نباید این گزینه ها رو ببینه ! خیلی آدم رو به اضطراب می کشونن ! گوشی رو هم که جواب نمیدن لعنت بهشون ... سختترین کارم توی زندگی همین ثبت نام کنکور بوده !
    حالا بازم ثبت نامش خوبه
    موقع اعلام نتیجه که می شه 1000 بار آدم رو می برن تو قبر و در میارن
    به خصوص اون کد امنیتیش که انقدر نا خواناست که باید 1 ساعت فقط کد امنیتی رو وارد کنی

4. 2 کاربر از Benyamin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه entezar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

توكلي با تشريح جزئيات كنكور 90 خبر داد؛
    تأثير 25 درصدي نمرات امتحان نهايي در آزمون سال 90

خبرگزاري فارس: معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور از تأثير 25 درصدي نمرات امتحان نهايي دانش‌آموزان نظام جديد مدارس در نمره آزمون سال 90 خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، حسين توكلي معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور با تشريح نحوه ثبت‌نام و جزئيات كنكور 90 ‌اظهار داشت: كنكور سال 89 براي دانش آموزان نظام و قديم و جديد در يك مرحله برگزار شد اما در سال 90 سوابق تحصيلي دانش‌آموزان در اين آزمون به صورت نمرات تراز شده دروس امتحانات نهايي براي ديپلمه‌هاي نظام جديد يكي از سال‌هاي 84 تا 89 كه امتحانات سال سوم آنها به صورت نهايي برگزار شده است، به ميزان 25 درصد در نمره آزمون تأثير خواهد داشت.

وي افزود: ثبت نام براي شركت در كنكور 90 از امروز سه‌شنبه 16 آذر به صورت اينترنتي آغاز شده و 28 آذر به اتمام مي‌رسد.

معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور گفت: كنكور سراسري سال 1390 در روزهاي 9، 10 و 11 تير ماه برگزار مي‌شود و اعلام نتايج اوليه به صورت كارنامه و انتخاب رشته اينترنتي اين آزمون از طريق سايت سازمان نيمه دوم مرداد ماه صورت مي‌پذيرد.

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به نظرم تایید نکن ! برو آموزش پرورش !

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

داداش من که الان پیش دانشگاهی هست توی مدرسه بهش یک برگه دادن که شبیه همین صفحه هست

ولی جای انگشت و امضا و غیره داره و چند کپی....

من سوابقم روی سایت درسته
    فقط نمی دونم معدلم درسته یا نه کارنامه سال سوم رو دارم ولی اون کامله هست ... و معدل کتبی بین نمرات و معدل ها نیست
    برای کنکور 88 هم تقریبی زدم
    دوم توی سوابق یک معدل کل هست که نیم نمره از معدل سال در کارنامه پایانی سوم من بیشتره
    چه کنم؟
    ُسلام
    برو مدرسه از دفتردار مدرستون برگه دیپلمتون رو بگیر همه روش هست.
    یه وقت تقزیبی نزنی ها بیچارت می کنن.
    ثبت نام نمی کنن به فنا میری.

---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------

انقدر بدم میاد از این ثبت نام سازمان سنجش بخصوص وقتی ازین اشتباها پیش میاد ، روح و روان آدم رو بهم می ریزن ! توی دفترچه یه چیز میگن توی سایت یه چیز میگن نصف صفحه هم که پرشده از سهمیه ی شاهد و معلول و ... آخه آدم های عاقل خب اونی که سهمیه مناطق رو انتخاب میکنه دیگه نباید این گزینه ها رو ببینه ! خیلی آدم رو به اضطراب می کشونن ! گوشی رو هم که جواب نمیدن لعنت بهشون ... سختترین کارم توی زندگی همین ثبت نام کنکور بوده !
    آخ گفتی.حرف دلمو زدی من پارسال معدل کتبی رو اشتباه زده بودم تا دی برای تصحیح خواب نداشتم.

8. این کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

اوني كه اونا گذاشتن معدل 3 سال دبيرستانه و اوني كه ميگي نيم نمره كمتره معدل سومه منم پارسال اشتباهي معدل سومم رو وارد كردم ولي مشكلي پيش نيومد . امسال درستش (معدل 3 سال) رو خودشون گذاشتن.
    اگه ميخواي مطمئن بشي بايد بري پيش دانشگاهيت و ازشون بخواي كه مدرك موقت ديپلم رو بت نشون بدن
    Last edited by alphacino; 07-12-2010 at 21:37.

10. این کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به هيچ وجه تاييد نكن اگر اشتباه هست
    تو ثبت نام و ورود به دانشگاه بعيده مشكلي پيش بياد ولي بعدا حراست و بسي و اطلاعات كه ميخوامن سوابق دانشجوها رو بررسي كنن حتما متوجه ميشن و چون طبق قانون از امسال هركس اطلاعات غلط وارد كرده باشه اخراج ميشه ؛ ممكنه از اين مدرك عليهت استفاده كنن و ازت اخاذي كنن و ...

تاييدش نكن و برو اموزش پرورش

12. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من فقط یه مشکل دارم :
    من ریشناسنامه و ... درسته ولی شماره شناسنامم 00 اولو نداره چی کار کنم؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اقا حمید مطمینی؟ شر نشه برای ما!!!! البته خود من فارغ التحصیلم یادمه رفته بودم نتیجه ها رو ببینم وقتی که تو قسمته شماره شناسنامه 00 میزدم نمی اومد ولی وقتی بدون00 زدم اومد! خب چرا شماره کارت ملیو با دو 00 نشون میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن اقا رضا امروز هزار دفعه زنگ زدم سنجش یا ور نداشتن یا اشغال بود!
    من پارسال وقتی میخواستم اعتراض بزنم اوووووووونقدر گرفتم تا یاروه از رو رفت برداشت گوشی رو نزدیک یک ساعت مدام یه شماره رو ردیال میکردم یاروه برداشت جواب داد
    دوستان یه سوال برنامه ریزی گونه داشتم ( چی گفتم اصلا ! ). من یه سری درسها مثل زبان رو مشکلی ندارم.میدونم اگر بذارم برای بعد از عید هم کاملا میرسم و متوجه میشم.. ولی یه سری دروس رو نمیدونم..میخواستم بپرسم به نظرتون اگر این کار رو برای بخش زبان فارسی انجام بدیم خوبه؟ چون عمومی و فرار هم هستن همون زمان های نزدیک کنکور به نظرتون برای یادگیری و تست زنیشون خوب نیست؟ اینجوری وقت بیشتری برای سایر دروس مثل عربی و فیزیک و.. هم به دست میاد..

راهنمایی کنید لطفا
    عملا بعد از عید اونقدر کار نکرده هست که فرصتی برای شروع مبحث جدید نمیمونه شما الان داری میگی من بعد از عید فقط این دو درس یا فقط دروس عمومی رو میذارم در صورتی که بعد از عید همه دروس میریزن سرت اونوقته که اضطراب میگیری الان که فرصت داری بخون دیگه گذشت دوره ای که سوال حفظی بپرسن حتی دین و زندگی هم مفهومی شده پس دروس عمومی هم چندان فرار نیستن الان فرصت داری بشین بخون بعد از عید یه دوره بکن که بقول خودت مطالب فرار برگرده

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

دوربین مخفیه تایید نکن

15. 5 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •