این معدل کل من که نیم نمره زیاده
اگه تاییدش کنم بعدا مشکل ساز نشه ؟
من که بهشون نگفتم...خودشون اشتباه دادن![]()
این معدل کل من که نیم نمره زیاده
اگه تاییدش کنم بعدا مشکل ساز نشه ؟
من که بهشون نگفتم...خودشون اشتباه دادن![]()
پارسال چند تا بچه های ما معدل رو دقیق وارد نکرده بودن و این باعث شد یک ترم محروم بشن!!!!
لطفا تقریبی نزنین.
.................................................. ....................
کسی نظری نداره؟بچه ها با این نظر موافقین که هرسال سوالای امتحان نهایی اگر سخت باشه کنکور هم سخت میشه؟
حالا بازم ثبت نامش خوبه
موقع اعلام نتیجه که می شه 1000 بار آدم رو می برن تو قبر و در میارن
به خصوص اون کد امنیتیش که انقدر نا خواناست که باید 1 ساعت فقط کد امنیتی رو وارد کنی![]()
توكلي با تشريح جزئيات كنكور 90 خبر داد؛
تأثير 25 درصدي نمرات امتحان نهايي در آزمون سال 90
خبرگزاري فارس: معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور از تأثير 25 درصدي نمرات امتحان نهايي دانشآموزان نظام جديد مدارس در نمره آزمون سال 90 خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، حسين توكلي معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور با تشريح نحوه ثبتنام و جزئيات كنكور 90 اظهار داشت: كنكور سال 89 براي دانش آموزان نظام و قديم و جديد در يك مرحله برگزار شد اما در سال 90 سوابق تحصيلي دانشآموزان در اين آزمون به صورت نمرات تراز شده دروس امتحانات نهايي براي ديپلمههاي نظام جديد يكي از سالهاي 84 تا 89 كه امتحانات سال سوم آنها به صورت نهايي برگزار شده است، به ميزان 25 درصد در نمره آزمون تأثير خواهد داشت.
وي افزود: ثبت نام براي شركت در كنكور 90 از امروز سهشنبه 16 آذر به صورت اينترنتي آغاز شده و 28 آذر به اتمام ميرسد.
معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور گفت: كنكور سراسري سال 1390 در روزهاي 9، 10 و 11 تير ماه برگزار ميشود و اعلام نتايج اوليه به صورت كارنامه و انتخاب رشته اينترنتي اين آزمون از طريق سايت سازمان نيمه دوم مرداد ماه صورت ميپذيرد.
به نظرم تایید نکن ! برو آموزش پرورش !
ُسلام
برو مدرسه از دفتردار مدرستون برگه دیپلمتون رو بگیر همه روش هست.
یه وقت تقزیبی نزنی ها بیچارت می کنن.
ثبت نام نمی کنن به فنا میری.
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
آخ گفتی.حرف دلمو زدی من پارسال معدل کتبی رو اشتباه زده بودم تا دی برای تصحیح خواب نداشتم.
اوني كه اونا گذاشتن معدل 3 سال دبيرستانه و اوني كه ميگي نيم نمره كمتره معدل سومه منم پارسال اشتباهي معدل سومم رو وارد كردم ولي مشكلي پيش نيومد . امسال درستش (معدل 3 سال) رو خودشون گذاشتن.
اگه ميخواي مطمئن بشي بايد بري پيش دانشگاهيت و ازشون بخواي كه مدرك موقت ديپلم رو بت نشون بدن![]()
Last edited by alphacino; 07-12-2010 at 21:37.
به هيچ وجه تاييد نكن اگر اشتباه هست
تو ثبت نام و ورود به دانشگاه بعيده مشكلي پيش بياد ولي بعدا حراست و بسي و اطلاعات كه ميخوامن سوابق دانشجوها رو بررسي كنن حتما متوجه ميشن و چون طبق قانون از امسال هركس اطلاعات غلط وارد كرده باشه اخراج ميشه ؛ ممكنه از اين مدرك عليهت استفاده كنن و ازت اخاذي كنن و ...
تاييدش نكن و برو اموزش پرورش
دوستان من فقط یه مشکل دارم :
من ریشناسنامه و ... درسته ولی شماره شناسنامم 00 اولو نداره چی کار کنم؟
من پارسال وقتی میخواستم اعتراض بزنم اوووووووونقدر گرفتم تا یاروه از رو رفت برداشت گوشی رونزدیک یک ساعت مدام یه شماره رو ردیال میکردم یاروه برداشت جواب داد
عملا بعد از عید اونقدر کار نکرده هست که فرصتی برای شروع مبحث جدید نمیمونه شما الان داری میگی من بعد از عید فقط این دو درس یا فقط دروس عمومی رو میذارم در صورتی که بعد از عید همه دروس میریزن سرت اونوقته که اضطراب میگیری الان که فرصت داری بخون دیگه گذشت دوره ای که سوال حفظی بپرسن حتی دین و زندگی هم مفهومی شده پس دروس عمومی هم چندان فرار نیستن الان فرصت داری بشین بخون بعد از عید یه دوره بکن که بقول خودت مطالب فرار برگرده
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
دوربین مخفیه تایید نکن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)