جناب این سایتی که معرفی فرمودید:پلن مربوط به اون قیمتی که گفتید کجاست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
جناب این سایتی که معرفی فرمودید:پلن مربوط به اون قیمتی که گفتید کجاست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متن زیر مربوط به اینترنت ماهواره ای open sky هست.
پلن فلت که ارزونترین پلن نامحدوده ....
"سرویس Flat بدون محدودیت دانلود در حجم استفاده می باشند و دارای 800 مگابایتگارنتی با سرعت مابین 1024Kbps تا 2048Kbps می باشند.
بعد از اتمام حجم گارانتی سرعت به 512Kbps تا 1024Kbps تا حجم 10 گیگ کاهش پیدا می کند.پس از اتمام حجم 10 گیگ سرعت به 64Kbps تا آخر ماه تغییر می کند."
کی بود اینترنت ماهواره ای توصیه میکرد؟؟؟
بیاد جواب گو باشه ... ملت رو چند ساعت سر کار گذاشت......
تو همون سایت زده کارت PCI حداقل هفتاد ونه هزار تومنولی دیگه توضیح نداده همین یه کارت کافیه یا نیاز به تجهیزات دیگه ای هم هست که مطمئنا هست. حالا قیمت تمام شده همه تجهیزات و اکانت چقدر میشه معلوم نیست (لا اقل من دقیقا نفهمیدم چقدر میشه) من میل زدم و ازشون توضیح خواستم اگه جواب دادن اینجا منعکس میکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 03-04-2011 at 12:26.
سوال: شما که این همه میگی اینترنت ماهواره ای ماهواره ای!! خودت استفاده کردی؟
حرف های شما درسته ها، قیمت تجهیزات که یک عدد کارت دی وی بی هستش (حدودا 100تومن) و یه دیش و الBN (حدودا 250-300تومن) و مجموعا 400تومن؛ ولی میخوام ببینم خودت تاحالا استفاده کردی که به دیگران پیشنهاد میدی و عنوان های بزرگ میزنی؟؟!
من خودم استفاده نکردم ولی کسانی که استفاده میکردن ازش راضی بودن. با خود ریسیور میشه کانکت شد ولی باید کارت --- ساپورت کنه وبعد یک پنل بخرید از سایت open sky که از همه ارزون تره.18 هزار تومن میتونید خودتون نگاه کنید. (یک طرفه)3mb سرعت 2 گیگ ترافیک بعداز اتمام ترافیک به 64 کیلوبایت تغیر میکنه ولی میتونید دانلود افلاین با سرعت بالا داشته باشید.
دیگه نباید زیاد درباره ماهواره صحبت کرد بریم سراق موضوع تایپیک.
این ایترنت ملی که میگن همچی قطع میشه دروغ بیش نیست. مگه میشه اینترنتو ملی کرد. اونوقت دیگه نمیشه حساب های بانکی (حواله پول به کشور دیگه) انجام داد . اونموقع ملی کارت (بانک ملی) به چه دردمیخوره که بری از کشورای حاشیه خلیج پارس پول از شعب اونجا بگیری.
--------------------------
ديش و ال ان بي جمعا ميشه با 20 هزار تومن خريد...250 هزار تومن چيه ديگه
كارت رو هم ميشه با 30-40 تومن خريد..
در مورد اينترنت افلاين بايد عرض كنم كه هر سايتي ديدين ارزوون ميده بدونين اكانت هاش هكي هستند و سريع از بين ميرن..
آره منم می خواستم راجع به دیش و ال ان B همینو بگم اما دیدم بحث و تموم کزدن بی خیال شدم
شما کجا دیدی کارت دی وی بی رو 30 40 تومن می فروختن؟؟؟لابد اسکای استار 2 بوده اونم چینی و دست دوم. خود اسکای استار 2 آلمانیش و نوش فکر کنم حدود 70 تومن باشه اما در کل اگه می خوای دی وی بی بگیری Qbox خیلی خوبه
در ضمن اینترنت افلاین اکانت نیاز نداره انلاین به اکانت نیاز داره اما دیگه با افلاین نمیشه کار کرد (چون هرچی که ریسیو میکنه همش فیلمهای مزخرف و اونجوری(پ..و..ر..ن) هست و چیز زیادی گیر آدم نمیاد)
Last edited by MERLIN_BOZORG; 03-04-2011 at 18:11.
من از شاتل ميگرفتم حالا ميخوام بيام مخابرات چي كار بايس كنم![]()
دوستان همینو میگم و تمام، لطفا اگه دوست داشتین یه تایپیک باز کنید اونجا حرف بزنیم.
دیش و الBN واسه دیدن 20TV نمیخواهین بگیرین که!!!!!! ضمنا من با مودم مناسب برای دریافت و ارسال گفتم.
دوستان همینو گفتم و تمام، لطفا اگه دوست داشتین یه تایپیک باز کنید اونجا حرف بزنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)