به سایت زیر یه نگاهی بنداز احتمالا کارت رو راه می اندازه البته باید ثبت نام بکنی تا بتونی از تمام امکاناتش استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سایت زیر یه نگاهی بنداز احتمالا کارت رو راه می اندازه البته باید ثبت نام بکنی تا بتونی از تمام امکاناتش استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه توضیحی بدین چجوریاس این Dns عوض کردن؟![]()
عوض کردن dns با توجه به مدل مودم میتونه متفاوت باشه ولی معمولا باید در تنظیمات مودم خود باید به دنبال گزینه ی DNS server بگردید و بعد از وارد شدن به این بخش دو جای خالی primary DNS & secondary DNS رو با شماره DNS دلخواه خود پر کنید به همین راحتی
البته انتخاب DNS نامناسب باعث افت کیفیت و کاهش سرعت میشود پس بهتر است برای دریافت بهترین شماره DNS با شرکت ارایه دهنده اینترنت خود تماس بگیرید تا انها مناسب ترین رو به شما معرفی کنند (معمولا خودشان مودم رو موقع تنظیم اولیه با بهترین DNS تحویل میدهند)
برای شرکت های مختلف DNS های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد مثل:
open dns
primary : 208.67.222.222
secondary : 208.67.220.220
hesabgar
primary : 85.185.252.10
secondary : 8.8.8.8
توصیه میکنم در زمانی که اینترنت مثل الان دچار مشکل نشده پینگ خودتون رو با سرور نابلوس در سایت pingtest.net بسنجید اگر بین 260 تا 320 بود که چیزی رو دستکاری نکنید بهتره (DNS تنظیمه و در بهترین حالته)در غیر اینصورت با شرکت اینترنت تون تماس بگیرید تا در این مورد راهنمایتون کنند.
چرا که تعویض DNS میتونه به طرز عجیبی سرعت رو کم یا فوق العاده سرعتتون رو افزایش بده و این بستگی به شماره ای که وارد کردید داره
الان صبح جمعه ای که پینگ من با مرکز مخابرات بعثت در بهترین حالت خودش نیست و مشکل داره
Last edited by hm741; 17-02-2012 at 10:58.
سلام
کسی مشکل قطع و وصل نداره؟
وصل میشه بعد از 5 ثانیه قطع دوباره وصل میکنه سریع وصل میشه ولی دوباره قطع میشه...
من كه مشكلي نداره
پينگم هم حدود 180ـه
مال من که به شدت نوسان داره...تا 500 میره دوباره میاد رو 200
دوستان پست اول کامل ویرایش و قیمتهای جدید و تغییر رمز و ... اضافه شد
پ ن : تشکر فراوان از Zed 2
Last edited by behnam-k; 17-02-2012 at 12:53.
صاحاب که نداره این اینترنت کرمانشاه
اپراتور هم هر وقت دلش خواس پهنای باند خاصی رو از یکی میگیره میده به اون یکی
یکی رو قطع میکنند و پهنای باندش رو تقسیم و بعد دوباره وصلش میکنند براش . با پهنای باند کمتر یا برعکس
هیچ قانون یا محدودیتی ندارند این اپراتور ها هر غلطی دلشون بخواد میکنند نتیجه اش هم اتفاقی میشه که برای شما افتاده
منم امروز پی در پی دو بار قطع و وصل شد
مخابرات عین ... داره سر همه رو کلاه میزاره! شده قدیمای حسابگر.
هروقت بهش زنگ میزنی میگن سراسریه! من از یک ماه پیش رفتم شاتل.حتی یک لحظه هم سرعت دانلود از 250 پایین تر نیومده!
دقیقاً همینطوره!اپراتور هم هر وقت دلش خواس پهنای باند خاصی رو از یکی میگیره میده به اون یکی
من مخابرات داشتم دوماهه بستم دیدن خرشون از پل گذشته پهنای باندمو کردن صفر!
برای باز شدن یه صفحه باید 18 بار f5 میزدم!
از این روزا هم کم کم حجمیش میکنن!
Last edited by afshin-434; 17-02-2012 at 13:18.
قطع و وصل داشتین امروز ظهر؟
مردک . بی .ش میگه مشکلی نیست شما آنلاینی
نمی فهمه تایم اوت و دی سی یعنی چه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)