تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 380 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مدل 46 میخوام که 3d خوبی هم داشته باشه......
    46d7770 سامسونگ که طراحی خوبی داره تو سایت سامسونگ با سینما زده 3300.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی با بودجه مشابه 50st30 پاناسونیک هم عالیه.

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------

با سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی
    لطفا منو در مورد خرید led تا حداکثر 1.700 و بین 32 تا 42 اینچ بدون 3d راهنمایی بفرمایید
    برند مهم نیست فقط کیفیت و راندمان خوبی تو این قیمت داشته باشه
    لطفا چند مدل رو معرفی کنید
    سپاسگذارم...
    42v20 پاناسونیک اگه گیرت بیاد عالیه.
    40ex720 سونی

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

سلام تلویزیونهای سامسونگ با گارانتی سام سرویس قیمتش تو همه نمایندگی های سامسونگ یکسانه یا تو نمایندگی هم بالا پایین داره و جای چونه زدن؟!

2. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام خسته نباشید و آرزوی سال خوب واسه همه دوستان
    قیمت این چند مدل با گارانتی رو می خواستم خواهشن سریع تر جواب بدین ، اگه نظرتون هم در مورد بهتر بودن هر کدوم و مزایا ومعایبشون هم بگین خیلی خیلی ممنون میشم بودجه مدنظر من حدود 2 میلیونه از پیشنهادات شما هم استقبال می کنم.
    ''Sony EX720 40
    ''SHARP LE820M 40
    ''SHARP LE8300X 40
    ''LG LW57000 42
    ''LG LW65100 42
    ''SAMSUNG D6940 40

در ضمن یه موضوع دیگه هم هست یکی پشتیبانی تلویزیون از همه جور فرمت تصویری و شبکه شدن با کامپیوتره (می خواهم فیلمو راحت ببینم توش با زیرنویس) اگه سه بعدی خوبی نداشته باشه دوست دارم حداقل 2 بعدیش عالی باشه از نظرات دوستان متوجه شدم ex720 mkv رو پخش نمیکنه آیا درسته؟ من نمیخواهم هزینه اضافی بابت پخش کننده خارجی بدم
    Last edited by siavash444; 01-04-2012 at 23:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

کسی نیست کمکم کنه؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

فقط اینو بگم که چون گفتید می خواید تلویزیونتون همه فرمت های تصویری رو نمایش بده با زیرنویس فارسی فقط توی سامسونگ و ال جی دنبال تلویزیون بگرد. توی ال جی همون 65100 خوبه ولی اگر میخوای سامسونگ بگیری 6960 مزیتش نسبت به 6940 اینه که وایرلس داخلی و وب براوزر داره.

6. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قیمت این چند مدل با گارانتی رو می خواستم خواهشن سریع تر جواب بدین ، اگه نظرتون هم در مورد بهتر بودن هر کدوم و مزایا ومعایبشون هم بگین خیلی خیلی ممنون میشم بودجه مدنظر من حدود 2 میلیونه از پیشنهادات شما هم استقبال می کنم.
    ''Sony EX720 40
    ''SHARP LE820M 40
    ''SHARP LE8300X 40
    ''LG LW57000 42
    ''LG LW65100 42
    ''SAMSUNG D6940 40

در ضمن یه موضوع دیگه هم هست یکی پشتیبانی تلویزیون از همه جور فرمت تصویری و شبکه شدن با کامپیوتره (می خواهم فیلمو راحت ببینم توش با زیرنویس) اگه سه بعدی خوبی نداشته باشه دوست دارم حداقل 2 بعدیش عالی باشه از نظرات دوستان متوجه شدم ex720 mkv رو پخش نمیکنه آیا درسته؟ من نمیخواهم هزینه اضافی بابت پخش کننده خارجی بدم
    Sony EX720 کیفیت تصویر دو بعدیش خوب نیست و اینکه پنلش ژاپنی نیست و پنلهای با دوام و با کیفیت سونی دارای قیمتهای خیلییی بالایی هستند. مثل سری HX که جزء بهترین tv هاست .
    sharp le8300x پنلش ژاپنیه و کیفیت تصویر 2D و 3D خیلییی خوبی داره و پنل 4 رنگ این تلویزیون باعث به وجود آوردن تصاویری با رنگهای طبیعی و بی نظیر شده . dvbt داخلی هم داره و کلا" با دوام و با کیفیت و به نظر من با توجه به قیمتش گزینه واقعا" مناسبی است و از نظر پخش فرمتهای مختلف توسط usb تقریبا" اکثر فرمتها رو ساپورت میکنه .
    LE820 هم تلویزیون دوبعدی کواترون خوبی است که دارای پنل ژاپنی و 4 رنگ است که تصاویر با کیفیتی رو به وجود آورده . ظاهر این tv فوق العاده زیباست و به کسانیکه 3D براشون مهم نیست و یه tv با ظاهری بی نظییییر میخوان و مشکل بودجه ندارن این مدل رو پیشنهاد میکنم .

8. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

Sony EX720 کیفیت تصویر دو بعدیش خوب نیست و اینکه پنلش ژاپنی نیست و پنلهای با دوام و با کیفیت سونی دارای قیمتهای خیلییی بالایی هستند. مثل سری HX که جزء بهترین tv هاست .
    sharp le8300x پنلش ژاپنیه و کیفیت تصویر 2D و 3D خیلییی خوبی داره و پنل 4 رنگ این تلویزیون باعث به وجود آوردن تصاویری با رنگهای طبیعی و بی نظیر شده . dvbt داخلی هم داره و کلا" با دوام و با کیفیت و به نظر من با توجه به قیمتش گزینه واقعا" مناسبی است و از نظر پخش فرمتهای مختلف توسط usb تقریبا" اکثر فرمتها رو ساپورت میکنه .
    LE820 هم تلویزیون دوبعدی کواترون خوبی است که دارای پنل ژاپنی و 4 رنگ است که تصاویر با کیفیتی رو به وجود آورده . ظاهر این tv فوق العاده زیباست و به کسانیکه 3D براشون مهم نیست و یه tv با ظاهری بی نظییییر میخوان و مشکل بودجه ندارن این مدل رو پیشنهاد میکنم .
    ممنون از جوابتون
    نظرتون در مورد مدل های LG چیه؟

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام، ببخشید میشه برای ما و دوستان توضیح بدین دوام پنلها رو چجوری اندازه گرفتین شما و به این نتیجه رسیدین که تو سونی فقط پنلهای گران قیمت و ژاپنی دوام خوبی دارن؟
    من تا حالا جایی ندیدم شما مدلی غیر شارپو معرفی کنید به کسی.
    راستی مدلهای کواترون شارپ تا اونجا که دوستان خریدن و تو تاپیک تلویزیونهای شارپ که توسط آقای Kia.tahmtan درست شده برای بقیه توضیح دادند، تو تصاویر SD کیفیت مطلوبی ندارند و فقط در پخش Full HD حرفی واسه گفتن دارند.
    خودتون تو این تاپیک یه نگاه به پست اونایی که Le8300 خریدن بندازید متوجه میشد.
    به حرف Fan ها هم اصلا گوش نکنید، سوالتونو از کسی بپرسید که خودش داره از یه محصول استفاده میکنه.
    شعارهای کارخونه ها باد هواست، هر شرکتی میگه مال من بهتره و عمر پنلهای من بیشتره.
    Last edited by parham511; 02-04-2012 at 16:46.

11. 4 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام، ببخشید میشه برای ما و دوستان توضیح بدین دوام پنلها رو چجوری اندازه گرفتین شما و به این نتیجه رسیدین که فقط پنلهای گران قیمت و ژاپنی سونی دوام خوبی دارن؟
    من تا حالا جایی ندیدم شما مدلی غیر شارپو معرفی کنید به کسی.
    راستی مدلهای کواترون شارپ تا اونجا که دوستان خریدن و تو تاپیک تلویزیونهای شارپ که توسط آقای Kia.tahmtan درست شده برای بقیه توضیح دادند، تو تصاویر SD کیفیت خیلی پایینی دارند و فقط در پخش Full HD حرفی واسه گفتن دارند.
    خودتون تو این تاپیک یه نگاه به پست اونایی که Le8300 خریدن بندازید متوجه میشد.
    به حرف Fan ها هم اصلا گوش نکنید، سوالتونو از کسی بپرسید که خودش داه از یه محصول استفاده میکنه.
    شعارهای کاخونه ها باد هواست، هر شرکتی میگه مال من بهتره و عمر پنلهای من بیشتره.
    منکه حسابی گیج شدم از یه طرف جشنواره نوروزی LG امروز تمام میشه از اون طرف یکی میگه 8300 یکی میگه LG موندیم این وسط چیکار کنیم قیمت ها هم که با اعصاب ما بازی می کنند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

منکه حسابی گیج شدم از یه طرف جشنواره نوروزی LG امروز تمام میشه از اون طرف یکی میگه 8300 یکی میگه LG موندیم این وسط چیکار کنیم قیمت ها هم که با اعصاب ما بازی می کنند

بهترین راه اینه چند تا گزینرو پیدا کنید،اونم بعد تحقیقات کامل، بعد برین از نزدیک ببینید تصویرشونو، و حتما با فلش تصویر SD رو با تی وی مورد نظرتون تست کنید، چون به طور معمول واقعا یه تی وی در 90% اوقات برای دیدن تصاویر SD بکار میره، نه Full HD و نه 3D.
    قیمتا که همرو کلافه کردن

14. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

''Sony EX720 40
    ''SHARP LE820M 40
    ''SHARP LE8300X 40
    ''LG LW57000 42
    ''LG LW65100 42
    ''SAMSUNG D6940 40

برای قیمت سایتهای زیر که البته بعضی از قیمتاشون مال 10-15 روز پیشه:
    واسه فرمتهای ساپورتی و زیرنویس سونی رو تو تاپیکا منم خوندم که متاسفانه ضعیف عمل میکنه.
    من تو اتاقم یه تی وی سونی قدیمی دارم با یه DVD player ازین چینیا، به نام Gasonic همه فرمتهای تصویریو با USB پخش می کنه، تاحالا هر فیلمی ار نت دانلود کردم و زدم بهش بهم نه نگفته، قیمتشم 30 تومنه
    اما اگه می خواین با USB خود تی وی ببینین، مدلای جدید ال جی و سامسونگ پشتیبانی خوبی از فرمتها و زیرنویس های مختلف میکنند. از شارپ اطلاعی ندارم.

16. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •