یکی از بکس میگه 1.50 وجود نداره ، 1.40 هست ، که موقع نشون دادن 1.30 نشون میده !
شما هم که 1.50 گذاشتی !
جریان چی بیده ؟!![]()
یکی از بکس میگه 1.50 وجود نداره ، 1.40 هست ، که موقع نشون دادن 1.30 نشون میده !
شما هم که 1.50 گذاشتی !
جریان چی بیده ؟!![]()
نمیدونم!
ولی موقع شروع بازی patch 1.05 رو آپدیت کرد از سوور خود بازی!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متوجه پچ 1.0.5.0 نشده بودم... الانه دیدم.
اما در مورد اینکه پچ 1.0.4.0 رو گفتم همون پچ قبلیه به خاطر این بود که موقع نصب ورژن پچ رو 1.0.3.0 عنوان میکنه! حتی میبینین حجم این پچ و پچ قبلیش هم هیچ فرقی ندارن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان عزیز. یه سوال داشتم که اگه پاسخ بدید واقعأ عالی میشه!
توی چند تا از مراحل Need For Speed Hot Pursuit اوّل مرحله، توی توضیحاتش یکی از خصوصیات ماشین رو بیان میکنه به اسم EMP و اینطور که من حالیم شده، به امواج الکترومغناطیسی ربط داره. حالا اگه میشه بگید که این قابلیّت چیکار میکنه؟
يك جور سلاح الكترومغناطيسيه فكر كنم ، با اون ميتوني خودروي حريف رو ضعيف كني. موقع استفاده اش هم بايد روي خودروي حريف كه تقريباً بايد نزديكت باشه قفل كني تا بهش شوك وارد بشه و بهتره در مسير هاي مستقيم ازش استفاده كني.
ممنون. آره همینطوره. تستش کردم. دمت گرم.![]()
سلام
این کد رجیستر(product key) که وقتی میخوای آنلاین بازی کنی میخواد چیه؟؟؟ کسی میدونی اطفا قرار بده ممنون...![]()
باید این کد رو بخریگذاشتنی نیست
سلام دوستان! بنده تو نصب و اجرای این بازی مشکل دارم اساسی!
البته بازی بدون مشکل نصب میشه ولی وقتی میزنم که احرا بشه با این پیغام مواجه میشم:
یه نفر بهم گفت که مشکل به خاطر نداشتن DirectX هست. برنامه اش داخل دی وی دی بازی بود ولی وقتی زدم واسه نصب، آخر نصبش این پیغامو داد و نصبش هم Failed شد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد DirectX رو از اینجا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود و نصب کردم، ولی بازم بازی اجرا نشد و همون پیغام اولی رو داد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتی فایلی که تو ارور اولی گفته رو هم جداگانه دانلود کردم و جایگزین فایل موجود کردم ولی بازم درست نشد!
مشخصات سیستم: ویندوز سون 64 بیتی، 4 گیگ رم، گرافیک 9500 Geforce
ممنون میشم مشکلم رو حل کنید ...
دقیق نمیشه گفت ولی اینجور که اینجا نوشته داره میگ که ورژن DX با ویندوز شما سازگار نیست...اگه ویندوز 32 بیتی داری یه تستی بزن ببین چی میشه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)