هر کس که گرفت بگه چه تغییراتی نسبت به دمو داشته .
آیا پیشرفت خوبی نسبت به دمو داشته مثلا گیم پلی . گرافیک هوش مصنوعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و...........................
هر کس که گرفت بگه چه تغییراتی نسبت به دمو داشته .
همونطور که حسین گفت بازی سخت تر شده.هر کس که گرفت بگه چه تغییراتی نسبت به دمو داشته .
این سیستم خستگی هم خیلی خوب عمل میکنه و آدم تو 15 دقیقه آخر بازی مجبور تعویض کنی و حتی بعضی بازیکنا رو باید همون دقیقه 60 کشید بیرون.
این مد دروازه بانیش هم خیلی جالبه... منکه کلی حال کردم باهاش. جاتون خالی همین الان با آلمان تونستم انگلیس رو 2 بر 0 ببرم و دوتا تک به تک گرفتم... چه حالی میده وقتی توپ رو میگیری اونم با یه عکس العمل زیبا ... آدم واقعا به وجد میاد !!
مشکلات دمو رو هم نداره... مثه اشتباه نشون دادن بازیکنا و بعضی حرکات عجیب cpu تو تک ب تک ها و کلا همگی بر طرف شدن و عملا باگ خاصی نیست تو بازی
خیلی خوبه.پس واقعا این مورد رو بازی تاثیر داره.....اینطوری نقش بازیکنانی مثل خدیرا و کویت و ..... پرنگ تر میشه.این سیستم خستگی هم خیلی خوب عمل میکنه و آدم تو 15 دقیقه آخر بازی مجبور تعویض کنی و حتی بعضی بازیکنا رو باید همون دقیقه 60 کشید بیرون.
مشکل من فقط سرعت بازیه.سرعت بازی خیلی خیلی زیاده و این برای من حس شبیه سازی رو از بین میبره.خدا کنه تو نسخه نهایی این مشکل رو نداشته باشه.وگرنه مجبورم برم رو tv بازی کنم![]()
دکی منکه تو نسخه های قبل وقتی قدرت بازیکنان زرد میشد تعویض می کردم(تقریباً دقیقه 60 به بعد)حالا فکر کنم باید دقیقه 50 تعویض کنم
اون زرد شدنا تو نسخه 2010 هچی فرقی نداشت... من تو منیجر مد بازیکنم قرمز هم میشد باهاش بازی می کردم و مثه بنز گل میزددکی منکه تو نسخه های قبل وقتی قدرت بازیکنان زرد میشد تعویض می کردم(تقریباً دقیقه 60 به بعد)حالا فکر کنم باید دقیقه 50 تعویض کنم
تاثیر داشت ولی نه در اون حدی که آدم باازیکن ضعیف تر رو بیاره جاش!!
ولی الان تو بازیهای دوستانه هم باید تعویض کنی چه برسه به منیجر مد.
تازه تو این نسخه نهایی سرعت بازی کمتر هم شده ... شما حتما یه TV تهیه کن و رو اون بازی رو انجام بده.مشکل من فقط سرعت بازیه.سرعت بازی خیلی خیلی زیاده و این برای من حس شبیه سازی رو از بین میبره.خدا کنه تو نسخه نهایی این مشکل رو نداشته باشه.وگرنه مجبورم برم رو tv بازی کنم
+
واقعا من موندم این IGN چطور دلش اومده به این بازی کمتر از FIFA 10 بده ؟؟!!!
دوستان ببینم مگه با مانیتور بازی سرعتش بیشتر میشه؟؟؟! من میخوام این مدل مانیتور رو بگیرم:w2261vp LG
خوبه برا کنسول؟ بهتر چی داریم؟
آره رو مانیتور سرعت بازی بیشتر از tv میشه.حالا چرا اینجوریه من نمیدونم
ربطی هم به مدل مانیتور نداره
من همین w2261vp LG رو دارم.برای بازی عالیه ولی فوتبال.....![]()
من فکر میکنم مشکل از سرعت بازی نباشه مشکل از اینه که یک مقدار پرسینگ زیاده و این باعث شده سرعت بازی زیاد حس بشه . توی این بازی 90 دقیقه توپ در حال حرکته در صورتیکه توی فوتبال واقعی سرعت بازی مرتب کم و زیاد میشه ما خودمون میتونیم اینکار رو بکنیم اما cpu همش توپو توی زمین با یک سرعت به گردش در میاره .
لذتی که بازی دو یا چند نفره داره هیچ وقت در برابر cpu نمیشه برد به نظر میرسه باید امسال لایو رو توی انجمن راه بندازیم .
آقا ما با اجازه بریم سراغ کری یر مد . من این مدو ( یا مشابهش مستر لیگو ) با شرایط جالبی بازی میکنم . اولا بازیها رو روی نیم ساعت میزارم که با تعویضاش حدود 45 دقیقه طول میکشه . بعد روزی فقط دو تا بازی میکنم و در طی یکسال معمولا فقط یک دوره 10 ساله از این مد رو بازی میکنم .
ما رفتیم کری یر مدو آتیش کنیم الهی به امید خودت !![]()
حسین حالا عجله نکن اول بشین بازی چلسی رو ببین بعد برو بازی کن دی:ما رفتیم کری یر مدو آتیش کنیم الهی به امید خودت !![]()
با چه تیمی میخوای کری یر مدو بازی کنی؟
راستی موهای هیگواین رو درست کردن یا نه؟؟ الان یه سالی میشه موهاشو کوتاه کرده ولی تو فیفا درستش نکردن!
دوستان یکی تو کرج ادرس بده. رفتم دانشکده نداشت. گفت مجارستانی داریم تا چند روز دیگه میاد. حالا همشهریا کسی گرفته پال انگلیسی؟ اگه اره لطفا یه ادرس بدید .
باتشکر... .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)