تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 311 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هر کس که گرفت بگه چه تغییراتی نسبت به دمو داشته .
    آیا پیشرفت خوبی نسبت به دمو داشته مثلا گیم پلی . گرافیک هوش مصنوعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و...........................

2. این کاربر از zadis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

هر کس که گرفت بگه چه تغییراتی نسبت به دمو داشته .
    آیا پیشرفت خوبی نسبت به دمو داشته مثلا گیم پلی . گرافیک هوش مصنوعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و...........................
    همونطور که حسین گفت بازی سخت تر شده.
    این سیستم خستگی هم خیلی خوب عمل میکنه و آدم تو 15 دقیقه آخر بازی مجبور تعویض کنی و حتی بعضی بازیکنا رو باید همون دقیقه 60 کشید بیرون.
    این مد دروازه بانیش هم خیلی جالبه... منکه کلی حال کردم باهاش. جاتون خالی همین الان با آلمان تونستم انگلیس رو 2 بر 0 ببرم و دوتا تک به تک گرفتم... چه حالی میده وقتی توپ رو میگیری اونم با یه عکس العمل زیبا ... آدم واقعا به وجد میاد !!
    مشکلات دمو رو هم نداره... مثه اشتباه نشون دادن بازیکنا و بعضی حرکات عجیب cpu تو تک ب تک ها و کلا همگی بر طرف شدن و عملا باگ خاصی نیست تو بازی

4. 18 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

این سیستم خستگی هم خیلی خوب عمل میکنه و آدم تو 15 دقیقه آخر بازی مجبور تعویض کنی و حتی بعضی بازیکنا رو باید همون دقیقه 60 کشید بیرون.
    خیلی خوبه.پس واقعا این مورد رو بازی تاثیر داره.....اینطوری نقش بازیکنانی مثل خدیرا و کویت و ..... پرنگ تر میشه.

مشکل من فقط سرعت بازیه.سرعت بازی خیلی خیلی زیاده و این برای من حس شبیه سازی رو از بین میبره.خدا کنه تو نسخه نهایی این مشکل رو نداشته باشه.وگرنه مجبورم برم رو tv بازی کنم

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خیلی خوبه.پس واقعا این مورد رو بازی تاثیر داره.....اینطوری نقش بازیکنانی مثل خدیرا و کویت و ..... پرنگ تر میشه.

مشکل من فقط سرعت بازیه.سرعت بازی خیلی خیلی زیاده و این برای من حس شبیه سازی رو از بین میبره.خدا کنه تو نسخه نهایی این مشکل رو نداشته باشه.وگرنه مجبورم برم رو tv بازی کنم
    دکی منکه تو نسخه های قبل وقتی قدرت بازیکنان زرد میشد تعویض می کردم(تقریباً دقیقه 60 به بعد)حالا فکر کنم باید دقیقه 50 تعویض کنم

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دکی منکه تو نسخه های قبل وقتی قدرت بازیکنان زرد میشد تعویض می کردم(تقریباً دقیقه 60 به بعد)حالا فکر کنم باید دقیقه 50 تعویض کنم
    اون زرد شدنا تو نسخه 2010 هچی فرقی نداشت... من تو منیجر مد بازیکنم قرمز هم میشد باهاش بازی می کردم و مثه بنز گل میزد
    تاثیر داشت ولی نه در اون حدی که آدم باازیکن ضعیف تر رو بیاره جاش!!
    ولی الان تو بازیهای دوستانه هم باید تعویض کنی چه برسه به منیجر مد.
    تازه تو این نسخه نهایی سرعت بازی کمتر هم شده ... شما حتما یه TV تهیه کن و رو اون بازی رو انجام بده.
    +
    واقعا من موندم این IGN چطور دلش اومده به این بازی کمتر از FIFA 10 بده ؟؟!!!

8. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان ببینم مگه با مانیتور بازی سرعتش بیشتر میشه؟؟؟! من میخوام این مدل مانیتور رو بگیرم:w2261vp LG
    خوبه برا کنسول؟ بهتر چی داریم؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

دوستان ببینم مگه با مانیتور بازی سرعتش بیشتر میشه؟؟؟! من میخوام این مدل مانیتور رو بگیرم:w2261vp LG
    خوبه برا کنسول؟ بهتر چی داریم؟
    آره رو مانیتور سرعت بازی بیشتر از tv میشه.حالا چرا اینجوریه من نمیدونم
    ربطی هم به مدل مانیتور نداره
    من همین w2261vp LG رو دارم.برای بازی عالیه ولی فوتبال.....

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من فکر میکنم مشکل از سرعت بازی نباشه مشکل از اینه که یک مقدار پرسینگ زیاده و این باعث شده سرعت بازی زیاد حس بشه . توی این بازی 90 دقیقه توپ در حال حرکته در صورتیکه توی فوتبال واقعی سرعت بازی مرتب کم و زیاد میشه ما خودمون میتونیم اینکار رو بکنیم اما cpu همش توپو توی زمین با یک سرعت به گردش در میاره .
    لذتی که بازی دو یا چند نفره داره هیچ وقت در برابر cpu نمیشه برد به نظر میرسه باید امسال لایو رو توی انجمن راه بندازیم .

آقا ما با اجازه بریم سراغ کری یر مد . من این مدو ( یا مشابهش مستر لیگو ) با شرایط جالبی بازی میکنم . اولا بازیها رو روی نیم ساعت میزارم که با تعویضاش حدود 45 دقیقه طول میکشه . بعد روزی فقط دو تا بازی میکنم و در طی یکسال معمولا فقط یک دوره 10 ساله از این مد رو بازی میکنم .

ما رفتیم کری یر مدو آتیش کنیم الهی به امید خودت !

12. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

ما رفتیم کری یر مدو آتیش کنیم الهی به امید خودت !
    حسین حالا عجله نکن اول بشین بازی چلسی رو ببین بعد برو بازی کن دی:
    با چه تیمی میخوای کری یر مدو بازی کنی؟

راستی موهای هیگواین رو درست کردن یا نه؟؟ الان یه سالی میشه موهاشو کوتاه کرده ولی تو فیفا درستش نکردن!

14. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان یکی تو کرج ادرس بده. رفتم دانشکده نداشت. گفت مجارستانی داریم تا چند روز دیگه میاد. حالا همشهریا کسی گرفته پال انگلیسی؟ اگه اره لطفا یه ادرس بدید .
    باتشکر... .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •