تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 451 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    خوب معلومه که دما کمتر هست !!!!!!!!!!
    شما از باتری نمی تونی همون توانی رو که از آداپتور میگیری رو هم بگیری
    روی باتری اگه power play فغال باشه سرعت گرافیگ نصف میشه و خودش یه 15 درجه ای رو دما تاثیر داره جدا از اینکه وات مورد نیاز cpu به طور 100% تامین نمیشه .
    من رو باتری تو بازی DiRT 2 حداکثر دما 70 و رو برق 90 شد
    تو بازی Mafia 2 دما رو باتری 78 و برق 94 شد
    تو PES 2010 رو باتری 65 و برق 80 شد
    فعلا بای

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ببین من یه نگاه کردم به نظرم این دو هسته ای خاص فایده نداره. اگه با سی پی یو 540 بود خوب بود ولی ایم مورد کلاکش کمه. همون چهار هسته ای صد تومن هم گرونتر باشه واسه بازیها هم بهتره. کلاک این مدل 2.26 هست و میره تا 2.56 که کمتر از 720 است. تو جدول زیر رو نگاه کنی میبینی کلاک 540 بین 2.53 تا 3.06 در نوسانه که در نتیجه تو برنامه های معمولی بهتره.

شرمنده جدولش خراب شد. تو نوت بوک چک بخش بنچ مارک سی پی یو ها میتونی ببینی.

در مورد دماش تو لینک زیر واسه سی پی یو 620 تست شده که رسیده به 85 درجه سانتیگراد. اگه اتاق تست مثل ما 25 بود میرسید به 90 !!!! اینی که میگم بعد از 12 ساعت تست تحت بار بوده ها !!!!!! اگه من بزارم 12 ساعت سی پی یو جی پی یو کار کنن فکر کنم به 100 برسه و خاموش بشه.

امتیاز ویندوز به رم مشابه مال 5.9 شده !!! ولی امتیاز ویندوز مهم نیست. امتیاز گرافیک سه بعدی 6.2 شده که بازم میگم مال ویندوز مهم نیست. تو بازیها لینک دادم و اینجا هم تست کردن و 20 درصد ضعیف تر از 5730 هست. تقریبا شبیه 5650 میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به هر حال اگه با سی پی یوی 540 بود همین مناسب بود ولی اگه 430 یا 520 باشه جالب نیست. راستی 620 مال آمریکا بوده و 520 و 540 و 430 میشه مال اروپا و ما.

گرافیکش خنکه و نهایتش رسیده به 78 درجه. تو اتاق 25 درجه ای تست کرده بود میشد 81 درجه در حالیکه مال ما با 12 ساعت کار مداوم ... یکی از بچه های فروم نوشته که مافیا بازی کرده و خاموش شده !!! اونم همش 5 ساعت ناقابل.

زاویه دیدش یه کم از ان 61 بهتره. اولیه ان 61 و دومیه ان 82 هست.

دیگه سخن آخر ... خوبه ... چهارتاییش هم خوبه. از سونی خبر خاصی ندارم. اون رو هم آمار بگیر.

3. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

سلام
    خوب معلومه که دما کمتر هست !!!!!!!!!!
    شما از باتری نمی تونی همون توانی رو که از آداپتور میگیری رو هم بگیری
    روی باتری اگه power play فغال باشه سرعت گرافیگ نصف میشه و خودش یه 15 درجه ای رو دما تاثیر داره جدا از اینکه وات مورد نیاز cpu به طور 100% تامین نمیشه .
    من رو باتری تو بازی DiRT 2 حداکثر دما 70 و رو برق 90 شد
    تو بازی Mafia 2 دما رو باتری 78 و برق 94 شد
    تو PES 2010 رو باتری 65 و برق 80 شد
    فعلا بای
    power play را از کجا فعال کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

راستی یادم رفت گارانتی ان 82 سازگار ارقام بوده.

یه چیز خیلییییی مهم. تو پست قبلیم گفتم امتیاز گرافیک 335 انویدیا تو افکت ایرو ویندوز شده 4.9 !!! کم بودنش واسه اینه که انویدیا به خوبی از پس ای تی آی بر اومده !!!!!

آپتیموس انویدیا کاری میکنه که وقتی گرافیک رو لازم نداری به طور اتوماتیک کلاک جی پی یو از 700 800 مگاهرتز که دقیقش رو تو اون لینک میشه نگاه کرد میرسه به 138 مگاهرتز !!!!!!!!!! خیلی بیشتر از نصف میشه . آخه پاور پلی ای تی آی همش نصف میشه و اون هم اتویماتیک نیست آخه !!!! تا باتری وصل شه میشه نصف و تا آداپتور رو وصل کنید مثل تست دوستان میشه عادی.

در مورد کلاک شیدر از 1080 مگاهرتز رسیده بود فکر کنم به 180. باز نگاه کنید خودتون ولی کلا خیلی واسم جالبه که انقدر توسنتن کلاک رو این ور اونور کنن.

علت کم بودن دمای جی پی یوش و کم بودن امتیازش تو ایرو هم همینه. کلا با وجود برتری 20 درصدی ان 61 تو بازیها به نظرم تو کاری دیگه و دما و باتری انویدیا خیلی داره بهتر عمل میکنه.

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

power play را از کجا فعال کنم؟

اگه همیشه کارت گرافیکیه میتونی بری تو کاتالیست.
    رو دستاپ راست کلیک کن و بزن کاتالیست. باز که شد بزار رو ادونسد. البته اگه اولین بار نیست بازش میکنی اودونسد و نرمال نمیاد.

به هر حال تنظیمات کلی گرافیک که اومد آخرین گزینه اسمش فکر کنم پاور آپشن باشه. یا تو همین مایه ها.

برو توش. دو تا کرکره ای داره. تو حالت اتصال به برق و حالت کار با باتری بدون آداپتور. اونجا اگه گزینه ها رو بزاری ماکیسمم پرفورمنس کلاک گرافیکت نصف نمیشه و همشه بالا میمونه. بزاری رو ماکسیمم باتری لایف هم گرافیکت کلاکش نصف میشه.

دیفالتش اینه که با باتری کلاک نصف بشه و با آداپتور پرفورمنس کامل باشه.

6. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته اینکه گرافیگ خودکار تغییر نکنه یه مزیت هایی هم داره مثلا من وقتی میخوام PES 2010 رو بازی کنم چون بازی گرافیک قوی نمیخواد power play رو فعال میکنم و بازی رو روی high و 1366*768 با نهایت گرافیک بازی میکنم و دما هم هر کاری کنی از 68 بالاتر نمیره اصلا فن انگار نمیچرخه ولی تو n61jv که optimus داره تو همین بازی دمای cpu : 75 و gpu : 75 شد .
    کلا من که با optimus حال نمیکنم همین ati خیلی بهتره در ضمن در جواب دوستانی که گفته بودن انویدیا cuda داره ولی ati نداره بگم که پس streem این وسط چیکارست هر که میگه cuda بهتره بره CyberLink MediaEspresso که تبدیل کننده هست رو نصب کنه بعد وقتی دید که 80 درصد از streem ati تو تبدیل کمک میکنه نظرش عوض میشه خلاصه از نظر من که گرافیک فقط ati البته تو این قیمت وگرنه سری 400 انویدیا خیلی شاخه.
    فعلا بای

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

البته اینکه گرافیگ خودکار تغییر نکنه یه مزیت هایی هم داره مثلا من وقتی میخوام PES 2010 رو بازی کنم چون بازی گرافیک قوی نمیخواد power play رو فعال میکنم و بازی رو روی high و 1366*768 با نهایت گرافیک بازی میکنم و دما هم هر کاری کنی از 68 بالاتر نمیره اصلا فن انگار نمیچرخه ولی تو n61jv که optimus داره تو همین بازی دمای cpu : 75 و gpu : 75 شد .
    کلا من که با optimus حال نمیکنم همین ati خیلی بهتره در ضمن در جواب دوستانی که گفته بودن انویدیا cuda داره ولی ati نداره بگم که پس streem این وسط چیکارست هر که میگه cuda بهتره بره CyberLink MediaEspresso که تبدیل کننده هست رو نصب کنه بعد وقتی دید که 80 درصد از streem ati تو تبدیل کمک میکنه نظرش عوض میشه خلاصه از نظر من که گرافیک فقط ati البته تو این قیمت وگرنه سری 400 انویدیا خیلی شاخه.
    فعلا بای
    آره خب این هم میشه .... واسه من که زیاد کار بازی ندارم انویدیا بهتره ولی واسه بازی ای تی آی چند ساله پیشتازه. در کل ای تی آی واسه بازی کردن بهتره. حتی سری 400 هم ... مثلا یه گرافیک 350 تومنی ای تی آی در مقایل یه 450 تومنی انویدیا تقریبا قدرت برابری ارائه میده اما بحثایی مثل physX و عینک سه بعدی و Cuda رو نمیشه نادیده گرفت.

ای تی آی استریم اولا که اومده بود حسابی جلوی جی فورس سرو صدا کرد. من هم دیدم نوشتن 7 برابر یه کور آی سون یا شاید کورتو اکستریم سرعت تبدیل رو میتونه بالا ببره !!!!
    کارت گرافیکای مورد بحث 4850 و 9800 انویدیا بودند. 9800 ادعا شده بود که 3 برابر میتونه همین سرعت رو افزایش بده. ولی این ظاهر قضیه بود. با آویو اینکدر که مال ای تی آی بود و فری هم بود در مقابل بادابوم پولی انویدیا تست صورت گرفت و خیلی جالب شد. تصویر اینکد شده ی آویوو کلی باگ داشت و اصلا قابل قیاس با بادابوم نبود.

الان که شما یاد آوری کردین سرچ کردم ببینم وضع چه طور شده و اون باگ ها رفع شده ... وضعیت بهتر شده یا نه.
    خب تو بحث سرعت که وارد شیم ای تی آی باز هم برنده بوده. مقایسه ی سرعت یه 4770 و یه 9800 جی تی ایکس رو تو نمودار زیر میشه دید که البته با توجه به مقدار سی پی یو یوسیچ میشه گفت برنده بوده:

خب وضعشون تقریبا برابر بوده. اما کیفیت تصاویر چی ؟؟

عکس زیر بخش زوم شده ی یه کلیپ هست که با نرم افزار MediaShow Expresso تبدیل شده.بالایی با کمک استریم ای تی آی هست:

میبینید که بعضی قسمت ها مات شدند و شارپنس خودشون رو از دست دادن. تصویر زیر هم با همون نرم افزار و با استفاده از گرافیم جی فورسه :

خب کیفیت انویدیا همچنان بهتره و سرعت استریم های ای تی آی نتونسته 2 برابر انویدیا باشه. از اونجا که کیفیت خیلی مهمه هنوز ای تی آی در تلاشه که بتونه بر cuda غلبه کنه. من همین الان میرم این آویوو رو دانلود میکنم و بیشتر بررسیش میکنم.

بازم باید منتظر موند و دید بالاخره کی موفق میشه.

حالا ممکنه بگین چه اهمیتی داره و با سی پی یو کار میکنیم. سرعت تبدیل گاهی سه برابر برنامه ی هندبریک هست که با سی پی یو کار میکنه !!!! سی پی یوش 720be سه هسته ای با کلاک 2.8 هست.

و جالب تر اینه که استفاده از سی پی یو تا نصف و حتی بیشتر، کم شده !!! این یعنی بار کاری کمتر و استفاده ی بهینه تر از سخت افزار. اما یادمون نره کیفیت تبدیل فایلها همچنان فاصله ی زیادی با x264 و mainconcept داره.

راستی دو تا عکس از پاور پلی هم میذارم که مقایسه کنین ببیند قدرت تغییر کلاک انویدیا بهتر بوده یا ای تی آی:

واسه انویدیا هم تو پستای قبل لینک سایت رو گذاشتم که چون فرمت عکسی نیست دیگه لینکی ندارم بزارم اینجا .
    Last edited by alireza1411; 11-09-2010 at 01:02.

9. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نظر شما رو کاملا قبول دارم
    بنابراین نتیجه میگیریم هر کسی بنا به نیاز خودش باید کارت گرافیک مورد نظرشو انتخاب کنه واسه من که اصلا تو کارای گرافیکی نیستم و بیشتر با Catia و ANSYS و Solid works کار میکنم که اینا هم به CPU نیاز دارن و البته بازی های روز .... کارت گرافیک ATI بهتره ولی برای اونایی که تو کارای گرافیکی هستن Nvidia بهتره.
    راستشو بخوای من یه فیلم MKV HD رو با لپ تاب خودم و N61JV که nvidia و CUDA داره تبدیل کردم کیفیت که هر چی دقت میکنم فرقی نداره ولی CUDA تو این کانورت که 1 ساعت طول کشید یه 3 دقیقه ای از Streem زودتر تبدیل کرد ولی کیفیت که هر چی زوم کردم واقعا فرقی نداره احتمالا تو اون عکسی که شما گذاشتین مربوط به سری 4000 ati هست چون تو سری 5000 با وجود Direx 11 اگه کیفیت بیشتر از CUDA نباشه کمتر نیست البته بازم بگم منظورم از nvidia تمام سری ها بجز سری 400 هست.
    فعلا بای

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان دیروز به شرکت ویستا ایمیلی دادم که گفتم مشکپیدا کرده بوده خاموش شده بود و حالا نمیدونم چرا روشن شده بهم پیغام دادن که باید عوضش کنن طبق قوانین و ازم خواسته باهاشون تماس بگیرم و این تخلف گارانتی مهر رو بهشون گوش زد کنه . در مورد پیچ هم باید بگم اصلا جای پیچ گوشتی روش نیست . 1 شنبه میرم پیش سازگار ببینم اونا چی میگن اما 1 هفتم تموم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    راستی تست من با کول پد بوده . یک تست دیگه میگیرم بدون کول پد نتیجشو میزارم یک سری عکس هم گرفتم ازش که شب وقتی سرعتم اومد بالا اپ میکنم .
    داداش داری بهترین کار رو می کنی تو الا فاکتور خرید که داری فقط یه فاکتوری چیزیم اگه از این گارانتیه اشته باشی که لپ تاپو بردی و کاری نکرده عالی میشه!

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید آقا
    وقتی خاموش شد یه 30 ثانیه صبر کردم دوباره روشنش کردم و ادامه بازی !!! آخه خیلی جای حساسی بود
    داداش شما که دیگه با گارانتی ها حسابی آشنا شدی میشه بپرسی اگه بر اثر بازی کردن زیاد دستگاه ایراد برداره شامل گارانتی میشه یا نه ؟
    نه فکر نکنم بشه اگه تشخیص کارشناس استهلاک ناشی از استفاده باشه بعید میدونم گارانتی بشه!

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------

فعلا بای
    داداش این power play چیه؟ میشه یه توضیحی بدی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Power Play یک نوع برنامه کنترل فرکانس و سرعت پردازش گرافیک هست که با استفاده از این قابلیت میتوان قدرت کارت گرافیک و در نتیجه میزان توان مورد نیاز و دما کاهش پیدا کنه
    برای فعال کردن Power Play از کاتالیست استفاده کن فکر کنم آخرین گزینه توی منوی کاتالیست باشه
    اینطوری فرض کن وقتی Power Play رو فعال میکنی انگار به جای 5730 یه 5470 داره
    سوالی داشتی در خدمتم فعلا بای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •