مارو که کسی تحویل نگرفت خودم حل کردم
ویروس بایوسم رو فلش کرد
مارو که کسی تحویل نگرفت خودم حل کردم
ویروس بایوسم رو فلش کرد
سلام ساسان جان
راستش من چیز مشکوکی را توی عکسها نمی بینم .
بهتره به ادرسی که توی امضاء من هست رجوع کنی و انتی ویروسهایی که توی اونجا گذاشتم را دانلود کن و بعد هم اجرا کن . حجمشون خیلی کم هستش در حدود کلیوبایت هستند . هر کدوم از اونا می تونند تا حدودی مشکلات را حل کنند .
مخصوصا انتی ویروسی که برای ویروس kernel گذاشتم میتونه ویروسهای دیگه ای را هم از بین ببره .
موفق باشی .
مهدی جان ممنون اما فکر نمیکنم اون آنتی ویروس ها کمک کنن خودم چند تا ازشون دارم اصلا تاثیر گذار نیستن فقط میتونن ویروس هایی مثل شو هایدن رو پاک کنند .
باز هم ممنون مهدی جان
خیلی ویروس عجیبیه ... اثری از خودش نشون نمیده ... فکر کنم بهتره سیستمتون را به یه متخصص نشون بدید
مهدی جان ممنون اما فکر نمیکنم اون آنتی ویروس ها کمک کنن خودم چند تا ازشون دارم اصلا تاثیر گذار نیستن فقط میتونن ویروس هایی مثل شو هایدن رو پاک کنند .
باز هم ممنون مهدی جان
تنها یا این دو مشخصه ایی که شما گفتی کاری نمیشه کرد . برنامه hijack this رو در صفحه اول این تاپیک دانلود کن و لوگ فایلش رو اینجا قرار بده .
بااین مشخصاتی که شما گفتیدبر روی سیستمتون انواع بدافزارها شامل تروجان و ادواره نصبه و هنوز هم کامل پاک نشده. برنامه hijack this رو اجرا کنید و لوگش رو بذارید ببینیم .
برای فعال کردن تسک منیجر هم از نرم افزاری که دوستان تو پست اول گذاشتن میتونید استفاده کنید در غیر اینصورت میتونید بصورت دستی درستش کنید البته اگر بدافزارها بذارند و ریجیستری هم غیر فعال نشده باشه.
سلام.
من به تازگی با مشکل عجیبی مواجه شدم.
وقتی وارد ویندوز میشم به اینترنت وصل هستم ولی وصل نیستم!!!
=======================
یعنی کانکت هستم به اینترنت ولی هیچ صفحه ای Load نمیشه و هیچ برنامه ای هم آپدیت نمیشه.
این مشکل تو ویندوز ویستا وجود داره و الان که با شما صحبت میکنم تو XP هستم.
یه چیزی این وسط ارتباط را قطع میکنه به غیر از فایروال.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
==========================
ویرایش شد در تاریخ : 03-12-2008
مشکل حل شد.
با تشکر.
Last edited by *Batman*; 12-03-2008 at 17:32. دليل: مشکل برطرف شد.
سلام دوست عزیز
شما آنتی تروجان و آنتی اسپایور هم نصب کردید یا نه ؟ اگر نه که اونا را هم یه امتحانی بکنی بد نیست !!!!!!
تو خودت فایلی آیکنی تو درایو هات برات عجیب باشه ندیدی سیستمت safe mode میاد بالا دوباره همون طوریه ؟
ببینم چی میشه اصلا کسی این ویروس رو میشناسه ؟ نمیزاره کاسپر 7 هم نصب بشه !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)