تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 215 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

مارو که کسی تحویل نگرفت خودم حل کردم
    ویروس بایوسم رو فلش کرد

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام ساسان جان

راستش من چیز مشکوکی را توی عکسها نمی بینم .
    بهتره به ادرسی که توی امضاء من هست رجوع کنی و انتی ویروسهایی که توی اونجا گذاشتم را دانلود کن و بعد هم اجرا کن . حجمشون خیلی کم هستش در حدود کلیوبایت هستند . هر کدوم از اونا می تونند تا حدودی مشکلات را حل کنند .
    مخصوصا انتی ویروسی که برای ویروس kernel گذاشتم میتونه ویروسهای دیگه ای را هم از بین ببره .

موفق باشی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

مهدی جان ممنون اما فکر نمیکنم اون آنتی ویروس ها کمک کنن خودم چند تا ازشون دارم اصلا تاثیر گذار نیستن فقط میتونن ویروس هایی مثل شو هایدن رو پاک کنند .
    باز هم ممنون مهدی جان

آخر فروم باز sarina_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

خیلی ویروس عجیبیه ... اثری از خودش نشون نمیده ... فکر کنم بهتره سیستمتون را به یه متخصص نشون بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مهدی جان ممنون اما فکر نمیکنم اون آنتی ویروس ها کمک کنن خودم چند تا ازشون دارم اصلا تاثیر گذار نیستن فقط میتونن ویروس هایی مثل شو هایدن رو پاک کنند .
    باز هم ممنون مهدی جان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اقا یکی جوابه مارو بده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تنها یا این دو مشخصه ایی که شما گفتی کاری نمیشه کرد . برنامه hijack this رو در صفحه اول این تاپیک دانلود کن و لوگ فایلش رو اینجا قرار بده .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    چند روزیه که سیستمم مشکل پیدا کرده و هر کاری کردم نتونستم اونو ردیفش کنم ..
    چند روز پیش در حال دانلود crack یک برنامه بودم و فکر کنم موقع اجرای اون این مشکلات پیش اومده ، با اینکه من نسخه آپدیت شده نورتون رو روی سیستمم دارم و حتی موقعی که اسکن کردم چیزی پیدا نکرد .. از چند نفر پرس و جو کردم گفتن به احتمال زیاد تروجان یا spyware هست .. من برنامه spyware Doctor رو هم نصب کردم و فول اسکن کردم که یه چیزایی پیدا کرد ولی بعد از پاک کردنشون مشکل هنوز باقی مونده .. حالا برم سر توضیح اینکه چه مشکلی پیش اومده :
    1- اولین چیزی که غیر فعال شده برنامه Task manager هست و موقعی که ALT+CTRL+DELETE رو میزنم یک ارور به این مضمون میده : Task manager has been disabled by your system administrator.
    2- سه عدد shortcut روی دسکتاپ ایجاد شده که نامشون رو میگم و آدرسی که بهش متصل میشن

Spyware&Malware Protection
    کد:
    Privacy Protector
    کد:
    Error Cleaner
    کد:

3- به صورت دائم ارورها وwarning هایی صادر میشه که اشاره به این دارن که سیستم من تحت حمله یک ویروس قرار گرفته و من برای رفع اون باید به اینترنت متصل بشم.. توجه کنید که این ارور ها تحت نام windows security alert ظاهر میشن و به ظاهر توسط ویندوز صادر میشن ولی طبق شناختی که من از نحوه نگارش ارورهای ویندوز دارم و حتی شکل آیکون های ارور ، بعید می دونم این ارورها از سمت ویندوز باشه بلکه از طرف همین برنامه یا spyware نصب شده است .
    این برنامه دائم میخواد به اینترنت وصل شه و من چون احتمال دادم ممکنه باعث نصب spyware قوی تر یا ویروس بشه از این کار جلوگیری کردم .

4- کانکشن اینترنت ماهواره ای من هم غیر فعال شده که ارور اون هم میگه که این قسمت توسط administrator غیر فعال شده .

کلا این spyware ظاهر خودشو به صورت یک برنامه windows security و antyspyware درآورده .
    من چون با رجیستری ویندوز تا حدودی آشنا هستم ، رفتم و یک سری فایل رو که نام این برنامه ها توشون بود رو از اونجا delete کردم و روی هارد هم عمل delete رو انجام دادم ولی گویا dll یا فایلی هست که من از اون بی خبرم چون دوباره بعد از restart کردن ویندوز همشون برگشتن !!

در هر صورت من نمیخوام با فرمت کردن هارد این مشکل رو برطرف کنم چون کلیه فایلهای وب سایتم روی درایو c هست و خیلی فایل های دیگه که بهشون نیاز دارم !!

در درجه اول اگه بتونم task manager رو فعال کنم فکر کنم خیلی از مشکلات دیگه قابل حل باشه ..
    این نکته رو هم بگم من برنامه spyware doctor و zoon alarm رو بعد از به وجود امدن این مشکلات نصب کردم( یعنی ارور های حاصله ماله این برنامه هانیست بلکه ماله بدافزار دانلود شده است )

اگه راه حلی برای این منظور دارید بهم بگید ممنون میشم
    بااین مشخصاتی که شما گفتیدبر روی سیستمتون انواع بدافزارها شامل تروجان و ادواره نصبه و هنوز هم کامل پاک نشده. برنامه hijack this رو اجرا کنید و لوگش رو بذارید ببینیم .
    برای فعال کردن تسک منیجر هم از نرم افزاری که دوستان تو پست اول گذاشتن میتونید استفاده کنید در غیر اینصورت میتونید بصورت دستی درستش کنید البته اگر بدافزارها بذارند و ریجیستری هم غیر فعال نشده باشه.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.

من به تازگی با مشکل عجیبی مواجه شدم.
    وقتی وارد ویندوز میشم به اینترنت وصل هستم ولی وصل نیستم!!!
    =======================
    یعنی کانکت هستم به اینترنت ولی هیچ صفحه ای Load نمیشه و هیچ برنامه ای هم آپدیت نمیشه.
    این مشکل تو ویندوز ویستا وجود داره و الان که با شما صحبت میکنم تو XP هستم.
    یه چیزی این وسط ارتباط را قطع میکنه به غیر از فایروال.

به نظر شما مشکل از کجاست؟

==========================

ویرایش شد در تاریخ : 03-12-2008

مشکل حل شد.
    با تشکر.
    Last edited by *Batman*; 12-03-2008 at 17:32. دليل: مشکل برطرف شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    I S F A H A N

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما آنتی تروجان و آنتی اسپایور هم نصب کردید یا نه ؟ اگر نه که اونا را هم یه امتحانی بکنی بد نیست !!!!!!
    تو خودت فایلی آیکنی تو درایو هات برات عجیب باشه ندیدی سیستمت safe mode میاد بالا دوباره همون طوریه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ببینم چی میشه اصلا کسی این ویروس رو میشناسه ؟ نمیزاره کاسپر 7 هم نصب بشه !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •