پس اگه اینطوره که این لگ رو برطرف نمیکنه پس چی کار میکنه اصلا برای چی این پچ رو درست کردن؟
از بروبچ کال آف دیوتی باز چند نفر این پچ رو نصب کردن و لگ های بازی برطرف شده؟؟؟؟![]()
پس اگه اینطوره که این لگ رو برطرف نمیکنه پس چی کار میکنه اصلا برای چی این پچ رو درست کردن؟
از بروبچ کال آف دیوتی باز چند نفر این پچ رو نصب کردن و لگ های بازی برطرف شده؟؟؟؟![]()
بچه ها این فایل رو دانلود کنین و بعد از اکسترکت کردن آپدیت رو نصب کنین در همونجایی که بازی رو نصب کردین و بعد محتویات کرک رو کپی کنین در محل نصب بازی و مشکل لگ کاملا برطرف میشه و من الان دارم با بالاترین رزولوشن بازی میکنم و بدون هیچ مشکلی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درخلال بحثاي نرمافزاري اينم بگيد قضيه ي اين شماره ها چيه؟
گيج شديم
ایول ... مشکل من تا حد بسیار زیادی حل شد .
ممنونم دوست عزیز
دوستان گرامیف شما هم اینو نصب کنید، خیلی خیلی بهتر میشه .... من از بعد از نصبش ، رزولوشن 1440 در 900 شاید فقط 1 بار لگ زده !
من با این بازی فقط یک مشکل دارم ممنون میشم راه حلش رو بگید :
در برخی از مراحل مثل مرحله ای که باید جلوی پرتاب یک موشک رو بگیریم. در بعضی جاها صدای افراد قطع میشه البته صداهای دیگه مثل صدای گلوله و آهنگ بازی و ... رو دارم فقط صدای افراد پخش نمیشه حتی زیر نویس هم نشون نمیده در حلیکه اگر جلوشون وایسم حرکت لب هاشون رو میبینم.
اگر بمیرم بازی رو از آخرین Check Point شروع کنم این مشکل بر طرف میشه ، متاسفانه در منوی بازی قسمتی هم نیست که بدون مردن بخوام ازز آخرین Check Point شروع کنم و فقط شروع از اول مرحله هست که بازم فرقی نمی کنه همونجوریه ، میشه بگید باید چی کار کنم ؟؟؟
کرک + آپدیت 4 + آخرین ورژن درایو کارت گرافیکم رو هم نصب کردم. هیچ مشکلی ندارم بازی رو تا آخر هم رفتم و تموم کردم ولی می خوام بدونم راهی برای رفع این مشکل هست ؟؟؟؟؟
سلام
چند تا سوال دارم:
اول اینکه چطور میشه یه کلیپ از بازی ضبط و ذخیره کرد بدون اینکه در سرعت انجام بازی در حین ضبط کلیپ تغییری ایجاد بشه؟
شنیدم که بازیهای سری COD خودشون قابلیت ضبط بازی در حین اجرا رو دارن. درسته؟اگه درسته، چه تنظیماتی داره؟
دوم اینکه یه سایتی به اسم انجمن سری COD میشناسین؟
یه سوال دیگه اینکه کسی از COD 2 و کدها و رمزهاش چیزی یادشه؟ جایی رو میشناسین که انجمن فعالی در مورد COD 2 داشته باشه؟(با توجه به محبوبیت زیاد این بازی و عدم وجود تاپیک در مورد اون توی این انجمن، پرسیدم)
ببخشید اگه سوالام خیلی ربطی به این Black Ops نداشت.
سلام به تمامی دوستان میگن خبر هیی شده از لن بازی !!!!!!!!!!!!!
من شنیدم که بازی تو قسمت زامبی به صورت لن کرک شده !!!
اگه کسی خبری داره بگه که ما تو کفیم
بازم سلام
یه چیز پیدا کردم که تمام مراحل رو باز می کنه
به درد من که خورد چون از لول 14 (همون جایی که رو اون کچله گیر می کنه) رو می شه بازی نکرد و لول بعدی رو مستقیم بازی کرد
به علاوه
3 مپ زامبی رو هم باز می کنه که خیلی خوبه
محتوای مخفی: :دی
ادرس:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو باید بیزید تو فولدر پلیر بازی کپی کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی باید اون پچی که زامبی رو فعال می کرد رو داشته باشین.
مشکل برطرف شد .
Last edited by mamaloo_shz; 02-01-2011 at 12:25.
این پخ آخری برای من کار نداد !!!!
هنوز تصویر سیاه میشه (تو مرجله 6)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)