تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 209 از 224 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست ندارم بحث طولانی بشه.چون داره از حوصله جمع خارج میشه.
    نمی دونم شما(شاید هم من) نمی تونیم حرفهای همدیگه رو درک کنیم و متوجه بشیم
    خوب امیدوارم همون جوری که شما هم اظهار امیدواری کردین این بحث تموم بشه

دوست ندارم بحث طولانی بشه.چون داره از حوصله جمع خارج میشه.
    نمی دونم شما(شاید هم من) نمی تونیم حرفهای همدیگه رو درک کنیم و متوجه بشیم

من دقیق در مورد این بازی نمی دونستم.ولی فکر کنم بردیا جواب خوبی داد
    ولی قضیه ما همون ضرب المثل مرغ همسایه غازه هست
    اگه مثلا ایران خدای ناکرده آرژانتین رو ببره. با شرایطی که بردیا گفت . میایم میگیم شانسی بوده .پول دادن . نمی خواستن بازی کن و... ولی برای ژاپن میشه روحیه و دلگرمی.
    من سطخ بازی ژاپن رو میدونستم و قبل از بازی ایران هم به دوستانم میگفتم اگه ایران بتونه این بازی رو ببره حتما به ژاپن میبازه.
    مربی‌ آرژانتین به همچین چیزی اشاره کرد بعد از باخت؟ دیگه دوران بهانه تراشی کردن تو سطح اول دنیا گذشته نمونش بازی بارسا با اوساسونا که فکر کنم همه میدونین با چه وضعی خودشون رو به بازی رسوندن
    فارغ از نتیجه اولین چیزی که مهم هست نحوهٔ بازی هست که ژاپن واقعاً بازی رو اداره میکرد
    پس ربطی‌ به مرغ همسایه نداره اونا دوست عزیز برنامه داران تو صنعت حرف اول رو تو دنیا میزنن دیگه ورزش که سهل هست
    یا یه مثل میزنم امیدوارم طرفدار‌ها اینتر ناراحت نشان همون بازی که اینتر از سدّ بارسا گذشت بدون هیچ گونه طرفداری حق کی‌ بود ؟ تو بازی برگشت که مالکیت توپ ۷۵ به ۲۵ بود صد رحمت به ایران جلو کره یا یه مثل دیگه فینال یورو بین پرتغال با یونان؟ ممکنه تو تاریخ از برنده نام ببرن ولی‌ واقعیت رو نمی‌شه تحریف کرد که کدوم تیم لیاقت بیشتری داشت پس نتیجه ملاک نیست همنطور که اگه ایران کره رو می‌برد به فوتبال ظلم میشد.

واقعیت رو نمی‌شه تحریف کرد همونطور که ایران از سدّ استرالیا گذشت که اصلا هم حقشون نبود بیشتر شبیه معجزه بود

من همون موقع هم ایرادات رو دیده بودم
    نه من خیلی از دوستان هم توی همین تاپیک اشاره کرده بودن و مطالب زیبایی نوشته بودن که یکسری از حرفهای من استناد به حرفهای اونهاست
    ولی به غیر از بازی با عراق که بازی برابر بود ولی به نفع ایران سنگین تر بقیه بازی ها ایران سوار بر بازی بود.

روز خوب دفاع بود نه خط هافبک و مهاجم
    با بقیه حرفهاتون موافق و قبلا هم ذکر کردم

بازی با کره شمالی نمیتونیم بگیم ایران سر تر بود چون موقعیت‌ها و تعداد شوت زنی‌ کره بیشتر ایران بود
    بازی با امارت هم نیمه اول تیم امارت بهتر بود تیم ایران نیمه دوم دلیل اصلیشم خوب بودن خط میانی تو اون بازی بود که میشد با اضافه کردن تیموریان به ترکیب میانی تو بازی با کره استفاده کنیم که اینو اضافه کنم خود من هم به استفاده از نکونام تاکید داشتم ولی‌ هیچ جوری نمیتونم خودمو قانع کنم استفاده از پژمان نوری چه استدلالی پشتش بود چون حضورش بیشتر به نفع کره بود تا ایران یه حرکت مفید هم تو این بازی انجام نداد یا بازی با کره شمالی فقط یه پاس گٔل!
    وقتی‌ هم خط میانی خوب نباشن (که تیموریان بهترین بازیش رو انجام داد) توپی‌ به مهاجمها نمیرسه.
    مهاجما؟ این آخرین بازدهیشون بود از رضایی دیگه بیشتر از این انتظار داشتین؟ یه بازیکن خودخواه، یا کریم انصاری فرد که تو بازیها بزرگ معلومه استرس نمیذاره بازیشو کنه

این حرفهای شما خارج از بحث ما بود.
    من گفتم هر کی که بره دانشگاه و فوق لیسانس فوتبال بگیره؟من یادم نیست
    من گفتم دایی و.. به خاطر تحصیلاتشون دست نیافتنی هستن؟ یادم نمی یاد
    در مورد مربی گری هم که حرفی نزدم.چون خارج از بحث هست چیزی نمگم.ولی تا حدودی با شما موافقم

دقیقا من میخواستم به همین حرف برسم. و بحث ما به خاطر همین موضوع شروع شد

شما اگه پستهای قبلی تون رو بخونید میگید چرا اینها این کار ها را میکنن و ذکر میگن

شما طرف رو بو کردید که میگید بو میده یا کثیف هست.حالا چون کثیفه و بو میده مسلمونه
    اگه طرز تفکرتون این باشه و یه عده طرز تفکرشون اونی باشه که شما میگید من خیلی متاسفم برای این گونه از ادمها
    بحث مذهبی نیست ولی نظافت نصف از ایمان هست رو همین اسلام گفته.حالا یه عده چشمهاشون رو میبندن و به کارهایی که شما میگید انجام میدن خریت خودشونه وسلام.

ولی همین غلام پیروانی چه تیم هایی رو مربی گری کرده.بهتره چشم رو رو به واقعیت نبندیم.توی فوتبال ایران که بازیکن برای پول بازی میکنه تیمش رو از یکسری جون میبست که تا حالا اسمشون رو نشنیده بودم قبلش .دیگه از چنین تیمهای چه انظاری دارید.در صورتی که به نظرم خیلی هم خوب بازی میکردن.

شما گفتین اینها دست نیافتنی هستن
    البته درست میگین وقتی‌ شایسته سالاری نباشه و رابطه بر ضابطه سنگینی‌ کنه همین می‌شه که یه عده‌ خاص همیشه تیم داران
    بعد مگه چیکار کرده همین پیروانی یه تیم دستش بود مجبور بود از جوونا استفاده کنه چون تیم برای سپاه بود و توش سربازی بازیکنا مشمول گذرونده میشد پس کار شاغی نکرده بگه من از جوونا استفاده می‌کنم! باید میکرد! بعد چه گلی‌ زده مگه به فرق سر ما؟ یک بار تو جام حذفی اول شد بقیه سالها هم تو وسعت یا پین جدول دستو پا میزد تیمش!
    تاکتیک اوت دستی‌ هم که از سمت ایشون ظهور کرد
    شما به طرز لباس پوشیدن یا حرف زدن یا چهره مربی‌ تیم ملی‌ یه کشور نگاه کن یعنی‌ چی‌ آخه طرف با صورت چرب ته ریش یه لباس که احتمالا تاناکورا هست میشینه رو نیمکت تیم ملی یک کشور!!! با یه تسبیح تو دست از اول بازی تا آخر در حال صلوات دادن هست (این ایراد نیست ولی‌ معتقد بودن این نیست که جا مهر بندازی رو پیشونیت یا بیای‌ هی‌ نمایش بدی اینجا ولی‌ ... )
    ما متاسفانه خوب لباس پوشیدن اوتکلن زدن یا خوب حرف زدن رو تهاجم فرهنگی‌ میدونیم بدبختانه
    بحث این بود که یکی‌ گفت متاسفم برای این منطق چند تا از دوستان و من هم جواب دادیم چون اینقدر "نمایش" دیدیم دیگه کافیمونه اینقدر که گفتن خدا سلاح نمیدونه خدا نخواست شانس با ما یار نبود و ...
    بابا مگه خدا بیکاره بشینه فوتبال ببینه
    بشینین اصولی کار کنین بشینین یکم کار کنین جای چلوکباب خوردن و غیبت کردن زحمت بکشین ولی‌ من که چشام آب نمی‌خوره اگه بدتر نشیم بهتر هم نمیشیم.

آرژانتین با ستاره هاش چه کرد؟ اگه به ستاره بود باید قهرمان میشد؟؟

همون کاری که ایران کرد تو دوره‌های قبل صعود به جام جهانی‌ با بدبختی
    تا جایی‌ هم جا داشت با بازیکنش بالا اومدن

شما قبلا گفتی‌ که :
    اگه قبلا هم نتیجه گرفتیم به خاطر ستاره ها نبود .تیم خوبی داشتیم.اگه به ستاره باشه تیمی پر ستاره تر از آرژانتین که نداریم و ستاره ای بزرگتر از مسی که نداریم.آرژانتین چه کار کرد؟؟؟؟

من هم جواب دادم :
    قهرمان جام جهانی یا آسیا که نشدیم دو بار جام جهانی‌ صعود کردیم جفتشم با بدبختی که اونم بخاطر ستارهامون بود!
    آرژانتین هم تا جایی‌ که جا داشت با ستارهاش اومد.

من نگفتم ما مثل اونها کار کردیم ولی قبلا چنین برنامه ای در ایران انجامشده.جهت یادآوری عرض کردن نه مقایسه کیفیت و کمیت

مربی های دیگه هم بودن که من الان ذهنم یاری نمی کنه.از استانکو پرسپولیس بگیر تا برسی به اینها.مربی سپاهان که این تیم رو نایب قهرمان آسیا کرد و مربی های دیگه.
    ولی فکر کنم اساس کار در زمان استانکو بود.دوستانی که اطلاعات کافی دارن بهتر میتونن اظهار نظر کنن

اول اینکه باز هیچ فکر یا برنامه‌ای پشت این انتخاب‌ها نبود
    استانکو هم بعد از چند قهرمانی تو لیگ دو قطبی ایران بدست اورد به مربی‌ گری ایران رسید ولی‌ کره میره دنبال گاس هیدینگ یا ادو کات مربی‌‌های تیم‌های نوجوانان جوانان و امیدشون هم توسط گاس معرفی میشن ما میریم اول یکی‌ از لیگ خودمون میاریم بعد میریم یه مربی‌ برزیلی که اصلا اسمشو نشنیدیم تو بورکینا فاسو تیمشو از ۱۸ تا ۱۹ هوم می‌کنه میاریم
    من حرفم این نیست در کل میگم حتی فردا هم بهترین مربی‌ دنیا رو بیاریم چون برنامه نداریم هیچی‌ نمیشیم یا مقطعی جواب میده

شما میاید این تیمها را با تیم های درجه یک اروپا مقایسه میکنید. بعد از اروگوئه و پاراگوئه مثال میزنید
    بعد همون استدلالی رو بکار میبرید که من در مورد کره شمالی به کار بردم
    از شمایی که 20 سال توی فوتبال هستید این حرفها بعید

اروگوئه تو جام جهانی‌ چی‌ شد؟ ۳ - ۲ بازی رو به هلند واگذار کرد و هلند با بدبختی از سدش گذشت، غیر از اینه؟ همین اروگوأ تو وقت اضافه کل بازی رو به کره واگذار کرده بود و با ۲ -۱ بازی رو برنده شد در صورتی‌ که کره سرتر بود.
    تو مسابقاتی که انگلیس یا فرانسه به فجیترین شکل از دور مسابقات حذف میشن
    با اسپانیا هم هیچ تیمی رو فعلا مقایسه نمیکنم چون سبکی که الان بازی می‌کنه هیچ تیم دیگه قبلیتشو نداره همون سبکی که الان تو بارسا همه چشمها رو خیره کرده
    حتی بعد از بازی فینال همه کارشناسی فوتبال دنیا قهرمانی رو حق مسلمش دونستن پس تو یک سرو گردن بالاتر بودن اسپانیا فعلا حرفی‌ نیست ولی‌ تیما دیگه چطور؟
    کره یا ژاپن همین الان نمیتونین بگین انگلیس یا فرانسه می‌تونن شکستشون بدن یا بلعکس همین ژاپنی که وقتی‌ تروسیه رو اورد تو زمین خودش ۵ - ۰ از فرانسه شکست خورد حالا اونا کجان ما کجا هستیم؟

امیدوارم با نقل قول بعدی شما این بحث تموم بشه

I hope so
    Last edited by fr0st; 25-01-2011 at 01:21.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

همیشه پای یک « دست» در میان است!/ ایرماتوف و هندهایی که در بازی با کره برای ایران نگرفت!

این تصاویری از بازی ایران و کره است. توپ هایی که به دست بازیکنان کره ای خوردند و داور مسابقه اعتقادی به خطا بودن شان نداشت. خطاهایی که هر کدام شان می توانست سرنوشت بازی عوض کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدا از هر چیزی خداوکیلی پارک باید تو بازی با ایران اخراج میشد
    ولی ایرماتوف داوریه که زیادی عقیده به مدیریت تو بازی رو داره و کارت خیلی کم میده کلا

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

پارک هم اخراج میشد هیچ فرقی نمیکرد هر کسی باید نون عمل خودشو بخوره
    کره برای این برد که نون زحمت خودشو خورد ما برا این باختیم که منتظر بودیم اونا اشتباه کنن ما گل بزنیم

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

عکس سومی روکه خطا گرفت.نگرفت؟
    ولی من کف کردم پارک کنار زمین با یه دریبل کشویی سه تا بازیکن ما رو فریب داد

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

آها. کی بود منو مسخره کرده بود؟؟!! اگه اخراج میشد و اون توپ رو هم بعدش پنالتی گرفته بود الان وضعیت زمین تا زیرزمین فرق میکرد. بچه ها زحمتشون رو کشیدن ولی استرس بیخود امونشون نداد.

من دیگه داشتم اون اواخر فقط بازی رو نگاه میکردم و منتظر بودم چی میشه وقتی اون هند به اون واضحی رو نگرفت و پنالتیه پرید، خدا وکیلی، یهو دیدم محدود شد. مثل این کادر های عکاسی هستن که دورشون سیاهن و کم کم کمرنگ میشن. من تا 15 - 20 ثانیه جایی رو نمیدیدم. احتمالاً فشار خون یهو زده بود بالا.

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

عکس دوم و سوم یه صحنه هستند از دو زاویه. نه خطا هم نگرفت. اینجا باید بهش یه کارت میداد. بعدش هم به خاطر پاره کردن پای رضایی یه کارت دیگه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

عکس دوم و سوم که یه صحنست ! خطا هم گرفته شده بود

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

خطا گرفته شد ولی کارت نداد
    صد در صد پارک باید تو این بازی اخراج میشد
    یجا هم غلامرضا رو بد زد که مستحق کارت بود

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارک هم اخراج میشد هیچ فرقی نمیکرد هر کسی باید نون عمل خودشو بخوره
    کره برای این برد که نون زحمت خودشو خورد ما برا این باختیم که منتظر بودیم اونا اشتباه کنن ما گل بزنیم
    درست یا غلط به هر حال اینم یه تاکتیکه

اتفاقا 1-2 بار هم اشتباه کردن،یه صحنه که بازیکن خودشون نزدیک بود به خودشون گل بزنه که دروازبانشون دفع کرد
    یه صحنه هم خلعتبری فرصت داشت موقعیت تقریبا تک به تک رو گل بکنه که نتونست
    وقتیم تیم دفاعی بازی میکنه باید از تک موقعیتاش استفاده کنه که نکرد

من صد درصد اطمینان دارم اگه خلعتبری گل زده بود و ما برده بودیم خیلیا میومدن تعریف میکردن باریکللا قطبی که تاکتیک دفاع و ضد حمله رو جلوی کره اتخاذ کرد

دقیقا یادمه مقدماتی 2006 توی پیونگ یانگ جلوی کره شمالی برانکو هم همین کارو کرده بود(البته نه با همین شدت)
    90 دقیقه کره شمالی مثل مور و ملخ توپ میریخت رو دروازه ایران ولی ایران روی یه گل به خودی تیم حریف و همچنین یه ضد حمله بازی رو 0-2 برد
    اون موقع همه گفتن تاکتیک برانکو عالی بود و ایران خیلی حساب شده بازی کرد

حالا چون ایران باخته همه چیز اخ شده
    چرا راه دور بریم
    همین اینتر بایرن تو فینال
    70درصد بازی دست بایرن بود،اینتر کلا 3تا موقعیت داشت که 2تاشو گل زد و بایرن هرچی حمله کرد با خط دفاع مستحکم اینتر روبرو شد.همه گفتن اینتر حساب شده بازی کرد

راست میگن که شکست بی پدرمادره ولی پیروزی هزارتا صاحاب داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •