تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 674 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خواهشا یکی سرویس پک 3 برای ویندوز XP رو برای دانلود قرار بده

شاید مشکل ما حل شد

2. این کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شاید مشکل ما حل شد
    اگه سرویس پک 2 داری:
    من روی سرویس پک 2 بازیرو نصب کردم و بدون مشکل اجرا کردم.

4. 2 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

شاید مشکل ما حل شد
    من هم مطمئنم که مشکل از ویندوزت نمیتونه باشه .
    چون من هم از SP2 استفاده میکنم .
    میگم شاید او دمویی که دان کردی ناقص دان شده یا سیستمت ویروس داره .
    موفق باشی.

6. 2 کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان سلام منم دمو رو دانلود کردم خیلی توپ شده فقط چند تا ایراد داره که هنوز باید رفع بشه

چند تا سوال از دوستان عزیز داشتم

1) واسه بازی نسخه اصلی بهتر نیست که از سایت رسمی کونامی دانلودش کنیم چون اونطوری بهتر میشه انلاین بازی کرد اگه بازی تو ایران بیاد دست خوش تغییراتی میشه و شاید نشه آنلاین بازی کرد ؟ حجم بازی اصلی چند گیگ هستش ؟

2) اون رنگ های که زیر اسم بازیکنان هست به چه دردی میخوره و چیه ؟ بعضی از بازیکنان دو تا رنگ زیر اسمشونه و تغییر هم میکنه یعنی کم و زیاد میشه ؟

3) می خوام یه گیم پد بخرم که بدرد این بازی بخوره چه نوعی رو پیشنهاد میکنید و قیمتش چنده ؟

4) آیا میشه این بازی رو آنلاین بازی کرد در صورت مثبت بودن چطوریه ؟ یعنی نرم افزار یا کار خاصی باید انجام داد ؟

با تشکر

8. 2 کاربر از bar333lona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خیلیاش احتمال داره درس شه . مثل دوربین و باگهای مسخره و اینکه مود excellent میاد و دریبل زدن کمی راحتتر میشه و اینقدر گیر نمی دیم .
    این قرمزه چیه؟!

10. این کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان سلام منم دمو رو دانلود کردم خیلی توپ شده فقط چند تا ایراد داره که هنوز باید رفع بشه

چند تا سوال از دوستان عزیز داشتم

1) واسه بازی نسخه اصلی بهتر نیست که از سایت رسمی کونامی دانلودش کنیم چون اونطوری بهتر میشه انلاین بازی کرد اگه بازی تو ایران بیاد دست خوش تغییراتی میشه و شاید نشه آنلاین بازی کرد ؟ حجم بازی اصلی چند گیگ هستش ؟

2) اون رنگ های که زیر اسم بازیکنان هست به چه دردی میخوره و چیه ؟ بعضی از بازیکنان دو تا رنگ زیر اسمشونه و تغییر هم میکنه یعنی کم و زیاد میشه ؟

3) می خوام یه گیم پد بخرم که بدرد این بازی بخوره چه نوعی رو پیشنهاد میکنید و قیمتش چنده ؟

4) آیا میشه این بازی رو آنلاین بازی کرد در صورت مثبت بودن چطوریه ؟ یعنی نرم افزار یا کار خاصی باید انجام داد ؟

با تشکر
    برای انلاین بازی کردن باید cd key اورجینال داشته باشی که قیمت خود بازی رو داره حالا از هرجا میخای مجانی دانلود کن فقط ادیت ایرانی نباشه حجمش معمولا 2 تا dvd و زیر 8 گیگ
    اون رنگ انرژی بازیکنهاست که سبز و قرمز میشه والبته همیشه نمایش نمیده
    من گیم پد فراسو دارم بد نیست فرم دسته ایکس باکس و انالوگش بالاست قیمتش 16 تومنه
    بازی رو هم نمیشه انلاین انجم داد البته فعلا

منظورشون فلش روحیه بازیکناست که روی فلش بالا راحت تر میشه دریبل کرد

12. 4 کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اصل این بحث هم سر برتری کدوم بازی نبود، سر این نگاه «ما برتریم» آزار دهنده بود که چندین ساله طرفداران فیفا دارن اون رو در تاپیک های PES القا می کنن.
    شما فکر میکنی وقتی کسی از فیفا تعریف میکنه یه جوری خودش رو برتر میدونه؟!!!!
    من یکی که اصلا همچی اعتقادی ندارم و این حرف شما رو به هیچ وجه درست نمیدونم..... ما برتریم و این حرفا اصلا تو فروم معنی نداره...
    به هر حال اگر دوست دارید خودتون و دوستانتون یک سوی کل انجمن رو پیش ببرید، و «تفکر فیفا از PES برتر است» رو با روشهای قرون وسطی و هجوم دسته جمعی به هر منتقدی اشاعه بدید، بهتره همون به دوستانتون بگید انجمن رو ببندن، چون فلسفه انجمن محل مطرح شدن نظرات مختلف و بحث در شرایط مساوی و بر مبنای منطق مستدله، نه وقتی حرف ها هم ارزش نیست و منطق نسبیه! ببخشید اگر جریان یک سویه انجمن شما و دوستانتون رو به هم زدم!
    همه اهل فن نه ولی اکثر اهل فن قبول دارن این برتری فیفا رو... اصلا آرمین و کلا طرفداری فیفا تو این فروم فنی نیستن و همه افرادی متحجر و بدون یه ذره منطق.... منتقد سایت GameSpot و IGN و کلی سایت معتبر خارجی که از افتخارات بازیها گرفتن نمرات بالا از اون هاست هم فنی نیستن؟!
    در مورد PES 11 من هیچ بحثی ندارم فعلا چون اصلا دموش رو بازی نکردم که بخوام چیزی بگم... در مورد فیفا 10 هم اینجا جاش نیست که چیزی گفت!
    میریم سراغ نسخه های 2010 این دو بازی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Positive:
    23

Mixed:
    11

Negative:
    0
    و میانگین نمراتش از 100 شده 78

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Positive:
    62
    Mixed:
    1
    Negative:
    0
    و میانیگنش نمراتش از 100 شده 90

قبل از نسخه های 2008 این برتری دست PES بود ولی از نسخه های 2008 این برتری رفت سمت فیفا... چرا که این موتور نسل بعد فیفا از 2007 شرع به کار کرد و تونست PES رو جا بزاره.

فیفا 10 اینقدر بازی عالی بود که حدود 50 جایزه بهترین بازی ورزشی سال رو گرفت. البته من برای نسخه PC فیفا هیچ ارزشی قائل نیستم.. چون سراسر باگ هست!!

در ضمن همه کسائیکه طرفدار بازیهای فوتبال هستند امکان نداره ابتدا طرفدار PES نبوده باشند... چون PES تو نسل قبل واقعا حیرت انگیز بود و همیشه من خودم اون قدیما که بازی می کردم میگفتم سال 2010 دیگه میشه فوتبال واقعی... یه سری نکات ریزی تو نسخه های قبل 2007 تو PES بود که نمیدونم چرا حذف شدن و بازی فاصله گرفت از اون نسخه های عالی و خاطره انگیز...

من اصلا هیچ نظر شخصی رو تو این مقایسه دخیل ندادم و همش نظرات سایت های بین الملی هست و کسائیکه اعتبارشون رو از راه نوشتن همین نقد ها بدست آوردن.
    +
    حالا اون نظر خارجی ها رو بزاریم کنار... شما گفتی گیم پلی PES 11 از FIFA 11 بهتر شده.... من اصلا از FIFA 11 که میگم منظورم نسخه PC نیست.
    حالا اون برتی ها رو بگید.... تو زمینه های دیگه هم بگید.

14. 11 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

زمانی که نسخه اصلی بازی بیاد تو سایت ساکر 2011 ( pes2011.com ) واسه دانلود هم بازی گذاشته میشه ؟ مثل دموی بازی

16. 2 کاربر از bar333lona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

تا الآن 98% دانلود شده.امیدوارم راضیم کنه.من همیشه بازی های PES رو دوست داشتم و توفیفا فقط 2005 رو بازی کردم.
    میدونم گیم پلی Fifa بالاتره و روون تر میشه بازی کنی اما هیچ وقت نتونستم باش کنار بیام هر موقع نصبش کردم در عین قشنگی که داشت حذفش کردم و امسال هم PES 2011 بازی می کنم.

18. 2 کاربر از hamsah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

زمانی که نسخه اصلی بازی بیاد تو سایت ساکر 2011 ( pes2011.com ) واسه دانلود هم بازی گذاشته میشه ؟ مثل دموی بازی
    نه دوست عزیز
    یا باید بری بیرون بخری یا از سایتهای دی ال دانلود کنی

20. 2 کاربر از karnavaleroos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •