دیگه چیزی که زیاده مسنجره!!!
تشریف ببرید تو قسمت معرفی برنامه های اندو یه تاپیک زدم برا مسنجر ها و چند تایی رو معرفی کردم...
از میبو گرفته تا یاهو مسنجر...
دیگه چیزی که زیاده مسنجره!!!
تشریف ببرید تو قسمت معرفی برنامه های اندو یه تاپیک زدم برا مسنجر ها و چند تایی رو معرفی کردم...
از میبو گرفته تا یاهو مسنجر...
دوستان جدیدا یه اپدیت اومده من اپدیت کردم ولی تفاوتی حس نکردم.شما هم اپدیت کنید ببینید چیزی عوض شده یا نه
اینچه زیونیه ؟!
ژی دی اف فارسی رو خوب میخونه ؟ مشکلی نداره ؟ ژی دی اف های فارسی حجم بالا رو چی ؟
شرمنده من يه وقتي ميشه زبونم مشكل پيدا ميكنه
ژي دي اف هاي فارسي خيلي بلندو كه كامپيوتر من هم هنگ ميكنه
ولي گوشي طوري هست كه كار راه اندازه...مشكلي نداره... خلاصه راضيت ميكنه
...
اسمش چی بود؟! زیاد چیز خاصی حس نمیکنی معمولا مگر اینکه به نسخه ی بعدی اپگرید بشهدوستان جدیدا یه اپدیت اومده من اپدیت کردم ولی تفاوتی حس نکردم.شما هم اپدیت کنید ببینید چیزی عوض شده یا نه
منظوره شماها ۲.۱(eclair) نیست؟چرا اتفاقا چقدر تغییرات:عوض شدن منو.دوربین اچدی.عوض شدن کال لیست.دفتر تلفن.قرار گرفتن لایو والپیپر.قرار گرفتن ۲۰ پوسته در هر صفحه به جا ۱۶ تا!افزایش قابلیت های مدیا و تایم اکیپ
دوستان رنگ کیبورد چه رنگی هست مال شما؟
مگه کیبرد هم داره این گوشی؟ نکنه ایکس تن کیبرد دار هم داشتیم؟دوستان رنگ کیبورد چه رنگی هست مال شما؟
ولی اگه کیبرد تاچ رو میگی،خوب دگمه هاش سیاه هستش دیگه!! با یه حرف سفید روش....البته به کیبردت هم بستگی داره ولی اکثر کیبرد ها اینجورین!
پست بالا تایید میشه.
در تکمیلش بگم که بعضی از کیبوردها اسکین هم میشه براش گذاشت.یعنی اسکینش قابل تغییر هست.
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
پست بالا تایید میشه.
در تکمیلش بگم که بعضی از کیبوردها اسکین هم میشه براش گذاشت.یعنی اسکینش قابل تغییر هست.
بله داشتیم شما خبر نداریدمنظورم کیبرد تاچ بود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)