تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 634 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان كسي واسه گالاكسي اصلا تا حالا كيف ديده؟هر كيفي انداختم جا نشد؛واسه خودش يه پا تبلته.اون كيف فروشي هايي هم كه از سايتاي خارجي ميگيرن با اين اوضاع دلار معلوم نيست كي ميگيرن و كي مياد.خيلي هم گرون.دوستان كسي سراغ داره بگه به گالاكسيم ميگم دعاش كنه:دي

راستي يه مستند MKV ‎720P HD‏ انداختم به راحتي پخش كرد؛عجب كيفيتي.جون ميده فقط اچ دي نگاه كني.[/QUOTE]

من خودم واسه گالاکسیم کیف گرفتم از علادین.30 میگفت 25 گرفتم.کیفشم کاملا مخصوص خودشه

2. 2 کاربر از pouya_x3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راستي يه مستند MKV ‎720P HD‏ انداختم به راحتي پخش كرد؛عجب كيفيتي.جون ميده فقط اچ دي نگاه كني.

قبل از کپی کردن فیلم 720پی با سیستم فایل NTFS فرمت کردی دیگه نه؟

4. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

آيا مشكل سه دكمه رو مايكروتل حل ميكنه؟

والله مایکروتل گفته که بیارید تا حل کنم!!

6. 3 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    China - Shenzhen

پيش فرض

دوستان، وقتي گوشي را براي فارسي كردن نزد مايكروتل ببريم آيا ورژن رام به JG8 ارتقا پيدا ميكنه؟ خودشون روت هم ميكنن؟

8. 2 کاربر از freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

قبل از کپی کردن فیلم 720پی با سیستم فایل NTFS فرمت کردی دیگه نه؟
    نه لازم نيست؛براي فايل هاي حجم بالا (مثلا 4گيگ)بايد به ntfs ‎‏ فرمت كرد؛اون مستند هايي كه من ريختم يكيشون 1.4 گيگ و اون يكي 700مگ بود.

---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------

من خودم واسه گالاکسیم کیف گرفتم از علادین.30 میگفت 25 گرفتم.کیفشم کاملا مخصوص خودشه
    داداش يه عكس ازش ميزاري؟چه ماركيه؟

10. 4 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همگی . منم عاشق این گوشی شدم میخواهم 5شنبه بخرم فقط چند تا سوال داشتم که امیدوارم راهنمایی کنید
    1- من تا حالا فقط با سیمبین کار کردم و با ویندوز موبایل هم اصلا حال نکردم به نظرتون میتونم با اندروید راحت کار کنم ؟
    2-من بیشترین استفادم برای اس ام اس و بازیهای با کیفیت : تو این موارد چه نمره ایی به این گوشی میدید؟
    3-آیا معلوم شده که قابلیت هرتقا به اندروید 3 را داره یا نه؟
    4-آیا تو اندروید 2.2 از فلش پشتیبانی میکنه؟
    5-آیا حتما باید گوشیو روت کرد ؟ من تو علادین دیدم که نمایندگی سامسونگ 20 صفحه برنامه و بازی داشت گفت گوشی رو روت نکرده و احتیاجی نیست؟
    5-آیا مثل نوکیا راحت میشه از دفتر تلفن و اس ام اس ها تو کامپیوتر بک آپ گرفت و منتقل کرد؟
    6-میشه راهه تست 3 دکمه را واضح توضیح بدید (منظور از دکمه هوم چیه؟) البته من با گارانتیه پارس میگیرم
    7-آیا محافظ صفحه میخواد یا نه؟
    خیلی خیلی ممنون

12. 2 کاربر از sima123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

سلام به همگی . منم عاشق این گوشی شدم میخواهم 5شنبه بخرم فقط چند تا سوال داشتم که امیدوارم راهنمایی کنید
    1- من تا حالا فقط با سیمبین کار کردم و با ویندوز موبایل هم اصلا حال نکردم به نظرتون میتونم با اندروید راحت کار کنم ؟
    2-من بیشترین استفادم برای اس ام اس و بازیهای با کیفیت : تو این موارد چه نمره ایی به این گوشی میدید؟
    3-آیا معلوم شده که قابلیت هرتقا به اندروید 3 را داره یا نه؟
    4-آیا تو اندروید 2.2 از فلش پشتیبانی میکنه؟
    5-آیا حتما باید گوشیو روت کرد ؟ من تو علادین دیدم که نمایندگی سامسونگ 20 صفحه برنامه و بازی داشت گفت گوشی رو روت نکرده و احتیاجی نیست؟
    5-آیا مثل نوکیا راحت میشه از دفتر تلفن و اس ام اس ها تو کامپیوتر بک آپ گرفت و منتقل کرد؟
    6-میشه راهه تست 3 دکمه را واضح توضیح بدید (منظور از دکمه هوم چیه؟) البته من با گارانتیه پارس میگیرم
    7-آیا محافظ صفحه میخواد یا نه؟
    خیلی خیلی ممنون
    1.منم آخرين گوشيم نوكيا ان 78بود و سيمبين.تجربه آندرويد خيلي عاليه؛2ساعته هم همه قلقاش دستت مياد؛خصوصا كه سرعتش بي نظيره و يه فك كن يه برنامه رو تو 3؛4ثانيه نصب كني؛واسه نوكيا واسه يه برنامه جاوا كلي بايد منتظر ميموندم.
    2.بازي هاي با كيفيت خيلي زياد داره؛اما اس ام اساش همه با همه؛مثلا ارسال و باكس ودرافت نداره؛وقتي آخرين مسج ارسالي يه فرد رو نگاه ميكني همه اس ام اس هاي دريافتي و ارسالي اون فرد به صورت مثلا يه گفتگوي چت مشاهده ميشه.نميشه گفت خوبه؛اما بدم نيست.
    3.اين كوكر هايي كه من ميشناسم واسه هر چي بخوان آخرين رو كوك ميكنن.فعلا همين در حد المپيكه:دي
    4.اگه منظورت فايل هايswf ‎هست رو همين elcair ‎هم من باهاش اجرا كردم.
    دوبار 5پرسيدي:دي
    5.امروز درعرض 30ثانيه روت كردم؛كاري نداره كه.هم بدون روت برنامه ريختم هم با روت؛روت براي اجراي برنامه هايي مثل لاگ فيكس لازمه.
    5.اين چيزا واسه آندرويد پيش پا افتادست؛دفترچه تلفن توپي داره.من فايل هاي وي سي اف رو كه با نوكيا بك آپ گرفته بودم به راحتي خوند و سيو كرد.
    6. با گارانتي بگيري كه حله؛اگه نگرفتي كه دكمه ولوم پايين رو ميگيري؛بعد همزمان با قبلي دكمه وسط؛درحالي كه اين دوتارو گرفتي پاور رو ميزني يه صفحه مياد نوشته دانلودينگ؛اگه نره گوشي رستارت ميشه.
    7.محافظ صفحه كه ميگن ضد خشه ولي به
    نظرم بگيري بهتره؛بدنش كه حتما بگير؛واسه من يه خط كوچك بدنش افتاده؛هيچ كاري هم باهاش نكردم؛تازه در عرض دو روز.
    موفق باشيد

14. 5 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hateftotti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    فروش بیش از 5 میلیون GALAXY S در جهان که بیش از 2 میلیون نسخه مربوط به بازار امریکا و بیش از 1.3 میلیون نسخه مربوط به کشور کره جنوبی میباشد.

16. 9 کاربر از hateftotti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

پرچم ایران و اسرائیل رو لول !!!

مرسی خوب فروش کرده ( آنتی اسپم ؟ )

مخلصیم .

18. 5 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام .

پرچم ایران و اسرائیل رو لول !!
    آره اسراییل زیر ایرانه

مرسی خوب فروش کرده ( آنتی اسپم ؟ )
    فروشش تو ایران چقدر بوده؟

20. 4 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •