آنذروید هم مارکت داره ولی معمولا بیرون هم میزارن.گفتم شاید جایی غیر از کیس هم باشه.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
آنذروید هم مارکت داره ولی معمولا بیرون هم میزارن.گفتم شاید جایی غیر از کیس هم باشه.
کسی نبود!؟!؟یه سوال
بعضی وقت ها وقتی از ویجت ها استفاده می کنم یهو در حین کار با منوی اصلی یه ارور حاوی اینکه مموری کافی نیست، ویجت بسته میشه، میاد که یکی از ویجت هام رو می بنده، مشکل از کجاست؟ مموری خود گوشی خالیه و هیچی روش نریختم
فقط مموری 16 رو 14 گیگش رو پر کردم
سلام دوستان میخواستم ببینم که میشه با wave کانکشن --- ساخت یا نه؟اگه میشه باید چگونه درست کنم؟با تشکر فراوان از همکاریتان
رم گوشی کم میاره منظور مموری کارت نیست حافظه اصلی که در کامپیوتر RAM DDR میشناسند
خوب دو علت داره
اول اینکه بادا در مدیریت در حافظه ی رم اصلا خوب عمل نمیکنه و گرنه با یه رم 256 هم نباید چنین پیغامی رو ببینیم چه برسه به یه رم 576 مگابایتی
دوم اینکه رم این گوشی کم باشه و سایتها اطلاعات درستی در اختیار مصرف کننده نمیزارن مثلا رمش بعضی جاها گفته میشه 512 بعضی جاها 576 هستش آخرش ما نفهمیدیم کدومه؟
یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه اونم اینه که تعداد نرم افزارهایی که در حال اجرا هستند زیاد باشه یا ویدجتی غیر از ویدجتهای فابریک گوشی استفاده کنید که باعث کاهش سرعت گوشی و کمبود رم میشه
به نظر من ربطی به گوشی نداره ، برنامه نویس ویجت ناشی بوده
منم این مشکل رو با ویجت تقویم شمسی داشتم که بعد از چند ساعت باعث افت شدید سرعت گوشی می شد .
با هیچ ویجت دیگه ای هم این مشکل رو نداشتم
سلام تو سایت دیجی کالا گوشی رو 435 میده یک رم 8 هم میده 26 تومن A-DATA کلاس 2 به نظرتون خوبه
کسی از این سایت خرید کرده تا حالا
با تشکر
اونجور که من فهمیدم مشکل از بادا هسترم گوشی کم میاره منظور مموری کارت نیست حافظه اصلی که در کامپیوتر RAM DDR میشناسند
خوب دو علت داره
اول اینکه بادا در مدیریت در حافظه ی رم اصلا خوب عمل نمیکنه و گرنه با یه رم 256 هم نباید چنین پیغامی رو ببینیم چه برسه به یه رم 576 مگابایتی
دوم اینکه رم این گوشی کم باشه و سایتها اطلاعات درستی در اختیار مصرف کننده نمیزارن مثلا رمش بعضی جاها گفته میشه 512 بعضی جاها 576 هستش آخرش ما نفهمیدیم کدومه؟
یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه اونم اینه که تعداد نرم افزارهایی که در حال اجرا هستند زیاد باشه یا ویدجتی غیر از ویدجتهای فابریک گوشی استفاده کنید که باعث کاهش سرعت گوشی و کمبود رم میشه
هر برنامه ای که اجرا میشه قسمتی از رم رو اشغال می کنه و مشکل اینجاست که بعد از بستن برنامه باز هم قسمت خیلی کمی از رم مشغول می مونه که بعد از مدتی باعث میشه رم کم بیاره
مثلا همین گوشی من با اینکه ویجت قبول نمی کرد و هی همین ارور رو میداد بعد از یه ریست درست شد و مشکلی با ویجت ها دیگه ندارم و مشخصا رم دستگاه بعد از ریست به کل خالی شده
امیدوارم که توی آپدیت اخیر این مشکل برطرف بشه
کسی از نسخه فارسی بادا 1.2 خبری نداره؟
=================
یه چیزی دکمه خاصی وجود نداره برای بستن برنامه و بازگشت به منوی برنامه ها نه صفحه اصلی گوشی؟
Last edited by mhroozbeh; 11-11-2010 at 22:16.
آره من یه لب تاب و یه گالاکسی ازشون گرفتم.کارشون درسته...
ممنون
این رم کلاس 2 خوبه؟
من گوشیه s8500 wave رو اون زمانی که با گارانتی پارس مایکروتل بود از دیجی کالا خریدم 485000 سری اول بود (made in korea by samsung ) مشکلی هم برام پیش نیومد.
اگه روز های تعطیل نباشه سه روزه به دستت میرسه.
فقط به حرفهای من اطمینان نکن.ممکنه برای دیگر دوستان تجربه بدی رخ داده باشه.
فقط دوستانه تجربه شخصی خودم رو گفتم میتونی بیشتر تحقیق کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)