تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 296 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید نه سلامی نه علیکی اول وقتی بلافاصله رفتی سر سیدرورف ؟

راستی من چند بار دیدم حاضر رو اشتباه مینویسی درستش کن که تو ذهن همه کم کم شکل نگیره .
    در مورد سیدورف باید بگم چون هافبک خوب کم دارم ( رونالدینیو و بکام رو به محمد دادم ) دیگه نمیتونم اینو بفروشم . ما قصد داشتیم دو تا هافبک درجه دو رو از تیممون با هم مبادله کنیم من چند میلیونی هم بهت میدم اینکه دیگه اینقدر کار سختی نیست که دیگه استخاره داشته باشه .
    اولا سلام دوما این حاضر رو خوب شد گفتی آخه توی کامپیوتر اینجوری عادت کرده بودم
    ژیرکوف بهت بدم فلامینی و گتوزو رو میدی؟ یه چیزی هم سر میدم

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اولا سلام دوما این حاضر رو خوب شد گفتی آخه توی کامپیوتر اینجوری عادت کرده بودم
    ژیرکوف بهت بدم فلامینی و گتوزو رو میدی؟ یه چیزی هم سر میدم
    من که دیروز گفتم بازیکنان اصلی تیممو نمیدم اینا اسطوره های میلان هستن نمیشه که حراجشون کرد .
    راستی من رفتم نگاه کردم در تعریف form گفته شده بود این ویژگی مربوط به خستگی بعد از بازی میشه که سبب خستگی انباشته میشه و ربطی به فلش های آمادگی نداره

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که دیروز گفتم بازیکنان اصلی تیممو نمیدم اینا اسطوره های میلان هستن نمیشه که حراجشون کرد .
    راستی من رفتم نگاه کردم در تعریف form گفته شده بود این ویژگی مربوط به خستگی بعد از بازی میشه که سبب خستگی انباشته میشه و ربطی به فلش های آمادگی نداره
    خوب اگه میشه حداقل فلامینی به علاوه 8 میلیون بده و ژیرکوف رو بگیر. باور کن هم به پولش و هم به فلامینی نیاز دارم.
    راستی اون فرم که گفتی به نظر من ربط داره. اگه منظور خستگی انباشه هم باشه اگه دقت کنی مثلا یه بازیکنی توی یه بازی خیلی دویده و اون نوار استقامت قرمز شده بازی بعدی معمولا آماده نیست. به نظرم باید این فرم یه ربطی داشته باشه وگرنه مثلا این فلش بازیکن بر چه اساسی تغییر می کنه. من تیم قبلی که اورتون بود مثلا ساها که فرمش 3 بود بیشتر بازی ها آبی بود ولی یه بازیکن که فرمش 7 بود همه بازی ها آماده بود. توی تیمهای دیگه هم امتحان کردم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خوب اگه میشه حداقل فلامینی به علاوه 8 میلیون بده و ژیرکوف رو بگیر. باور کن هم به پولش و هم به فلامینی نیاز دارم.
    راستی اون فرم که گفتی به نظر من ربط داره. اگه منظور خستگی انباشه هم باشه اگه دقت کنی مثلا یه بازیکنی توی یه بازی خیلی دویده و اون نوار استقامت قرمز شده بازی بعدی معمولا آماده نیست. به نظرم باید این فرم یه ربطی داشته باشه وگرنه مثلا این فلش بازیکن بر چه اساسی تغییر می کنه. من تیم قبلی که اورتون بود مثلا ساها که فرمش 3 بود بیشتر بازی ها آبی بود ولی یه بازیکن که فرمش 7 بود همه بازی ها آماده بود. توی تیمهای دیگه هم امتحان کردم.
    فلامینی بعلاوه 5 م منم میخوام یک دفاع یا هافبک خوب بخرم باور کن پول کم میارم .
    ببین من الان رفتم فرم تمام بازیکنان رو روی یک قرار دادم بعد رفتم توی لیگ دیدم رنگ فلش بازیکنان نسبت به قبل اصلا فرقی نکرده .
    اصلا فلش بازیکنان به این مربوط میشه که اون بازیکن چه امتیازی توی بازی قبل بدست آورده اگه امتیاز کمی بدست آورده باشه فلشش نسبت به بازی قبل یک یا دو درجه کم تر میشه مثلا اگه بازی قبل نارنجی بود توی بازی بعد بسته به امتیاز کمش سبز و یا حتی آبی میشه اما یک دفه بنفش نمیشه .
    الان برو توی لیگ فلش بازیکنانتو ببین بعد برو فلشها رو کم کن مجدد برو توی لیگ میبینی رنگ فلشها هیچ فرقی نکرده .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فلامینی بعلاوه 5 م منم میخوام یک دفاع یا هافبک خوب بخرم باور کن پول کم میارم .
    ببین من الان رفتم فرم تمام بازیکنان رو روی یک قرار دادم بعد رفتم توی لیگ دیدم رنگ فلش بازیکنان نسبت به قبل اصلا فرقی نکرده .
    اصلا فلش بازیکنان به این مربوط میشه که اون بازیکن چه امتیازی توی بازی قبل بدست آورده اگه امتیاز کمی بدست آورده باشه فلشش نسبت به بازی قبل یک یا دو درجه کم تر میشه مثلا اگه بازی قبل نارنجی بود توی بازی بعد بسته به امتیاز کمش سبز و یا حتی آبی میشه اما یک دفه بنفش نمیشه .
    الان برو توی لیگ فلش بازیکنانتو ببین بعد برو فلشها رو کم کن مجدد برو توی لیگ میبینی رنگ فلشها هیچ فرقی نکرده .
    پس با این حساب بودجه من37 میلیون میشه. من یه هافبک نفوذی بگیرم دیگه تیمم تکمیل میشه. با این پول به نظرت توی این پست چه بازیکنی میشه گرفت؟ بازیکنانی مثل هلب و گیگز و آیمار قیمتشون چه قدره؟
    در مورد اون فلشها فکر کنم به چیزهای دیگه ای هم باید ربط داشته باشه. مثلا همین ساها همه بازیهای خبو بازی میکرد و امتیاز بالای 7 می گرفت ولی بازی بعدی دوباره آبی بودش. ولی مثلا بازیکنی که 7 یا 8 هستن کم پیش میاد آبی باشه و تازه بیشتر وقتها قرمز هستن.
    اگه بخوای واقعی هم در نظر بگیریم الان مثلا توی این بازی بازیکنانی مثل لمپارد-خاویر زانتی-کاسیاس-بوفون فرمش 8 هستش که یعنی اکثر وقتها آماده هستن توی واقعیت هم فکر کنم این بازیکنان اینجوری باشن.
    اگر این فرم به فلش بازیکنان ربط نداشته باشه فکر کنم حداقل یه سری خصوصیات به اون ربط داشته باشن

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

پس با این حساب بودجه من37 میلیون میشه. من یه هافبک نفوذی بگیرم دیگه تیمم تکمیل میشه. با این پول به نظرت توی این پست چه بازیکنی میشه گرفت؟ بازیکنانی مثل هلب و گیگز و آیمار قیمتشون چه قدره؟
    در مورد اون فلشها فکر کنم به چیزهای دیگه ای هم باید ربط داشته باشه. مثلا همین ساها همه بازیهای خبو بازی میکرد و امتیاز بالای 7 می گرفت ولی بازی بعدی دوباره آبی بودش. ولی مثلا بازیکنی که 7 یا 8 هستن کم پیش میاد آبی باشه و تازه بیشتر وقتها قرمز هستن.
    اگه بخوای واقعی هم در نظر بگیریم الان مثلا توی این بازی بازیکنانی مثل لمپارد-خاویر زانتی-کاسیاس-بوفون فرمش 8 هستش که یعنی اکثر وقتها آماده هستن توی واقعیت هم فکر کنم این بازیکنان اینجوری باشن.
    اگر این فرم به فلش بازیکنان ربط نداشته باشه فکر کنم حداقل یه سری خصوصیات به اون ربط داشته باشن
    آره احتمالا فلش ها به چیزای دیگه هم مربوط میشه .
    هلب رو قبلا خودت پرسیده بودی و من توی تاپیک گذاشته بودم : 40.6 م
    گیگز رو با مسعود باید صحبت کنی اما فکر نکنم بهت بده
    آیمار رو هم قبلا حامد پرسیده بود : 45.6 م

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

شهاب حاضری جراردو بدی در عوض من بهت 40 م بعلاوه پیرلو و مانچینی و دیدا رو بدم ؟
    قیمت پیرلو حدود 53 میلیونه .

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شهاب چی شد آکوئیلانی رو میدی .
    4صفحه قبل رو ببین.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام به همه ي دوستان ! 
    حسین این قضیه ژیرکوف چی شد؟

شهاب بنایون رو 10 میلیون می فروشی؟
    وحيد جون بازيكن نميتوني بدي ؟ 
    مارسلو رو خودم می خوام بذارم دفاع چپ.یا هافبک چپ.
    اگه مارسلو رو بخوای .به من باید آکوئیلانی و دگن یا دوسنا رو بدی.چون مارسلو خیلی بهتره.
    عادل اين پيشنهاد خوبه ؟ 
    م من الان رفتم ديدم آكوييلاني خيلي Overall بالاست 
    اين ببين چطوره ؟ 

آكوييلاني + دگن + دوسنا == مارسلو + لاسانا ديارا 

ميخواي غير از اون دو نفر يك بازيكن ديگه بهت بدم 
    يا حتي دو بايكن ديگه 

يه جوري كنار ميايم 
    باور كن كه اكوييلاني خيلي بهتر از لاس ديارا هست 

اين چطوره ؟ 

اكوييلاني + اينسوا + دگن  == مارسلو + لاسانا ديارا 

شهاب حاضری جراردو بدی در عوض من بهت 40 م بعلاوه پیرلو و مانچینی و دیدا رو بدم ؟
    قیمت پیرلو حدود 53 میلیونه .
    نه حسين جان 
    باور كن روي جرارد حساب باز كردم 
    ببخشيد
    Last edited by CATALONIA; 28-02-2010 at 13:58.

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی حسین پاتو رو با رائول و گرانرو تعویض میکنی سر هم هرچی دارم میدم.

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------

اكوييلاني == لاسانا ديارا + 10 م دلار
    قبول

---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

حسین نظر تو درباره ی آکوئیلانی به جای لاسانو دیارا چیه واقعا میارزه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •