با سلام هرکی میخواد مودم بخره اینو حتما بخومه که تجربه خالیه !!!
من اینجا چندین سوال پرسیدم و هیچ کس جوتب منو نداد منم با ضرر زیاد رفتم 5 تا مودم را خریدم نه باهم هی گرفتم پس دادم یکی دیگه گرفتم ...
حالا اولین مودم linksis 120 بود که گرفتم مودم اذیت میکنه چرا چون لینک بد میگیره وقتیم میگیره با snr 6 میگیره و انتن دهیش بده
پس دادم مودم d-link 2750u را گرفتم با 2 انتن 5 دسی ابن مودم با فریموار 1.30 این مودم هم لینک روی خط هایی که نویز دارن خیلی بد جواب میده با snr 8 واقا افتضاه بود !
بعد مودم پورشه 929 گرفتم این مودم لینک خیلی خوب میگیره با snr روی همین خط با 18 جواب داد ولی زیاد که روشن باشه پرش انتن و این چیزا میگیره پس اینم پس دادم
مودم asus n10 مودم خوب بود و لینک خوب میگیرفت نسبتا با snr 11 ولی باز وقتی 3 روز روشن گذاشتمش داغ میکرد و هنگ میکردمثل پورشه نداد اینم پس دادم .
آخرین مودم و سرور مودم ها که خیلی بهم حال داد مودم tp-link 8968 بود با قیمت 145 تومان این مودم با اینکه بهم میگفتن چیپش broadcome ((اشتباه املایی شاید داشته باشم))
نیست و بدرد نمیخوره و چینی هست رفتم گرفتم snr خطم را بهم 18 داد down و الان از اون روز 5 روز این مودم خاموش نشده با 2 انتم 5 هم هست سفارشی اصلا هنوز 5 روز قعطی ندارم نویز من 59 هست
بعد فریمواراش سریع اپ میشه مشکل نداره گرافیک عالی داره مموری شر هم داره از همه جالب تر باهمه isp جواب میده و خفن تر اینکه مدیریت پهنای باند و snr را داره واسه کسایی که نویز دارن و قطعی و پکیجاشون ناقص هست خیلی تنظیمات خفنی داره خدایی هر کی هر مشکلی توش داشت این ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست snr را با همون پهنای باند میشه 10 تا بالا و پاییین کرد
((راستی نه من فروشنده نه سودی از این مطلب بهم میرسه نه چیزی فقط میخوام مثا من کسی 80 تومان ضرر نده تا به این تجربه ها برسه )) این مودم برا خط های با نویز زیاد عالی هست !