تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 447 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام هرکی میخواد مودم بخره اینو حتما بخومه که تجربه خالیه !!!

من اینجا چندین سوال پرسیدم و هیچ کس جوتب منو نداد منم با ضرر زیاد رفتم 5 تا مودم را خریدم نه باهم هی گرفتم پس دادم یکی دیگه گرفتم ...

حالا اولین مودم linksis 120 بود که گرفتم مودم اذیت میکنه چرا چون لینک بد میگیره وقتیم میگیره با snr 6 میگیره و انتن دهیش بده
    پس دادم مودم d-link 2750u را گرفتم با 2 انتن 5 دسی ابن مودم با فریموار 1.30 این مودم هم لینک روی خط هایی که نویز دارن خیلی بد جواب میده با snr 8 واقا افتضاه بود !
    بعد مودم پورشه 929 گرفتم این مودم لینک خیلی خوب میگیره با snr روی همین خط با 18 جواب داد ولی زیاد که روشن باشه پرش انتن و این چیزا میگیره پس اینم پس دادم
    مودم asus n10 مودم خوب بود و لینک خوب میگیرفت نسبتا با snr 11 ولی باز وقتی 3 روز روشن گذاشتمش داغ میکرد و هنگ میکردمثل پورشه نداد اینم پس دادم .
    آخرین مودم و سرور مودم ها که خیلی بهم حال داد مودم tp-link 8968 بود با قیمت 145 تومان این مودم با اینکه بهم میگفتن چیپش broadcome ((اشتباه املایی شاید داشته باشم))
    نیست و بدرد نمیخوره و چینی هست رفتم گرفتم snr خطم را بهم 18 داد down و الان از اون روز 5 روز این مودم خاموش نشده با 2 انتم 5 هم هست سفارشی اصلا هنوز 5 روز قعطی ندارم نویز من 59 هست
    بعد فریمواراش سریع اپ میشه مشکل نداره گرافیک عالی داره مموری شر هم داره از همه جالب تر باهمه isp جواب میده و خفن تر اینکه مدیریت پهنای باند و snr را داره واسه کسایی که نویز دارن و قطعی و پکیجاشون ناقص هست خیلی تنظیمات خفنی داره خدایی هر کی هر مشکلی توش داشت این ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست snr را با همون پهنای باند میشه 10 تا بالا و پاییین کرد
    ((راستی نه من فروشنده نه سودی از این مطلب بهم میرسه نه چیزی فقط میخوام مثا من کسی 80 تومان ضرر نده تا به این تجربه ها برسه )) این مودم برا خط های با نویز زیاد عالی هست !

2. 6 کاربر از sniper.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بین 8960 و 8968 کدوم بهتره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

معلومه 8968 چون میتونی باهاش هارد شیر کنی فلش و پرینتر و 3g و ...

فقط 8960ND چیپستش broadcome هست ولی 8968 یه چیزی دیگه که من 8968 را بهتر ترجیح میدم چون همه کاراست منم که راضی هستم من احساس میکنم broadcome فقط اسم معروفی داره وگرنه من که فرقی ندیدم بین dlink o asus که چیبست broad come هستن و 8968 که نیست ... تازه این بهترم عمل کرد !

ولی خدایی یه چیزی گارانتی که dlink داره هیچ جت نداره من گفتم از مودم خوشم نمیاد ازم گرفتنش ادرس دادن جاش 8968 دادن 10 تومان اضاف دادم البته !

5. 2 کاربر از sniper.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام دوستان یه لیست از مودم هایی که میتونن بدون روشن بودن کامپیوتر با اتصال هارد به مودم دانلود بکنن میخوام
    ممنون

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان یه لیست از مودم هایی که میتونن بدون روشن بودن کامپیوتر با اتصال هارد به مودم دانلود بکنن میخوام
    ممنون
    سلام دوست عزیز.
    اصولا برای این کار باید سیستم عامل روشن باشه تا بتونه برای آی پی گیری مودم رو رگوله کنه. چیزی که مد نظر شماست باید قابلیت نصب سیستم عامل رو داشته باشه روی خودش که به شخصه تا بحال چنین مودمی ندیدم!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام . تو مدل 8960 حرف آخري كه آخر مدل مياد چيه ؟ چه فرقي ميكنه ؟ 8960ND 8960G 8960N

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام دوست عزیز.اصولا برای این کار باید سیستم عامل روشن باشه تا بتونه برای آی پی گیری مودم رو رگوله کنه. چیزی که مد نظر شماست باید قابلیت نصب سیستم عامل رو داشته باشه روی خودش که به شخصه تا بحال چنین مودمی ندیدم!!!
    سلام نیاز به سیستم عامل نداره فقط یه دانلود منیجر دارن که لینک رو میدی و توی حافظه مودم میمونه و شما سیستم رو خاموش میکنی مثل مودم های ایسوس اما میخوام بدونم شرکت های دیگه هم دارین همچین محصولی یا نه

10. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام.
    من اینترنت ای دی اس ال دارم که از طریق شبکه به کامپیوتر متصل شده ( مودم adsl معمولی ) و حالا که قصد دارم با موبایلم که وای فای داره از اینترنت استفاده کنم باید حتما یک مودم وایرلس بخرم یا می تونم یک کارت شبکه اینترنال وایرلس بخرم و اینترنت رو شیر کنم برای موبایل ؟
    در ضمن اگر میشه کارت شبکه وایرلس خرید لطفا کارت ارزان قیمت که بشود اینکار را کرد معرفی کنید .
    Last edited by mohammad_77; 22-01-2013 at 13:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض خريد مودم adsl

سلام. مودمهاي وايرلس بصورت بيسيم به آي اس پي ، وصل ميشن ؟ يا اينكه فقط براي اتصال به لپتاپ و كامپيوتر ، بصورت بيسيم وصل ميشن و اتصال به آي اس پي ، با سيم خط تلفن تا آي اس پي هست؟ لطفا يه مودم اي دي اس ال ، معرفي كنيد كه حداقل 2پورت لن داشته باشه و آنتن دهيش براي خونه 200متر 2طبقه كافي باشه و سرعت دانلود خوبي داشته باشه و ترجيحا يك پورت يو اس بي داشته باشه و سقف قيمت 80 تومان. خيلي متشكرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام. مودمهاي وايرلس بصورت بيسيم به آي اس پي ، وصل ميشن ؟ يا اينكه فقط براي اتصال به لپتاپ و كامپيوتر ، بصورت بيسيم وصل ميشن و اتصال به آي اس پي ، با سيم خط تلفن تا آي اس پي هست؟ لطفا يه مودم اي دي اس ال ، معرفي كنيد كه حداقل 2پورت لن داشته باشه و آنتن دهيش براي خونه 200متر 2طبقه كافي باشه و سرعت دانلود خوبي داشته باشه و ترجيحا يك پورت يو اس بي داشته باشه و سقف قيمت 80 تومان. خيلي متشكرم
    سلام
    شما هر گونه اینترنتی داشته باشید، میتونید بوسیله یک روتر وایرلس آن را بصورت بیسیم در محل استفاده کنید.
    ولی اینترنت بیسیم در حال حاصر سه نوع هست:
    1- peer to peer که باید از شرکتها بگیرید و بنام اینترنت وایرلس معروف هست.
    2-GPRS ویا 3G که با سیمکارت موبایل در دسترس هست.
    3- وایمکس که مودمش توان دریافت و ارسال امواج رادیویی را داره.
    اینترنت ADSL نیاز به خط تلفن داره.
    بیشتر مودم (روتر) های وایرلس جدید میتونند محدوده ای به شعاع 80 متر را پوشش بدهند و همه دستکم یک پورت USB هم دارند.
    ولی گمون کنم قیمتشون از بیش از 90تومن شروع میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •