تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 481 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ای بابا آدمو مجبور میکنین با این اینترنت زغالی دنبال منبع بگرده
    حالا منم که دقیقا یادم نبود کجا دیدم ...

SPB Mobile Shell will come pre-installed on Sony Ericsson Vivaz and Vivaz pro in APAC region

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اونجا گفته will come ... قراره بیاد... هنوز نیومده.
    تعجب کردم... چون گوشی منم Apac Customized هستش... ولی چیزی نیومده روش
    البته بازم نمیشه به حرفای arena زیاد اعتماد داشت... از طرفی همونطور که گفتم این برنامه 3rd p به حساب میاد و احتمالش کمه.... اینا حتی gravity رو نمیزارن و جاش خودشون یه چیزه به دردنخور میسازن...
    ولی اگه با بعدی بیاد ما هم خوشحال میشیم... لااقل یکی از برنامه های نصبیمون کمتر میشه... به امید تحولات آنچنانی...!

فقط برنامه ي اپديت كافيه راستي من خواهش مي كنم كه يه تاپيك جدا بزنيم فقط واسه عكاسي با ويواز كه واقعا لازمه و واقعا پيام جان در اين زمينه مهارتشون بالاست
    راستي اين brust mode با اپديت حل نميشه مثل n900 كه با اپديت نايت مد اضافش ميشه
    اختیار دارین. بنده فقط یه چیزایی در کردم... جدی نگیرین... اینجا اساتید زیادن...

burst mode و فلاش اتوماتیک دو تا انتظار مهم ما واسه آپدیت های بعدیه... اگه بخوان میتونن... فقط اگه بخوان... ولی خوب معمولا سیاست اینه که هیچ محصولی کامل نباشه و جای فروش واسه بعدیها هم باقی بمونه... من اینم تو ایده های SE مطرح کردم... ولی مسلما خودشون قبل از گفتن منم می دونستن...

لام حالا از دوربين و اينا بگذريم من قبلا پرسيدم كه با gps خود گوشي ميشه مسافتي رو اندازه گيري كرد گفتن بله حالا مي خوام بدونم چطور؟خواهش مي كنم هر چه زودتر جواب بديد
    فقط با خود گوشی و بدون هیچ برنامه ای؟؟
    اگه رو ماشینتون وایمکس داشته باشین یا خلاصه یه اینترنت تو دسترس، میشه با گوگل مپ اینکار رو کرد و تو دایرکشن یه استارت پوینت و end point تعریف کرد و آخرش یه summery گرفت. یا اگه همین امکانو داشته باشین میتونین اطلاعات ترافیکی رو روی layer خودش بگیرین که اونوقت لحظه به لحظه سمت راست مسافت رو نشون میده. البته قبلنا که تو ایران اطلاعات ترافیکی رو نمیشد از جایی گرفت، جدیدا اگه روش کار شده باشه میتونین ازونم استفاده کنین...

ولی راحتتر ازون اینه که برین تو Location>Location>GPS data>Trip distance . اونجا مسافت، زمان، سرعت و اطلاعات مشابه رو از لحظه دسترسی به قفل ماهواره تا لحظه فعلی در اختیارتون میزاره. اگه دسترسی به قفل رو از دست ندین و مثلا زیر مناطق سرپوشیده نرین تقریبا دقیق به نظر میرسه. البته به صورت گسسته شمارش میکنه و نه پیوسته...

از هر دو ورژن international و asian language pack استفاده کردم. گوشی من فارسی داره. هیچ‌کدوم فارسی رو نشون نداد. همون تغییر فونت فکر کنم تنها راهشه.

نستعلیق رو ریختم، هنوز هم درست کار نمی‌کنه، فونت اوپرا رو ریخت به‌هم!

ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ

بحث‌های عکاسی یه‌مقدار داره تخصصی می‌شه و طبعا طولانی و البته خیلی مفید و به‌درد‌بخور. جناب گل‌محمدی قرار بود بررسی کنن این قضیه رو. می‌خوای شما هماهنگ کن، ایشالا اوکی بدن بحث رو تو تاپیک مخصوص عکاسی ادامه بدین. کلا به درد جماعت عکاس کمرا‌فون می‌خوره.بیش‌تر نکاتش عمومیه، می‌خوای یه تاپیک کلا برای عکاسی با دوربین زده بشه.

سپاس!
    جالبه که برای من که فارسی نداره همه چی درسته و برای شما با فارسی اونجوری!!! عجیبه...
    نستعلیق هم که دیگه اوضاعیه واسه خودش... اون زمون منو یه ماه سره کار گذاشته بود...

پیام جون شما میتونین اون تاپیک را باز کنین
    البته در بخش نقد و بررسی

راستی پیام در مورد این ovi map چیز جدید پیدا نکردی؟
    چون این همش بسته میشه اونی که گذاشته بودی
    فقط با یکراه تونستم کاری کنم کار کنه که اونم دردسر داره
    همون اول که زدین تو سرش منم تصمیم گرفتم تو فوتوبلاگ خودم یه فروم BB را بندازم واسه اینکار...
    ولی اگه کسی طالب باشه همون کار رو اینجا انجام میدیم.
    نقد و بررسی موبایل؟!
    اینجا بحث های عکاسی با ویواز مشتری داره یا نه؟
    اختصاصی واسه ویواز و پرو باشه یا نه؟
    لطفا دوستان هم ضمن پستهاشون در این باره نظر بدن

در مورد ساین کردن با اون روش به موفقیت هایی رسیدم...
    تو اولین فرصت ورژن های دیگه OVI رو هم با اون روش ساین میکنم ببینم جواب میده یا نه. ولی در حالت کلی خبر جدیدی ندارم. البته واسه من بدون نقص کار میکنه... نقشه ها رو هم با مپ لودر نوکیا ریختم روش... و توی مموری کارت نصبه...

سلام
    منم نسخه ای که پیام گذاشته بود رو نصب کردم اما واسه منم میپره بیرون و نمیشه باهاش کار کرد

اون نسخه ای که خودت گذاشته بودی رو دانلود کردم و دارم از اون استفاده میکنم و کاملا هم کار میکنه
    با صدای فارسیش هم مشکلی نداره

حالا یه سوال
    آیا ما میتونیم خودمون نقشه یه شهر رو بهش بدیم و کلا یه نقشه واسش درست کنیم؟
    یادمه یکی از نرم افزارهای gps می شد واسش نقشه ساخت
    ovi هم میشه؟

ممنون
    واسه بعضی ها این مشکل هست متاسفانه و دلیلش هم معلوم نشد...
    همونطور که واسه من حدود 5000 کیلومتر تا حالا Track کرده و مسیریابی ولی از کار نیافتاده ولی واسه بعضی از دوستان از کار افتاده... بیشتر منتظرم ببینم نوکیا ورژن جدید OVI رو بیرون میده که روی اون امتحان کنم یا نه. چون اگه مثل دوره های قبل باشه اینروزا باید ورژن جدید بده

اون برای smartcom GPS بود که نقشه میساختیم. البته کالیبره کردن و اینچیزاش مصیبت بود و هیچوقت هم دقیقه دقیق نبود... طبق اون دوره بندی ها باید همین روزا ورژن جدید نقشه های OVI هم بیاد...

من دیروز نزدیک به نیم ساعت باهاش مسیریابی کردم با ماشین و قطع نشد
    ؟؟؟

راستی نرم افزارهای دیگه رو تست نکردین؟
    garmin
    smart gps

اینا کار نمیکنه روش؟
    من smartcom رو تست کردم کار میکنه ولی دقیق نیست. میدونین که امکاناتی هم نداره... مگر ذخیره مسیر رفته شده روی نقشه که OVI نداره...
    گارمین رو هم تو انجمن های دیگه کسانی بودن که تست کرده بودن و میگفتن کار میکنه...

2. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

آقا پيام من 3بار اين برنامه اي كه آدرسشو داده بودين دانلود كردم، هر4تا پارتشو، هربار شروع ميكنه به Extract كردن، بعد winRAR ارور ميده، يه پوشه باز ميشه كه يه سري آيكون توشه با پسونده dat
    مشكل چيه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من دیروز نزدیک به نیم ساعت باهاش مسیریابی کردم با ماشین و قطع نشد
    ؟؟؟

راستی نرم افزارهای دیگه رو تست نکردین؟
    garmin
    smart gps

اینا کار نمیکنه روش؟
    با ورژنی که من گذاشتم ؟
    جالبه
    شاید در اپدیت جدید اینطوری دشه
    اگه اینطوری باشه دیگه هیچ مشکلی نمونده
    منم تست میکنم

از گارمین خوشم نمیاد
    یعنی نصبش نکرده ام
    ولی اسمارتکام را همیشه دارم

همون اول که زدین تو سرش منم تصمیم گرفتم تو فوتوبلاگ خودم یه فروم BB را بندازم واسه اینکار...
    نقد و بررسی موبایل؟!

در مورد ساین کردن با اون روش به موفقیت هایی رسیدم...
    تو اولین فرصت ورژن های دیگه OVI رو هم با اون روش ساین میکنم ببینم جواب میده یا نه. ولی در حالت کلی خبر جدیدی ندارم. البته واسه من بدون نقص کار میکنه... نقشه ها رو هم با مپ لودر نوکیا ریختم روش... و توی مموری کارت نصبه...
    اینطوری فکر نکنین
    چون بجای من هر کسی دیگه ای هم بود همینو میگفت حتی خودتون
    بع هرحال در قسمت نقد و بررسی میتونین مطالبتون را بذارین
    هم میتونین اخصاصی برای ویوازها بگین
    و هم کلی
    هر جور که راحتین

در مورد برنامه او وی ای
    همانظور که همه دوستان گفتند این برنامه با این روش ساین و در این ورژن که گذاشتین، ایراد داره
    مال منم همش خراب میشه
    تنها روشی که پیدا کردم اینه
    به دوستان میگم تا اونا هم اینکارو بکنند
    وقتی برنامه را باز میکنی و بسته میشه اونو برند پاکش کنند
    بعد دوباره نصبش کنند
    ولی اینبار در حافظه عکس قبلی
    یعنی اگر قبلا حافظه داخلی نصب کرده بودند اینبار در مموری نصب کنند
    و اگر مموری نصب کرده بودند ، حافظه داخلی نصب کنند

باز اگه خراب شد همین کارو بکنند
    واسه من اینطوری تونسته دووم بیاره

5. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

من منظورم اينه كه شما راه بري و بعد بهت بگه چه قدر پيمودي مثلا 1 كيلومتر اينو ميشه با همون trip dis انجام داد؟به اينترنت نياز داره؟البته مشكلي نداره ها
    اخه من با trip dis اين كارو كردم و استارت رو كه ميزنم فقط ثانيه ميره بالا تر و ديگر هيچ البته بدون اينترنت

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

burst mode و فلاش اتوماتیک دو تا انتظار مهم ما واسه آپدیت های بعدیه... اگه بخوان میتونن... فقط اگه بخوان... ولی خوب معمولا سیاست اینه که هیچ محصولی کامل نباشه و جای فروش واسه بعدیها هم باقی بمونه... من اینم تو ایده های SE مطرح کردم... ولی مسلما خودشون قبل از گفتن منم می دونستن...
    کلا سونی‌اریکسون انگار خیلی در صدد ارتقای این فرمویر نیست، آپدیت‌ها هم تا اینجا خیلیاش باگ‌فیکس‌های مهم بوده.
    یه بولوف تبلیغاتی هم داد ویواز که فکر نکنم تا 10تا آپدیت دیگه حل بشه. اگر دقت کرده باشید، روی جعبه‌ی ویواز و البته تو تریلر‌های این گوشی دوربین تو حالت فیلم‌برداریه (HD) و استابیلایزر فعاله! پردازش سنگینی می‌خواد، اما اگر ویواز بتونه خیلی مفید خواهد بود.
    الان گوشی هست که همچین قابلیتی داشته باشه؟ (تو حالت فیلم‌برداری لرزش‌گیر داشته باشه)؟

جالبه که برای من که فارسی نداره همه چی درسته و برای شما با فارسی اونجوری!!! عجیبه...
    نستعلیق هم که دیگه اوضاعیه واسه خودش... اون زمون منو یه ماه سره کار گذاشته بود...
    آره عجیبه، البته این تنها مشکل بنده نیست، یکی از دلایل تغییر فونت اوپرا حل مشکل regional languages بود. اینم یکی دیگه از عجایب ویوازه

نقد و بررسی موبایل؟!
    بیشتر بحث‌هایی که می‌شه، جنبه‌ی عمومی داره، شاید برای سایر کمرافون‌ها هم مفید باشه. اگر عمومی باشه استقبال بیشتری هم می‌شه، هم ویوازی‌ها استفاده می‌کنند هم غیر ویوازی‌ها. هر جور صلاح می‌دونید.

البته ویواز برای فیلم‌برداری هم یه نکاتی داره، نویز بیشتر و FPS کم‌تر تصویر تو HD، یا موج بیشتر تصویر بر اثر لرزش تو HD. از این جور چیزا...

جمع‌بندی:

• اگر عکاسی و فیلم‌برداریه، شاید دیگه خیلی نشه به گوشی‌های دیگه تعمیم داده بشه.
    • اگر قراره فقط عکاسی باشه، می‌شه عمومی‌تر باشه، بحث‌های تخصصی ویواز هم توش مطرح بشه.

سپاس!

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

به نظر من هم عكاسي و هم فيلمبرداري تمام گوشي ها باشه بهتره و مفيدتر

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

واسه بعضی ها این مشکل هست متاسفانه و دلیلش هم معلوم نشد...
    همونطور که واسه من حدود 5000 کیلومتر تا حالا Track کرده و مسیریابی ولی از کار نیافتاده ولی واسه بعضی از دوستان از کار افتاده... بیشتر منتظرم ببینم نوکیا ورژن جدید OVI رو بیرون میده که روی اون امتحان کنم یا نه. چون اگه مثل دوره های قبل باشه اینروزا باید ورژن جدید بده

اون برای smartcom GPS بود که نقشه میساختیم. البته کالیبره کردن و اینچیزاش مصیبت بود و هیچوقت هم دقیقه دقیق نبود... طبق اون دوره بندی ها باید همین روزا ورژن جدید نقشه های OVI هم بیاد...
    خوب پس منتظر میمونیم ورژن جدید ovi بیاد

جایی تو سایت ovi نیست که درخواست بدیم تو ورژن جدید نقشه یه شهر خاص رو بذارن؟

با ورژنی که من گذاشتم ؟
    جالبه
    شاید در اپدیت جدید اینطوری دشه
    اگه اینطوری باشه دیگه هیچ مشکلی نمونده
    منم تست میکنم

از گارمین خوشم نمیاد
    یعنی نصبش نکرده ام
    ولی اسمارتکام را همیشه دارم
    آره با همون ورژنی که تو گذاشتی
    دقیقا پا به پای 5800 داداشم که ovi map بصورت پیشفرض روش نصبه کار کرد و قطع نشد اصلا

پس امشب بزنم تو خط تست اسمارت کام و گارمین ببینم چجوریاست

10. 2 کاربر از armin_goooodboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

خوب پس منتظر میمونیم ورژن جدید ovi بیاد

جایی تو سایت ovi نیست که درخواست بدیم تو ورژن جدید نقشه یه شهر خاص رو بذارن؟

آره با همون ورژنی که تو گذاشتی
    دقیقا پا به پای 5800 داداشم که ovi map بصورت پیشفرض روش نصبه کار کرد و قطع نشد اصلا

پس همن الان نصب میکنم تست کنم
    اگه جی پی اس قطع نشه برای همیشه مشکلات ovi map در ویواز حل میشه
    ویرایش:
    همین الان تست کردم و مثل قبل قطع میشه

راستی سربازی هم که تمومه تازه دیدم
    ها چیه کیف میکنی ؟
    اخر سر یه برگه مرخصی مادام العمر گرفتی
    Last edited by golmohammadi; 11-09-2010 at 23:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اقایون مثل این به سوالات ما کسی جواب نمیده / واسه اپدیت کوشی فقط برنامه آپدت باید نصب کرد یا برنامه پیسی سوییت ه لازمه????????

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تست کردی بی‌زحمت خبر بده، ممنون‌!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •