بله میشه بازی کرد...........من خودم 128 دارم تا آخرش رفتم ...( البته بعدش ویندوز عوض کردم و برای بار دوم دیگه حال نداشتم برای همین هم کد تقلب زدم شدم 1100 %من تا بحال آنلاین بازی نکردم با سرعت ADSL 128 هم میشه بازی کرد؟!!!!! )
بله میشه بازی کرد...........من خودم 128 دارم تا آخرش رفتم ...( البته بعدش ویندوز عوض کردم و برای بار دوم دیگه حال نداشتم برای همین هم کد تقلب زدم شدم 1100 %من تا بحال آنلاین بازی نکردم با سرعت ADSL 128 هم میشه بازی کرد؟!!!!! )
از چی چی استفاده کنیم ؟! سیو مولتی پلیر کجاست ؟![]()
سلام ، سیو این بازی درون پوشه بازی هستش ولی یه سری فایل های پنهان هستش که ماله آنلاین هست اما نمیشه دید منم خودم نتونستم پیداش کنم ولی بهترین راه کپی کردن پوشه Players در داخل پوشه بازی هستش :
بطور مثال :
C:\Program Files\Activition\Modern Warfare 2\players
C : درایوی که بازی رو نصب کردین
اونو کپی کنین اما سیو این بازی مثل COD4 نیست ولی این روش شاید بدردت بخوره ...
---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
سلام آره منم 128 دارم ولی بستگی به ISP داره که کیفیتش چگونه باشه من با 128 ، 20 الی 70 کیلو بایت دانلود میکنم و اگر اینو تقسیم کنین میزان آپلودم بدست میاد ( تقسیم بر 2 ) 70 تقسیم بر 2 : 35.5 میشه خوب خوبه زیاد Lag نداره ...
این بازی کد تقلب نداره ولی ترینر داره ، اگه ترینر رو تو تاپیک بگذارین ممنون میشم![]()
سلام
کسی نیست جواب منو بده؟من میخوام LANبازی کنم؟ایا راهی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله راهی هست شما همون کارایی که برای آنلاین می خواد انجام بدین بعد یک کامپیوتر هاست بشه و به بقیه آی پی اون رو بدید.
من از کجا بفهمم ورژن بازیم چیه؟؟
برای بازی آنلاین COD MW2 باید CD-Key اورجینال بخرم؟
به نظرم یه تاپیک برای آنلاین بازی کردن black ops یکی از دوستان که وارده بزنه.
اصلا کسی تا حالا black ops رو آنلاین زده؟
میری تو بازی Call of Duty - Modern Warfare 2 Multi Player
آیکون نارنجی ...
و در قسمت پایین سمت راست نوشته ( بصورت ریز )
اگر میخواهی با تعداد بسیار از پلیر ها بازی کنی خوبه اما چنانچه ه ک بزنی CD-KEY میره هوا ...
نه لازم نیست ... میتونی بدون CD-key هم بازی کنی ...
1- فعلا این بازی تازه منتشر شده و امکان آنلاین بازی کردن فعلا وجود نداره ...
2- خیر
3- فعلا خودشو بازی کن ... ( چه برسه به آنلاین )
دستتون درد نکنه فکر نمی کردم با ه ک هم میشه بازی کرد
از پستایی که اول سایت نوشته کدوم پست رو انجام بدم که بتونم راحت بازی کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)