اینم بقیش:
کد زیر رو مثال میزنم
Begin Object Name=FirstPersonMesh
SkeletalMesh=SkeletalMesh'WP_ShockRifle.Mesh.SK_WP _ShockRifle_1P'
AnimSets(0)=AnimSet'WP_ShockRifle.Anim.K_WP_ShockR ifle_1P_Base'
Animations=MeshSequenceA
Rotation=(Yaw=-16384)
FOV=60.0
End Object
این کد که برای تعریف و اوردن یه شیئ هست . توی این کد
Begin Object Name=FirstPersonMesh
قسمت Firest Peresin Mesh از قبل تعریف شده و یه چیز ثابته یا ما باید اون رو اضافه کنیم .
ببین قضیه به صورت کلی این طوریه:
اگه بخوای یه شی جدید تعریف کنی، باید اینو بنویسی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اگه بخوای پروپرتی های یکی از اشیایی که توی کلاس پدر ساخته شده رو تغییر بدی باید بنویسی:
کد:
یعنی وقتی Class رو می نویسی میشه یه شی جدید، وقتی نمی نویسی میشه یه شی ای که توی کلاسای پدر وجود داره.
در ضمن چیزی که جلوی Class می نویسی می شه نوع آبجکت و چیزی که جلوی Name می نویسی میشه اسم آبجکت. پروپرتی هایی که می خوای ست کنی هم بین Begin و End میان.
الان دیگه دقیق تر نمی خواد بشی، تو روند آموزشی که برات قبلا گفتم، جلوتر به آموزشایی می رسی که باعث میشه خودت قشنگ اینارو یاد بگیری..gif)
یه چیز اخر
مثلا کلاس زیر
Class M Extends Mutator
Default Properties
}
GrupName[0]=' palymod'"
{
خب Grupname که یه ارایه باشه توی اینجا فقط نقش نام گذاری Mutator رو داره . توی توضیحاتش که اینطوری نوشته بود . خب اگه
اینطوریه اگه ارایه GrupName[1]="Play" باشه چی این چیکار می کنه .
خیر توی توضیحاتش اینو نوشته:
کد:
که معنیش واضحه.
ثانیا خیالتو راحت کنم، من و شما اصلا و ابدا با Mutator ها کاری نداریم، قبلا هم یه بار بهت گفتم. پس دیگه دور و بر این Mutator ها نچرخ. .gif)
سوال هام رو جم کردم که یهو بگم .
کلا ممنون میشم اگه جواب بدین
خواهش می کنم به شرطی که دیگه تکرار نشه.
بیچاره بچه ها فقط واسه این که این سوالارو رد کنن باید 4 صفحه اسکرول کنن.
جدی جدی دیگه نیای این طوری سوال کنیا، انگشتام درد گرفت. 5-4 بار بهت گفتم، همه نه ولی یه سری چیزایی که تو آموزشا فعلا متوجه نمی شی، قراره توی قدمای بعدی آموزش که بهت می گم یادشون بگیری.
بای.