یه مشکل چند روزی می شه که یه صدای جیر جیر نازک از جلو ماشین میاد ووقتی فرمون را یکمی به چپ می چرخونم صدا زیاد می شه به نظرتون مشکل از کجاست واحساس می کنم پدال ترمز سفت شده؟
یه مشکل چند روزی می شه که یه صدای جیر جیر نازک از جلو ماشین میاد ووقتی فرمون را یکمی به چپ می چرخونم صدا زیاد می شه به نظرتون مشکل از کجاست واحساس می کنم پدال ترمز سفت شده؟
کسی از آپشن های سمند خبر داره؟
پایه گازسوز یعنی با گاز روشن میشه ولی ماشینی که پایه گاز سوز نباشه ودوگانه معمولی باشه استارت با بنزین انجام میشه اگه پایه گاز سوز حتی مدت طولانی بنزین نزنی دچار مشکل نمیشه برعکس مدل دوگانه معمولی و برخلاف حرف دوستمون سوخت اصلی در ماشین پایه گاز سوز گاز است من EF7 دارم که روی گاز رونتر کار میکنه و حتی سرعتشم بیشتره
تقریبا اکثر این ماشین ها این مشکل دارن ولی من که هرجا بردم حل نشد ولی مشکل جدی نیست
نشتی روغن اویل ماژول ef7 حل شدنی است
دوست عزیز سوخت اصلی بنزین هست
اصلا گاز قابلیت احتراقی در حد استارت خوردن موتور نداره
بنده ef7 داشتم
دلیل اینکه روی گاز هم روونتر از دوگانه های دیگه کار میکنه اینکه که در جایی که فشار بخواد به موتورش بیاد
با ترکیب کمی بنزین ,گاز رو مصرف میکنه
من مدت طولانی بنزین نزدم ولی ماشین به همون ترتیب قبل با گاز روشن میشد و در مورد اینکه میگید گاز قابلیت احتراق نداره برای استارت باید عرض کنم حتی ماشین های دوگانه معمولی هم اگه بنزین نداشته باشن با گاز روشن میشن این یکی از چند متخصص پرسیدم
احتیاج به پرسش از متخصص نیست توی دفترچه خودرو هم ذکر کرده
در یکسری از مواقع اضطراری با نگه داشتن کلید CNG و چرخاندن سوئیچ با چند استارت ماشین روشن میشه
البته در موارد ضروری والا به موتور ماشین آسیب وارد میشه
در مورد اول هم احتمالا ته باک بنزین برای استارت خوردن بوده والا روشن نمیشه
صدای رگلاتور گاز در EF7 کاملا مشخص و مشهوده
کافیه وقتی ماشین را روشن میکنید به صدای موتور دقت کنید بعد از چند ثانیه تازه رگلاتور به صدا در میاد و در ابتدا روی بنزین داره کار میکنه تا 10- 20 ثانیه
میشه 1 منبع معتبر برای حرفاتون معرفی کنی اخه نمیتونم قانع بشم
روی گاز روشن شدن ربطی به پایه گازسوز نداره بلکه مدل ecu هست که تعیین می کنه ماشین می تونه با گاز روشن شه یا خیر. برخی مدل های Ef7 چون ecu متفاوت دارن روی گاز روشن نمی شن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)