سلام
آقا یه سوال من آپشن فایلی رو نصب می کنم این ارور رو می زنه
load failed because data is from a diffrent version
download content and update date
لطفا راهنمایی کنید . پچ کامل رو دانلود کردم و نصب کردم با کیت سرور فقط مشکل همین ارروره
سلام
آقا یه سوال من آپشن فایلی رو نصب می کنم این ارور رو می زنه
load failed because data is from a diffrent version
download content and update date
لطفا راهنمایی کنید . پچ کامل رو دانلود کردم و نصب کردم با کیت سرور فقط مشکل همین ارروره
اتفاقا منم می خواستم از برو بچ بپرسم ، یادم رفت
Santos که اسم یه بازیکنه ، شاید حرکات این بازیکنو اوردن تو بازی روی خود این بازیکن ، مثل کریستیانو رونالدو یا رونالدینیو
باید بازیتو آپدیت کنی ، از داخل بازی system settings/download
ویا از آدرس زیر که آرمین جان زحمتشو کشیده دانلود کنی
تقریبا 15 مگ
وبعد از دانلود بریز تو آدرس زیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
تمام آموزشها تو پست اول هست
برای ساختن پچ شما به کیت سرور احتیاج دارید و کالبد شکافی فالهای بازی که اینها هم تو پست اول هست
Last edited by Mehdi.ss; 24-01-2010 at 20:46.
دوست عزيز قبلا پاسخ پست مشابه داده شده است بايد بازيتون را آپديت كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SGLX; 24-01-2010 at 20:42.
من دانلودش كردم يك سري لباس بود تيم سانتوس داريم فكر كنم لباس هاي اين تيم باشه
کیت مادرید سال 2007و2008 GDB
real-madrid-07.08-kit-set-by-jvinu2000
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی بگه وقتی چمن را از طریق برنامه وارد بازی کردیم.حالا باید چکار کنیم؟
یعنی چطوری باید ازش استفاده کنیم.کدون استادیوم را تغییر میده؟؟
فیس آرش برهانی
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باید چمن ورزشگاهی رو که می خوای رو دانلود کنی که از پست اول می تونی پیدا کنی
Tusor Ultimate Patch V 2.0 for PES 2010
FEATURES
- It works with PES 2010 1.02 and 1.03
- Bundesliga in Eredivisie
- More than 50 new teams. Most of them of South America.
- Eridivisie teams replaced by UEFA Europa League (except AZ, Ajax, Feyenoord, Herenveen, PSV y Twente)
- 99% Updated Rosters
- Classic teams improved. Added Spain Classic Team
- New young players added Juan Dominguez en el Depor, Ruper en Osasuna, Keko y Koke en el Atlético de Madrid, Jonás Ramalho en el Athletic
- Added Argelia and New Zealand
- Added Castellon, Huesca and Girona ( Liga Adelante Spain almost complete )
- PES United is back for those who likes to create teams.
- New logos packs by OsceanX
- Konami Cup replaced by FIFA Clubs World Cup
- New Menus Sonic571
- New Sponsors for Master League
- Many new faces added, improved
- 99.9% of GDB Folders
- Champions League Teams with their Kits
- Scoreboard Canal+ HD by Txak
- New customizer with 10 different scoreboards to select. You can also change ballpack, bootpack, gloves, etc.
- New selector for second division leagues ( liga Adelante, 2.Bundesliga, Serie B y Coca-Cola Championship all available! )
دانلود در 3 پارت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود در 6 پارت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMultiuploadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6 پارت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدUPDATED OF to 17/01/2010کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع و عکس
این پچ برای تیم santos برزیل هست که اون رو درست میکنه.اتفاقا منم می خواستم از برو بچ بپرسم ، یادم رفت
Santos که اسم یه بازیکنه ، شاید حرکات این بازیکنو اوردن تو بازی روی خود این بازیکن ، مثل کریستیانو رونالدو یا رونالدینیو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)