قهوه تلخ سه شنبه ها مي آد فعلا ،اگه دوباره پخشش عوض نشه
مهران مديري از قسمت 20 وارد شد
هادي كاظمي توپولفي هم از قسمت 30
قهوه تلخ سه شنبه ها مي آد فعلا ،اگه دوباره پخشش عوض نشه
مهران مديري از قسمت 20 وارد شد
هادي كاظمي توپولفي هم از قسمت 30
متاسفانه بعضي از آدمها هنوز از ته مانده مرام مردم سو استفاده ميكنند . اين اجتماع دردهاي بزرگي دارد متاسفانه
پک هشتم یکی از بهترین مجموعه هاش بود از هر نظر
دست گلشون درد نکنه
دوستان یه سوال هم داشتم آیا ساخت مجموع هنوز ادامه داره یا کل نود قسمت ساخته شده؟
نظرتون قابل احترام .
وقتی یه نفر میاد اول سریالش میگه کپی نکنید و .... باید یه محصول با کیفیت ( از همه نظر ) به بازار عرضه کنه .
وقتی یه نفر با تلویزیون قرارداد نمیبنده تا بتونه یه محصول با کیفیت ( از همه نظر ) به بازار بده که نمیده .
بنده با این سریال و مهران مدیری عزیز مشکلی ندارم ولی وقتی این بازیگر محبوب به فکر مناطق محروم نبوده ( شما به حمداله وضعتون خوب بوده و انشالله باشه ) و فقط به خاطر اندکی پول بیشتر این کارو انجام داده من دلیلی نمیبینم که بخوام محصولاتش رو بخرم .
همجنین خواهش میکنم دلیلی بر اینکه در صدا و سیما سانسور میشده و ..... نیارید چون بازهم به عقیده من اگر کسی بخواد دل کسی رو از صمیم قلب خوش کنه میتونه این نکات رو حذف کنه .
تمام این پست عقیده بنده هستش و امیدوارم به کسی توهین نشده باشه .
مخلصیم .
right click --> save link as
من بیشتر قسمت ها رو دارم فقط برای بروز بودن دو سه قسمت رو دیدم
خیلی وقت تلف کن هست
در حال ساخت هست پخشش که شروع شد 30/40 قسمت ضبط شده داشتن الان هم ادامه دارهدوستان یه سوال هم داشتم آیا ساخت مجموع هنوز ادامه داره یا کل نود قسمت ساخته شده؟
سلام
حرفاتون منظقیه ولی من هنوز معنای کیفیت رو از لا به لای صحبت دوستان نفهمیدم...یعنی شما دارین از کیفیت محتوایی فیلم ایراد میگیرن یا از کیفیت خود کار ؟
به هر حال اگر هم مهران مدیری در قهوه تلخ ضعیف کارکرده ، اونقدر تو کارهای قبلیش فعال بوده که کسی الان چیزی نمیگه! ولی تقریبا قبول دارم که قهوه تلخ باید جاوش با شبهای برره تویه پخشش عوض میکرد !
ولی نمیدونم هدف صدا سیما از کارهایی که انجام میده چیه! سال به سال یه برنامه یا سریال طنز پخش نمیکرد ولی حالا که قهوه تلخ پخش شده ، سریالی پخش میکنه ( خوش نشین ها ) که مردم ما سال به سال
منتظر ماه رمضان میموندن که یه همچین سریالی ببینن!
دقیقا درسته همون تیکه خیلی باحال بود
با چه عنوانی میاد؟ چی کارست؟ کجایی؟هادي كاظمي توپولفي هم از قسمت 30![]()
Last edited by meto_895; 21-11-2010 at 15:13.
همون طور که دوستان گفتند اسمش کلونل (همون سرهنگ) توپولف! هستش و برادر کاترینه.
میاد که جذابیت سریال رو بیشتر کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)