حرف شما درسته ولي 1 سال فكر نمي كنم فرقي بكنه مگر اينكه كتب عوض شده باشن...من هميشه مردادماه كتابامو مي گيرم كه از سال قبل موندن تو كتاب فروشيا ولي با كتاباي سال جديد كه تو شهريور مياد و بچه ها مي گيرنش فرقي نمي كنه![]()
حرف شما درسته ولي 1 سال فكر نمي كنم فرقي بكنه مگر اينكه كتب عوض شده باشن...من هميشه مردادماه كتابامو مي گيرم كه از سال قبل موندن تو كتاب فروشيا ولي با كتاباي سال جديد كه تو شهريور مياد و بچه ها مي گيرنش فرقي نمي كنه![]()
درسته.معمولا فرق چندانی نداره.ولی مثلا تو کتاب زیست شناسی سال دوم ماها 9 فصل داشتیم ولی بچه های سال شما 8 فصل دارن یعنی فصل اول به کلی حذف شد .تازه گاهی اوقات تغییرات در حد عوض کردن یک کلمه است.مثلا برای تجربی ها میگم توی سال سوم فصل حواس گیرنده های شیمیایی رو یه جور سلول تعریف کرده ولی سال قبلش اونو یه جور نورون تعریف کرده بود که یعنی مفهوم قبلا جزیی تر بوده.در هر حال چنین تغییراتی محتمله و چون کنکور از ریز موارد توی کتاب سوال میده فکر نکنم ارزش ریسک کردن داشته باشه.موفق باشین.
سلام.
moraddadجان من گفتم جوابتو اینجا بزارم شاید بدرد یکی خورد. ایشون پرسیده بودن که بعد از مهر زوج درسها رو تو قلمچی چجوری انتخاب کنیم؟
نگاه کن من رو این قضیه فکر کردم به این نتیجه رسیدم که با توجه به درس انتخاب کنم که از 2وم بزنم یا 3وم.
مثلا ما ترم اول فیزیک پیش و باید امتحان بدیم که توش حرکت شناسی با دینامیک هم داره؛ من میگم که از بین زوج درس فیزیک 3
و فیزیک 2،ما تو نیمسال اول فیزیک 3 رو بزنیم و تو نیمسال دوم فیزیک 2.برای این کارم 2 دلیل دارم 1 اینکه اگه فیزیک 2 رو نیمسال دوم بزنی دوباره برات مرور میشه و دلیل 2 اینکه ما باید تو نیمسال دوم باس سرعت بیشتری درس بخونیم خب طبیعتا فیزیک 2 با توجه به اینکه 1بار تو پیش خوندیمش برامون راحتتره و با سرعت بیشتری میخونیم.
یا مثلا برای شیمی 2 و شیمی3 من میگم شیمی 2 رو تو نیمسال اول بزنیم چون بعضی از مباحثش تو شیمی پیش 2 تکرار میشه
همینطوری برای درسای دیگه.....
میگم تو هم اگه پیشنهادی داشتی بگو ....بالاخره 2تافکر بهتر از یکیه .
درضمن اگه دوست داری اسم تو بگو (نگی xavi ام)؛آخه اونجوری راحتتریم. راستی اسم من محمده.
خوبه نظر شما ولي توجه كنين كه (توي مثال اول شما) مباحث حركت شناسي و ديناميك كه تو فيزيك پيش دانشگاهي هست ديگه تو برنامه ي فيزيك 2 نيست...اگه تو برنامه نگاه كني مي بيني كه واسه فيزيك 2 مباحث نور(بازتاب و شكست) مياد + كار و انرژي و خواص مواد و گرما...اون وسط دو فصلي كه گفتم حذف شدن حتي 3 فصل اول فيزيك1 هم كه سال دوم و سوم دوباره تكرار مي شه حذف شدن....
در كل من با نظر شما موافقم و بهتره تو هر ترم مباحث مرتبط رو بخونيم....خودم نميام يه ترم يه كتابو تموم كنم و ترم بعد كتاب ديگه رو شروع كنم...تو هر آزمون مباحث مرتبط با پيش رو از كتب پايه مي خونم تو يه آزمون ممكنه از سال دوم بزنم تست انتخابي رو و تو يه آزمون از سال سوم...بستگي به مباحث پيش داره...
در ضمن من از يه فهرست كامل از همه ي مباحث كنكوررو به صورت يه جدول تهيه كردم كه بعد خوندن هر مبحث و اجراي هر يك از مراحل مطالعه و مرور يه تيك بزنم كنارش اين يه روش موثره كه از كتاب "قورباغه را قورت بده" ياد گرفتمش و خيلي ايجاد آرامش مي كنه و آدم احساس مي كنه تسلط داره رو همه ي كارايي كه بايد انجام بده....اگه كسي علاقه مند به اجراي اين روش بود بگه تا در مورد جزئياتش با هم صحبت كنيم...من تجربه ي خوبي از اين كار دارم و واسه امتحانات نهايي خيلي كمكم كرد براي همينم مي خوام بازم اجرا بكنمش ولي خب چون خيليا اعتقاد به اين جور وقت تلف كني! ها ندارن توي تاپيك مطرح نمي كنمش![]()
سلام.منو ببرای اشتباهم میبخشید.ولی در کلیت موضوع هیچ تفائتی نداره
،شما خیلی خوب منظور منو بیان کردید،در واقع همون مرتبط خوندن اصله.
در مورد اون لیستتون هم باید بگم که فوق العادست منم برای خودم درست کردم..خیلی خیلی عالیه من به همه توصیه اکید میکنم درست کنن.موقعی که به اون لیست نگاه میکنی 2تاحس متضاد بهت دست میده :
1.یک حس احساس رضایت از مقدار مطالعه و روندش که خود به خود شما رو بیشتر به درس خوندن ترغیب میکنه.
2.یک حس اضطراب در مورد درسهای نخونده که بازم شما رو به درس خوندن ترغیب میکنه.
در وتقع یک جور آینه اعماله.
با سلام خدمت همه ی دوستان
شرمنده شاید این سوال هایی که من میپرسم قبلا" پرسیده شده باشه ولی بهم حق بدید حوصله نداشتم 207 صفحه بخونم
1.من بخاطر بیخیال تا حالا خیلی خوب درس نخونم ( البته یکم خوندم ولی نه در اون حد )
2. چون خوب درس نخوندم توی آزومون های قلمچی همون حدود 5000 هزار تراز میزنم ( خودتون میدونید که خیلی پایینه )
3.خیلی از درس خوندن دلسردم احساس میکنم هرچیم بخونم بازم ترازم در حد همین 500 هزار بیشتر نمیشه .
4.خدا معلم ریاضی سال اول دبیرستانمونو خیر نده گند زد توی همه ی درس ریاضی و از همون حالا تا الان من توی ریاضی میلنگم
5.نمیدونم چرا ولی اصلا" نمیتونم توی یه روز اون برنامه ای که برای خودم چیدم درس بخونم
6.راستی من امسال میرم پیش تجربی
----------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب حالا با این حرفایی که زدم از کسایی که میتونن کمکم کنم میخوام یه لطفی در حق من بکنن و یکمی کمکم کنن چیکار کنم تا این مشکلاتمو رفع کنم . راستی والا خنگم نیستم پشت کار ندرام
با تشکر از همه
بابل ایرانی
با سلام خدمت دوستان خوب..
من خودم امسال کنکور دادم..رتبمم خوب شد(3 رقمی خوبه دیگه..) اگه از من میپرسین امسال دیگه باید این تئوری ها رو بذارین کنار..همین هایی که تو پست های اول هست..خلاصه برداری و مرور و تند خوانی و کند خوانی واینا رو میگم..البته اینا همش لازمه...ولی شما نباید ذهنتونو درگیر این کنید که الان باید مرور باشه کند باشه تند باشه..تنها چیزی هم که نیاز دارید یه برنامه خوبه که بهش اعتماد کنین..نمیخوام تبلیغ کنم..ولی بهترین و مطمئن ترین و با شرف ترین برنامه و موسسه همین قلمچیه خودمونه...هیچ وقتم دنبال سر کیسه کردن نبوده..اصل ا گه بوده باشه هم بازم می ارزه...ببینین شما اگه مثل خود من با برنامه قلمچی جلو برین هیچ وقت از درس خوندن کم نمیارین..فقط فکر و ذکرتون این باشه که تراز قلمچیتون بره بالاتر..یعنی تمام فکرتونو متمرکز کنین رو آزمون 2 هفته بعد قلمچی همین..تا نزدیک اواسط اسفند که اونجا برنامه لمچی(به نظر من )بی ریخت میشه و باید ازش جلو بزنین وگرنه مجبورین تازه انتگرال رو اول خرداد بخونین...
گول این گزینه 2 که همش میاد تلویزیون و تبلیغ میکنه رو نخورید ..چون مال خود صدا و سیماست...
با آرزوی موفقیت همه شما..![]()
مرسی.واقعا توضیح کاملی بود.
منم موافقم با این روش...
ولی سعی میکنم اون مباحثی رو که کمتر روشون تسلط دارم ترم اول بزنم، چون ترم دوم فکر کنم دیگه خیلی سرمون شلوغه و وقت برای یاد گرفتن مباحث پایه نیست...
اسممم(!) سامانه
من از اول تابستون میخواستم این کارو بکنم، هنوزم نکردمدر ضمن من از يه فهرست كامل از همه ي مباحث كنكوررو به صورت يه جدول تهيه كردم كه بعد خوندن هر مبحث و اجراي هر يك از مراحل مطالعه و مرور يه تيك بزنم كنارش اين يه روش موثره كه از كتاب "قورباغه را قورت بده" ياد گرفتمش و خيلي ايجاد آرامش مي كنه و آدم احساس مي كنه تسلط داره رو همه ي كارايي كه بايد انجام بده....اگه كسي علاقه مند به اجراي اين روش بود بگه تا در مورد جزئياتش با هم صحبت كنيم...من تجربه ي خوبي از اين كار دارم و واسه امتحانات نهايي خيلي كمكم كرد براي همينم مي خوام بازم اجرا بكنمش ولي خب چون خيليا اعتقاد به اين جور وقت تلف كني! ها ندارن توي تاپيك مطرح نمي كنمش
نمیدونم چرا!
دوستان من يه چيزي بگم تا يادم نرفته ، چون من خودم 2 سال قلم چي شركت كردم به اين رسيدم!!!!
سعي كنيد توي ترم اول هر چي براتون سخت تره بخونيد ، توي قلم چي اون قسمت هاي مشابه توي آزموناش حذف ميشه ، مثل فيزيك پيش 1 و فيزيك 2
من خودم سال اول هيچي شيمي 2 و فيزيك 2 بلد نبودم! گذاشتم براي ترم دوم ، ولي اينقدر سرم شلوغ شد و نگران بودم هيچ كدومو نتونستم بخونم
ولي سال دم اول روي اينا تمركز كردم نتيجه هم گرفتم!
به نظر من توي فيزيك پايه ،فيزيك 3 رو اول بخونين ، هم سختتره هم نكاتش خيلي بيشتره و تسلط بيشتري ميخواد
توي شيمي هم شيمي 2 رو اول بخونين ، اون هم نكاتش خيلي از شيمي 3 بيشتره و چون خيلي از فصلهاش جنبه حفظي داره شما ميتونيد ترم دوم در كنار شيمي 3 ، خلاصه هاتونو دوره كنيد و به تسلط بيشتري برسين
توي هندسه هم هندسه 2 رو بخونيد ، چون نسبت يه هندسه 1 ، حجمش بيشتره و توي كنكور سوالاي هندسه 2 تقريبا آسونتره پس حالا كه وقت دارين روش تمركز كنين و با حوصله تسلطتونو بالا ببرين ....
توي ادبيات ،ادبيات 3 ،خيلي مهمتره ،ادبيات 2 زياد مهم نيست ، يعني در مقابل 3 چيزي نست!!
ضمنا اينا تجربه هاي خودمه ، من نظرمو ميگم و اميدوارم بتونم كمي بهتون كمك كنم ، ديگه هر جور راحتين!
عزيز ، توي موردهاي 2 و 3 و 4 با هم شبيه بوديم!! منم سال اول همين فكرهاي منفي رو ميكردم كه نتونستم درس بخونم و با اينكه واقعا تواناييشو داشتم موندم براي سال ديگه!
چرا؟؟ چون نخواستم درس بخونم با اين فكرها و تلقينا خودمو گول ميزدم!
منم سال اول ترازم 5200 تا 5500 بود ولي سال دوم اراده كردم تا نزديكهاي 7000 هم اومدم! اين كارو همون سال اول ميتونستم بكنم ولي نكردم!
خلاصه به خودت تلقين نكن ، به تواناييهات اعتماد داشته باش ، دوباره شروع كن تازه اول كاري
سعي كن يه دوست درسخون پيدا كني من اينو هميشه ميگم چون واقعا تاثير داره ئقتي با يكي توي درس رقابت كني
مورد 5 واضح نيست ، مگه چجوري برنامه ميريزي؟؟
=======================================
راستي ، ميدونم كه همتون يه پا مشاورين! ولي يه كتاب هست به نام كنكورتو قورت بده ، انتشارات كتاي سبز ، آقاي تفرشي ، اينم كتاب خوبيه ، جالبه دوست داشتين بگيرين! مطالب مفيدي داخلش هست
موفق باشين همگي!![]()
با بحث تلقین کاملا موافقم
به نظرم شما اگه یه آزمونو فقط در نظر بگیری یا اگه از آزمون خوشت نمیاد 2یا3تا درسو که دوستشون داری ولی بالا نمیزنی در نظر بگیری اونوقت سعی کنی که همونا رو عالی بخونی بهتره
من خودم تابستون فکر میکردم خیلی مونده تا کنکور درست حسابی نمیخوندم وقتی هم یه دفعه به همه درسا نگاه میکردم میدیدم زیاده دلسرد میشدم واسه ی همین اگه کم کم برداری راحت تره
یه چیز دیگه اینکه اگه رغبتی به درس نداری یه مدت کوتاهی بیخیال برنامه شو درسایی که توی همون لحظه دوست داری بخونی قشنگ بخون
سعی نکن مشکلو گردن محیط و معلم و حال نداشتنو اینا بندازی خیلیا این مشکلو دارن درواقع یه عده کمی هستن(البتهp30زیادن)که کشته مرده ی درس خوندن هستن اما با یه هدفی این یه سالو عالی میخونن و نتایج توپی هم میگیرن
به بچه های اینجا نگاه کنید چه قدر فعال درس میخونن و به هم کمک میکنن یه کم انرژِی بگیری(نا امید نشی بری خودکشی)
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)