jتا قیمت 1.5
40 اینچ
فول اچ دی
ایا با 1.5 میتونم led بگیرم؟؟
jتا قیمت 1.5
40 اینچ
فول اچ دی
ایا با 1.5 میتونم led بگیرم؟؟
-sony 40ex500 همين قيمت رو داره
-led سري هاي ex700 هستند كه به 2 ميرسند
قیمتnx700 : 3199000
یه سوال فرق nx700با ex700چیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال داشتم .این تلویزیون های 3D همیشه تصویر سه بعدی نشون میدن ، یا باید فیلمش رو بزارین و یا تو انتن شبکه سه بعدی پیدا کنی ... .من برای یکی از اقوام می خواهم تلویزیون بخرم گفت ال ای دی نمی خواهم می گن سه بعدیه !
خودم پلاسما g10 دارم خیلی هم راضی ام فقط مصرف برقش واقعا تاثیر گزار بوده برای همین اومدم اینجا تا دوباره تجربۀ خوب سوال پرسیدن از بر و بچه های پس ورلد رو تکرار کنم. این بنده خدا یک کم بیشتر یا کمتر 1.5 پول داره می خواد 42 بگیره . بهترین گزینه پلاسما و ال ای دی و ال سی دی چی هستش . هنوز تحقیقاتم رو شروع نکردم.
سلام
باحدود 1.650 میتونین پلاسمای پاناسونیک 42 اینچ V20 بخرید که مصرف برقش بهینه شده و گارانتی داره.
همونطور که میدونین در تلویزیون های 3 بعدی اگر فیلم 3D را از طریق بلوری 3D پلیر پخش کنید تصویر 3 بعدی دارین.
سلام بر اساتید
من میخام یه سامسونگ در حدود 1700 تا 1800 بگیرم
میخام بدونم پلاسما بهتره یا ال سی دی؟
کدومشون از بغل دید بهتری دارند ( زاویه ی دید کدوم بیشتره )؟
اگه میشه بهترین مدل ها تو این قیمت رو پیشنهاد بدید
46 اینچ میخام
50 هم شد اشکال نداره
همه ی سامسونگ ها کره ای اند دیگه ؟ نه؟
چین هم سامسونگ میزنه؟
خلاصه پلاسما یا ال سی دی ؟ مسئله این است !!!
زاویه دید پلاسما بسیار وسیع تر و بهتر از ال سی دی هستش
در مورد پلاسما و ال سی دی هم زیاد بحث شده باید خودت مقایسه و انتخاب کنی
مثلآ من الان پلاسمای 42 داره وتصویری که داره از نظر کیفیت زاویه دید و روان بودن به نضر من از ال ای دی هم بهتره (نظر شخصی)
الانم مخوام یه 46 پلاسما بگیرم که فکر میکنم پاناسونیک 46 مدل یو 20 هم داره منتها قیمتش رو نمی دونم![]()
می خوام نظر دوستان را راجع به برند ایکس ویژن و مخصوصا دو مدل زیر بدونم.فقط جواب تون کامل و جامع باشه(از لحاظ ساخت و کیفیت و.... اصلا توصیه میشه به خرید). ممنون
onyx 46" full hd
venus 40" full hd
LED , LCD چطور؟ بهترین گزینه با همون قیمتا چی مناسب هستش . من خودم از پلاسما g10 راضیم ولی دوست دارم برای این بنده خدا طوری باشه که مصرفش کمتر باشه. اگر شما سرنخ رو بهم بدید تا تهش می رم خیلی وقته تو بازار نبودم.
تشکر از همۀ شما عزیزان
-فكر ميكنم در مورد تفاوت ها اينجا كمي توضيح داده شد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)