بی کاریم 100 تا پر رو تو اون شهرهای بزرگ پیدا کنیم؟
الافیم آخه؟
بدنام بشم که بشم...![]()
بی کاریم 100 تا پر رو تو اون شهرهای بزرگ پیدا کنیم؟
الافیم آخه؟
بدنام بشم که بشم...![]()
یادمه نقشه ی مکان هایی که پرها اونجا هستند رو تو همین تاپیک گذاشته بودید.بعد از بدست آوردن 50 پر, امکان خرید یک چکش جنگی (Condottiero War Hammer) به قیمت 35,000 فیورینی در Monteriggioni باز میشه.
بعد از بدست آوردن 100 پر, شنل اودیتوره (Auditore Cape) باز میشه که بدنامی (پر شدن نوار قرمز گوشه چپ بالای تصویر) رو برای همیشه غیر فعال میکنه. __________________
لطف می کنید اون چند تا عکس رو دوباره قرار بدید؟
من نمی دونم 2 یا 1 . فروشنده گفت 2 هست. 2 تا DVD هم بود.
یه مشکل دیگه: باید 12 تا قلعه برم بالا و به آن پرنده برسم. 4 تاش را رفتم اما برای بقیه راه بسته. یه دیوار مجازی آبی رنگ که نمی شه ازشون رد شد.!!
سلام. محصولی که من خریدم اینه:
حالا نمی دونم شماره 1 یا 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شماره ی 1 بازیه که خیلی هم قشنگه.
سوالاتتون در مورد این بازی رو در تاپیک زیر مطرح کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تو بازی Assassin's Creed II تو يه جا گير افتادم...
بعد از كشتن فرانسيسكو بايد برم رو يه جايي مثل پل كه روش علامت تعجب هست...
اونجا لورنزو رو مي بينم...
بعد از صحبت با اون هيچ علامت تعجب ديگه اي در نقشه نيست...
در صحبت هاشون اتزيو ميگه كه بايد پيش عموم ماريو برگردم...
ولي وقتي به ويلا بر ميگردم دوباره اون علامت تعجب روي شهر ميفته و وقتي به شهر بر ميگردم باز هم بايد برم پيش لورنزو و تمام اين اتفاقات از نو تكرار ميشه...
چكار كنم؟![]()
درود
من بازی رو تازه گرفتم نسخه بعدیشم گرفتم 1 رو که بازی کردم و به راستی یکی از بازیهای بیاد ماندی بود در نسخه 2 متاسفانه گیری کردم نمیدونم شاید از کرک بازی باشه البته شاید!!!
یه 40دقیقه که بازی میکنم اونجائی که اون 3رو اعدام میکنن و همه بهم حمله میکنن بعد فرار میکنم وارد اوتاقی میشم که دوست کاراکتر بازی ازش میخواست که انگشت وسط رو باید قطع کنه فهمیدید کجا رو میگم؟؟؟؟یه چیزی بهم داد که ازم میخواد که یه شکل خنجر رو که کلیدش Q هست بزنم تا خنجر رو انتخاب کنم این کارو میکنم اما هیچ عکس العملی انجام نمیده باید چکار کنم که نکردم ضمن اینکه روی کاراکتر قفل میکنه تا خواسته رو انجام ندی!!!
Last edited by max_3d; 22-04-2011 at 09:11.
2 رو یه بار بزنید درست میشه
سلام دوستان. من توی شهر توسکانی در بالا رفتن از یک برج و تکمیل viewpoint مشکل دارم. هر کاری می کنم نمی تونم راهی پیدا کنم که برسم بالای برج. تا آخرین دستگیره ها vرو می رم ولی بعد اون ظاهرا راهی نیست. توی عکس دور برج مورد نظر خط کشیدم. لطفا امتحان کنید و راحشو به من بگید. مرسی.
![]()
عدد 2 رو بزنید همون کار رو انجام میده...درود
من بازی رو تازه گرفتم نسخه بعدیشم گرفتم 1 رو که بازی کردم و به راستی یکی از بازیهای بیاد ماندی بود در نسخه 2 متاسفانه گیری کردم نمیدونم شاید از کرک بازی باشه البته شاید!!!
یه 40دقیقه که بازی میکنم اونجائی که اون 3رو اعدام میکنن و همه بهم حمله میکنن بعد فرار میکنم وارد اوتاقی میشم که دوست کاراکتر بازی ازش میخواست که انگشت وسط رو باید قطع کنه فهمیدید کجا رو میگم؟؟؟؟یه چیزی بهم داد که ازم میخواد که یه شکل خنجر رو که کلیدش Q هست بزنم تا خنجر رو انتخاب کنم این کارو میکنم اما هیچ عکس العملی انجام نمیده باید چکار کنم که نکردم ضمن اینکه روی کاراکتر قفل میکنه تا خواسته رو انجام ندی!!!
این رو هم امتحان کنید: Q رو نگه دارید.
لطفا از برج مورد نظر عکس بزارید... بهتر میشه گفت!سلام دوستان. من توی شهر توسکانی در بالا رفتن از یک برج و تکمیل viewpoint مشکل دارم. هر کاری می کنم نمی تونم راهی پیدا کنم که برسم بالای برج. تا آخرین دستگیره ها vرو می رم ولی بعد اون ظاهرا راهی نیست. توی عکس دور برج مورد نظر خط کشیدم. لطفا امتحان کنید و راحشو به من بگید. مرسی.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)