تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 370 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

1

سلام دوستان.
    من هم حدود دو ماهی هستش که اولین لپ تاپم ASUS N53SV عزیزم رو خریداری کردم و 120 درصد هم ازش راضی هستم.
    تمام برنامه ها، گیم های 2011، فیلم های HD و هر چیز دیگه که فکرش رو بکنید مثل فرفره اجرا می کنه.
    گفتم نتیجه بنچ مارک شاهکارش رو با برنامه Passmark براتون بذارم. برای مقایسه قطعات با لپ تاپ ها و دسک تاپ های دیگه می تونید از این آدرس ها به ترتیب برای سی پی یو و VGA استفاده کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

بنچ مارک:

PassMark(TM) PerformanceTest 7.0 Evaluation Version (
    کد:
    )
    Results generated on: الجمعة, فيفرييه 25, 2011

Benchmark Results

Test Name: This Computer
    CPU - Integer Math: 2003.6
    CPU - Floating Point Math: 2314.8
    CPU - Find Prime Numbers: 941.2
    CPU - SSE: 31.3
    CPU - Compression: 8227.9
    CPU - Encryption: 23.6
    CPU - Physics: 385.5
    CPU - String Sorting: 4706.4
    Graphics 2D - Solid Vectors: 2.0
    Graphics 2D - Transparent Vectors: 2.0
    Graphics 2D - Complex Vectors: 116.9
    Graphics 2D - Fonts and Text: 95.3
    Graphics 2D - Windows Interface: 92.1
    Graphics 2D - Image Filters: 319.3
    2D Graphics - Image Rendering: 546.9
    Graphics 3D - Simple: 1028.3
    Graphics 3D - Medium: 321.8
    Graphics 3D - Complex: 49.1
    Graphics 3D - DirectX 10: 4.6
    Memory - Allocate Small Block: 5230.3
    Memory - Read Cached: 2262.2
    Memory - Read Uncached: 2094.9
    Memory - Write: 2073.8
    Memory - Large RAM: 1767.9
    Disk - Sequential Read: 71.9
    Disk - Sequential Write: 59.7
    Disk - Random Seek + RW: 3.6
    CPU Mark: 6887.3
    2D Graphics Mark: 365.4
    Memory Mark: 1142.5
    Disk Mark: 488.9
    3D Graphics Mark: 670.6
    PassMark Rating: 1468.5

System information: This Computer
    CPU Manufacturer: GenuineIntel
    Number of CPU: 1
    Cores per CPU: 4
    CPU Type: Intel Core i7-2630QM @ 2.00GHz
    CPU Speed: 2897.2 MHz
    Cache size: 256KB
    O/S: Windows 7 (64-bit)
    Total RAM: 4008.2 MB.
    Available RAM: 2777.1 MB.
    Video settings: 1366x768x32
    Video driver:
    DESCRIPTION: Intel(R) HD Graphics Family
    MANUFACTURER: Intel Corporation
    BIOS: Intel Video BIOS
    DATE: 10-1-2010
    Drive Letter: C
    Total Disk Space: 30.1 GBytes
    Cluster Size: 4.0 KBytes
    File system: NTFS

پ.ن: البته این نسخه قدیمی Passmark بود.
    نسخه جدیدترش که از اینترنت دانلود کردم به سی پی یو 8800 امتیاز می داد، که متاسفانه نتایج جدید رو گم کردم و برنامه هم مدت یک ماهش تموم شده.
    اگر نتایج جدید رو پیدا کردم می ذارمش.
    Last edited by mahi58; 07-04-2011 at 19:11.

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من امروز یه نت بوک ایسوس 1001PXD خریدم. وقتی روشن هست و به صفحش نگاه می کنم انگار یه لایه محافظ روش هست چون زیاد شفاف نیست و انگار کثیفه!! می خواستم ببینم محافظ داره یا اینکه کیفیت تصویر پایینه؟!!

(در مقایسه با LCD Sony FW میگم)

خیلی ممنون

داره خودمونی میشه ramin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض سوال در مورد ASUS N53SV

سلام دوستان.
    من هم حدود دو ماهی هستش که اولین لپ تاپم ASUS N53SV عزیزم رو خریداری کردم و 120 درصد هم ازش راضی هستم.
    سلام دوست عزیز
    چند تا سوال .من این مدل را که تو سایت خود ایسوس دیدم تو مشخصاتش زده بود که دارای 2 باتری است و گیرنده ی تلویزیونی هم داره و بلو ری رایتر هم داره حالا آیا از شما هم این مشخصات را داره یا خیر اینم لینکش :

کد:
    آیا کسی از دوستان میدونه N53SV در ایران با کانفیگ i5 وجود داره یا خیر؟

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من همچین حرفی نزدم. ببینید کانفیگ همیشه ملاک نیست. دلیلش هم سادس الآن مدل های 2010 اپل با cpu های 2 هسته شون از نظر پردازشی با cpu های core i5 رقابت میکنن. بحث فقط کانفیگ نیست بلکه توانایی شرکت سازنده و مچ بودن قطعات با هم ، هم هست. برا همینه که 540 ایسوس با اینکه رو کاغذ ضعیف تره از 550 ام اس آی پردازش بهتری انجام داده و نشون میده تکنولوژی ساخت ایسوس چقدر بالا تره
    باید خدمتان عرض کنم که سرعت لپ تاپ اپل بیشتر واسه سیستم عامل مکنتایش خودش هست اگر رو اپل ویندوز نصب شه میشه مثل برندهای دیگه شایدم بدتر . سیستم عامل اپل به خاطر سرعت زیاد و عدم هنگی و عاری بودن از ویروس ها مشهور هست . می تونی رو پ تاپ خودت مکنتاش نصب کنی تا قدرت این سیستم عامل را ببینی البته باید مکنتایش -- شده نصب کنی چون مخصوص نوت لوک اپل اند

5. این کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

=>من انقدر ایرادات دیدم ازش که دارم اینو میگم.
    تو تاپیک های زیادی هم در موردش بحث کردم. فکر میکنم کیفیت وافعا بدی داره .
    خودم جرئت خریدش رو تا حالا نداشتم ولی هرکی از دوستان خریده msi رو لعن و نفرین میکنه !
    اينم مثال نقضش!!
    ببینید کانفیگ همیشه ملاک نیست. دلیلش هم سادس الآن مدل های 2010 اپل با cpu های 2 هسته شون از نظر پردازشی با cpu های core i5 رقابت میکنن.
    [مثل اينه كه بخواي كارايي چشم رو با گوش مقايسه كنيد!! اين سيستم عاملش تومني 1000 دلار ! با ويندوز 7 فرق داره حتي كور اي 3 اپل هم با ايسوس شما (اس وي) فرق داره
    برا همینه که 540 ایسوس با اینکه رو کاغذ ضعیف تره از 550 ام اس آی پردازش بهتری انجام داده و نشون میده تکنولوژی ساخت ایسوس چقدر بالا تره.
    لطفا دليل علمي بياريد و الكي برند رو خراب نكنيد در اسلام خواب و خيال و حرف حجت نيست!!اگه هم فرض بر حرف باشه من ديروز خودم ام اس اي رو خريدم و باهاش 3 ساعت با ساليد ورك كارهاي رندر رو ميكردم گرافيكش اخ نگفت و سي پي يوش هم كم صدا بود دما مادربوردش هم به طرز باور نكردني عدد 39 رو نشون ميداد!! حالا اين تجربه واقعيه منه دوست عزيز من كه به ام اس اي ايمان اوردم ديگه من نميدونم شما چه چيزه ديگه اي از لپتاپ ميخواين با اينكه تو بازار همه ايسوسا ي سري ان مشكل دار هستند ميتونيد به سايتش مراجعه كنيد به اعتقادم اگه دوس داريد جنس خراب بخريد بريد اس وي رو بخريد!! هيچ كسي اين كار رو انجام نميده مطمئان مگه اين كه پولشو از سر راه اورده باشه !!
    ايشالا همه دوستان موفق باشيد

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

سلام دوستان.
    من هم حدود دو ماهی هستش که اولین لپ تاپم ASUS N53SV عزیزم رو خریداری کردم و 120 درصد هم ازش راضی هستم...
    دوست عزيز
    اكثر لپتاپهاي سري اول مشكل دارن بر اثر امپري كه اور لود از مادربرد به وسيله چيپست ها ميكشن ترانزيستورهاي مادربرد به مرور زمان ضعيف تر ميشه و همين مساله موجب از كارافتادگي مادربرد در نتيجه عدم كاركرد درست لپتاپ شما ميشه (يه چيزي در حدود 2 سال بيشتر عمر نميكنه) به خاطر همين سعي كنيد سري جديدش رو از شركت گارنتيتون بگيريد وگرنه در اينده دچار مشكل ميشيد و خداي ناكرده ممكنه كه 120 درصد ازش ناراضي باشيد
    موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

این k52jt corei7 آیا سندی بریج داره ، کار گرافیکی هم انجام میده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزيز
    اكثر لپتاپهاي سري اول مشكل دارن بر اثر امپري كه اور لود از مادربرد به وسيله چيپست ها ميكشن ترانزيستورهاي مادربرد به مرور زمان ضعيف تر ميشه و همين مساله موجب از كارافتادگي مادربرد در نتيجه عدم كاركرد درست لپتاپ شما ميشه (يه چيزي در حدود 2 سال بيشتر عمر نميكنه) به خاطر همين سعي كنيد سري جديدش رو از شركت گارنتيتون بگيريد وگرنه در اينده دچار مشكل ميشيد و خداي ناكرده ممكنه كه 120 درصد ازش ناراضي باشيد
    موفق باشيد
    اگه من لپ تاپم رو بدم گارانتی درستش میکنن این مشکل سندی بریج رو؟
    اون چیپست جدید رو دارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    چند تا سوال .من این مدل را که تو سایت خود ایسوس دیدم تو مشخصاتش زده بود که دارای 2 باتری است و گیرنده ی تلویزیونی هم داره و بلو ری رایتر هم داره حالا آیا از شما هم این مشخصات را داره یا خیر اینم لینکش :

کد:
    آیا کسی از دوستان میدونه N53SV در ایران با کانفیگ i5 وجود داره یا خیر؟
    تا جایی که من دیدم که یه دونه باتری داره (شاید دو تا کارت گرافیک رو منظورتونه). گیرنده تلویزیون هم نداره و من توی کانفیگ توی جعبه هم ندیدمش.
    من توی بازار با کانفیگ i5 ندیدم. با ویستا پخش رایانه قسمت فروش تماس بگیرید. تلفن شون در تهران 87124 هستش.
    دوست عزيز
    موفق باشيد
    لپ تاپ من گارانتی ویستا هستش. قبول می کنند با سری جدید عوضش کنند؟
    من الان یک ای میل به خود شرکت ASUS می زنم و این قضیه رو تحقیق می کنم.
    شما هم لطفا اگر لینک خوبی در این مورد دارید بدید من مطالعه کنم (ترجیحا انگلیسی از سایت معتبر).
    البته خودم هم دارم سرچ می کنم.

پ.ن: احیانا این رو نمی گید؟

On January 31, 2011, Intel issued a recall on all 67-series motherboards. It is a hardware issue, which requires a silicon-based fix, and affects only SATA-II ports. Over time, the connection for the SATA-II ports will degrade, causing a drop in performance and eventually loss of connection to SATA devices.[20] Intel claims that this problem will only affect 5% of users over 3 years. However, heavier I/O workloads can exacerbate the problem.

Intel stopped production of flawed B2 stepping chipsets and began the process of producing B3 stepping chipsets with the silicon fix; shipping of these new chipsets started in mid February 2011 and estimated full recovery volume in April 2011.[21] Motherboard manufacturers (such as Asus and Gigabyte Technology) and computer manufacturers (such as Dell and Hewlett-Packard) stopped selling products that involved the flawed chipset and offered support for the affected customers; options ranged from exchange of affected hardware with new hardware that has the redesigned chipset to product refunds.[22][23][24][25]

Due to this issue, Sandy Bridge processor sales were temporarily on hold, as one cannot use the CPU without a motherboard. However, processor release dates are not affected.[26] After two weeks, Intel has continued shipping some chipsets, but manufacturers would have to agree not to use the chipset in situations affected by the performance issue.

اگر این باشه که خیلی جدی به نظر نمیاد. نوشته 5 درصد یوزرها بعد از 3 سال مشکل پیدا می کنند. البته جاهای دیگه نوشته با استفاده سنگین 15 درصد بعد از 3 سال مشکل دار میشن.
    راستی، شما مطمئنید لپ تاپ N53SV هم جیپ مادربردش از نوعیه که مشکل دار میشه؟
    در هر صورت ممنون از تذکرتون.
    Last edited by mahi58; 08-04-2011 at 19:55.

11. این کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

=>من انقدر ایرادات دیدم ازش که دارم اینو میگم.
    تو تاپیک های زیادی هم در موردش بحث کردم. فکر میکنم کیفیت وافعا بدی داره .
    خودم جرئت خریدش رو تا حالا نداشتم ولی هرکی از دوستان خریده msi رو لعن و نفرین میکنه !
    اينم مثال نقضش!!

[مثل اينه كه بخواي كارايي چشم رو با گوش مقايسه كنيد!! اين سيستم عاملش تومني 1000 دلار ! با ويندوز 7 فرق داره حتي كور اي 3 اپل هم با ايسوس شما (اس وي) فرق داره

لطفا دليل علمي بياريد و الكي برند رو خراب نكنيد در اسلام خواب و خيال و حرف حجت نيست!!اگه هم فرض بر حرف باشه من ديروز خودم ام اس اي رو خريدم و باهاش 3 ساعت با ساليد ورك كارهاي رندر رو ميكردم گرافيكش اخ نگفت و سي پي يوش هم كم صدا بود دما مادربوردش هم به طرز باور نكردني عدد 39 رو نشون ميداد!! حالا اين تجربه واقعيه منه دوست عزيز من كه به ام اس اي ايمان اوردم ديگه من نميدونم شما چه چيزه ديگه اي از لپتاپ ميخواين با اينكه تو بازار همه ايسوسا ي سري ان مشكل دار هستند ميتونيد به سايتش مراجعه كنيد به اعتقادم اگه دوس داريد جنس خراب بخريد بريد اس وي رو بخريد!! هيچ كسي اين كار رو انجام نميده مطمئان مگه اين كه پولشو از سر راه اورده باشه !!
    ايشالا همه دوستان موفق باشيد
    دليل علمي به اون گندگي بنچ مارك زدم !!!!!!!!!!!!!!!!!
    اونم از معتبر ترين بنچ مارك دنيا
    شما تو همون نوت بوك چك بريد تو نقد GE 600 ميبينيد زده 310 اي كه رو لپتاپ هاي اپل هست و تست هاي ويندوزي اون دستگاه رو هم اگه ببينيد ميبينيد كه تونسته كرايسيس 2 رو با 24 فريم اجرا كنه كه ميشه در مايه هاي 5650 .
    من به شخصه وقتي ميخواستم لپتاپ بخرم همين GE 600 رو بورس بود وقتي رفتم تحقيق كردم تو اسيت هاي مختلف همه ازش بد گفته بودن و كلي هم عكس خرابي هاي مختلف از برند ام اس آي ديدم در حالي كه در مورد ايسوس هيچ وقت همچين چيزي نديدم
    والسلام

13. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •