خدمت از ماست عزیز!
من کلهم با فرمور کوک شده مخالفم!ترجیح می دم همون هکو همینجوری بریزم. دردسر داره...
سرعت عملش توی اجرای انگیج چطوره؟ چیپ سه بعدی ساز داره؟
شاد باشین![]()
خدمت از ماست عزیز!
من کلهم با فرمور کوک شده مخالفم!ترجیح می دم همون هکو همینجوری بریزم. دردسر داره...
سرعت عملش توی اجرای انگیج چطوره؟ چیپ سه بعدی ساز داره؟
شاد باشین![]()
سلام
نه داریوش فریم ور کوک شده خوبه.ایشالله خریدی یه تست بکن.
چیپ نداره اما هر بازی که رو ان82 احتیاج به چیپ داشت روش اجرا کردم جواب داد عالی.
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
سلام
به احتمال خیلی زیاد گوشیت مشکل داره.اگه بتونی با یه ان86 دیگه تست کنی عالی میشه.
چون دوربینش این مشکلایی که شما میگی نداره![]()
فریمور کوک شده نریزی که نمی تونی گوشیو ه ک کنی..چون هلوروش کار نمی ده.
حالا چجوری می شه این فرمور کوک شده رو ریخت؟ شنیدم با فینیکس مشکل داره. با جاف هم که من می ترسم!برای این نگارش آخری اومده؟ اگه آره پس می شه بهترین فرمور کوک شده در همه زمینه ها رو بهم معرفی کنین ( چون ماشالله چیزی که زیاده کوکر و فرمور کوک شده!
)
حالا یه چیز دیگه... این گوشی تم فلش بهش می خوره؟
شاد باشین![]()
داریوش جان میدونی که من گوشیمو فروختم و وقت نشد فریم ور 30 کوک شده بریزم.من 21 کوک شده با یه تم انیمیشن خیلی زیبا![]()
داشتم.البته 30 هم ریختم ولی وقت نشد 30 کوک شده بریزم.
باید با جف با حالته خاموشی بزنی.اتفاقا ساده هست زیاد سخت نیست
راستی سعی کن با گارانتی بگیری جدیدا زیاد مشکل باتری پیدا کردن![]()
total_overdoseعزیز شما فکر میکنی مشکل سخت افاری داره یا با یه فلش حل میشه؟
به نظر من اگه مشکل سخت افزاری میداشت توی فیلمبرداری هم اشکال پیش میومد
نظر شما چیه؟
احتمالا نرم افزاریه. تا به کنون مستر ریست کردی؟
------------------------------
بچه یه چیزی؟ توی آپدیت های تازه نوار کانتکت به آماده کار افزوده نشده؟ ( نوار کانتکت همون عکس های کوجولوی مخاطبین گلچین که در بالای صفحه قرار می گیره و بجاش نوار ابزار میاد پایین صفحه )
شاد باشین![]()
دوستان یه سئوال دارم
قبلا که N82 داشتم وقتی Maps رو اجرا میکردم و به GPS وصل بودم و موقعیتم رو روی نقشه نشون میداد قطب نما درست عمل میکرد و من هر طرف برمیگشتم قطب نما میچرخید و جهت شمال رو نشون میداد ولی الان که N86 دارم تو این 6 ماهی که دارم هر کاری کردم نفمیدم چرا این قطب نما همش ثابته و جهتشبطرف سر گوشی هست اصلا نمیچرخه جهت رو نشون بده. قبلا یادمه توی اون گوشی سبز میشد به هر طرف میچرخید . اینو چکارش باید کرد ؟
ممنون
دوست عزیز ان82 که قطب نما نداره یا لااقل ماله ما نداشت![]()
من توی چند تا N82 قطب نما دیدم! گوشی من هم (N86) خیلی سخت با جی پی اس کانکت می شه نمی دونم چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)