خدمت شما ببخشید دیر شد....
supersonic
mirage toneکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
خدمت شما ببخشید دیر شد....
supersonic
mirage toneکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ali racer عزیز خیلی ممنونم......شرمنده کردی...شاد باشی و موفق
سلام میشه یه نفر کار خیر انجام بده فیلم برداری hd این گوشیو بزاره اینجا
ما که هرچی دیدیم تاحالا d1 بود.
ممنون.
سلام
اینم خدمت شما دوست عزیز
حجم این تیکه فیلم 10.5 مگا بایته و چیزی حدود 9 ثانیه, به همین دلیله که کمتر کسی آپلود میکنه.
این فیلم ایندوره و کیفیت فیلم برداری در اوتدور به مراتب بیشتره.
فریمور ایتالیایی رو گوشیمه (نه این آخری, اون اولی)
دانلود:
بعد حدود 80 ساعت یعنی بیش از سه شبانه روز در حالت استفاده معمولی تلفن و اسمس هنوز دو خط از باتری باقی مونده. فکر کنم تا 4 شبانه روز هم دوام بیاره. واقعا برم جالب بود. چون تا حالا تو گوشی هایی که داشتم و همش هم نوکیا بود هیچکدوم این ماندگاری باتری رو نداشتند.
دوستان بازیهای خوب واسه این گوشی رو از کجا میتونم دانلود کنم؟؟؟
باطری گوشی به نظر منم عالیه.بعد حدود 80 ساعت یعنی بیش از سه شبانه روز در حالت استفاده معمولی تلفن و اسمس هنوز دو خط از باتری باقی مونده. فکر کنم تا 4 شبانه روز هم دوام بیاره. واقعا برم جالب بود. چون تا حالا تو گوشی هایی که داشتم و همش هم نوکیا بود هیچکدوم این ماندگاری باتری رو نداشتند.
با استفاده معمولی راحت تا 2.5 روز جواب میده.
دو بار ارسال شد.
پاک شود.
بالاخره nimbuzz برای i8910 اومد
مپ داره که موقعیت کسی که باهاش چت می کنیرو نشون میده.با کلی امکانات جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دو سه تا مطلب هر کس اینارو مشاهده کرده علتشو بگه خطم ایرانسل شارژیه اینم بگم
1. این برنامه جی پی اس برا من دیسکانکانکت نمیشهSmartComGPS یعنی کافیه برم بیرون و برنامه رو باز کنم بعد ده ثانیه نقطه یابی میکنه اصلا کانکت نمیشم دیسکانکتم میکنم دوباره برنامه رو باز میکنم پیدام میکنه یعنی کلی بگم نیاز به کانکت شدن نداره
2.دوتا کال رکوردر نصب کردم هروقت اکتیو میکنم صدای کسی زنگ میزنه یه طرف رو طرف دیگه نمیشنوه حالا چه اینطرف به اونطرف چه برعکس
3. یه پلیر ویدئو میخوام که همه فرمتی رو پخش کنه از Avi بگیر تا Hd ممنون میشم معرفی کنین
4. پلیر برا صوتی ها نصب کردم ولی میگن بهترینش پاور ام پی تریه ولی چیزی که این گوشی ساپورت کنه پیدا نکردم
پیشاپیش سپاسگذاریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)