به هر حال اگه اشتباه کردید بعد گوشی به f رفت به من فحش پرتاب نفرمایید!
هر کاری یه ریسکی داره به هر حال!![]()
به هر حال اگه اشتباه کردید بعد گوشی به f رفت به من فحش پرتاب نفرمایید!
هر کاری یه ریسکی داره به هر حال!![]()
حسین اون آموزش رو ویرایش کن....
یعنی اون عکس ها رو دونه دونه سرخط بزار....
اون هشدار رو هم اولش بزار![]()
راست میگه اون هشدار رو اولش بذار چون یکی میبینی از شوق این تم ها سریع دانلود میکنه میریزه تو گوشی بعد گوشی به F میره بعد آخر سر اون هشدار رو میبینه که دیگه فایده نداره!.!![]()
سلام
از بروبچ کوکی باز کسی پیدا نمیشه اهل ریسک باشه این تم ها رو بریزه تو گوشی جوابش رو به ما هم بگه
که ما هم بریزیم تو گوشی تازه ثواب هم داره به خدا چند نفر رو از 2دلی در میارید...
اینم بگم من خودم تو هیچ کاری اهل ریسک نیستم کسایی که اهل ریسک هستند این کارو بکنند که بعد فحشش رو به من ندن البته اگر مشکلی پیش اومد
نیازمند یاری سبزتان هستیم!!!!
ممنون![]()
بابا تم هایی كه من دیدم 2 مگی بودن اینایی كه حسین گذاشت كاستوم فریمور هستن!
دان نكنین كه اوج خطرن![]()
امان از ادم خسيس............(واسه اينكه بسوزي امير.........اين بست را با Ipod زدم...........:٢٧![]()
Last edited by Vamp!r3; 18-01-2010 at 17:36.
بله از بست و اون اسمایله معلومهامان از ادم خسيس............(واسه اينكه بسوزي امير.........اين بست را با Ipod زدم...........:٢٧![]()
بابا بی خیال همون ما صبر میکنیم شما گوشیو بخر این تم هارو بریز بعد اگه مشکلی نبود لینکش رو بذار ما هم استفاده کنیم چون اون پستی هم که من زدم هرکی اهل ریسکه دانلود کنه به ما هم بگه اگه یک نفر هم میخواست ریسک کنه با این پست {دان نكنین كه اوج خطرن} دیگه هیچکس جرات نداره که بریزه!.!
سلام بچه ها!خوبین؟!
می دونید چی شده؟! چیز خاصی البته نیست، فقط کوکیم الان تو اتاقم خوابه!
شوکه شدید؟!خوب این داستان داره واسه خودش......مثل اینکه طرف (احتمال قوی، دزده) فهمیده پلیس در کاره زنگ زد به دوستم (شمارشو از گوشی پیدا کرده بود) گفت شما گوشی گم شده دارید و.....بعد چند روز (دیشب) زنگ زد دوباره آدرس گرفت از دوستم با تاکسی کوکی فرستاد دم خونه دوستم، منم با شتاب 20 متر بر مجذور ثانیه به سمتش رفتم (امتحان فیزیک دیروز روم تاثیر گذاشته)!
الان خودش با کیفش هست ولی رم رو کش رفتن!
به هر حال از تمام دوستان ممنونم چون دعالی خیر شماها باعث برگشت این عزیز دل به خانواده ی خود شد!![]()
هه هه هه ! تبریک عرض می شود !
عجب داستان عجیب ناکی بود..!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)