دوست عزیز سوال شما n بار جواب داده شده.لطفا یه زحمت بکشید پست اول رو بخونید.
مدیر انجمن به اینجا سر نمی زنه؟پر شده از سوالهای تکراری...تاپیک هی داره بزرگتر میشه...به همین نسبت پیدا کردن اطلاعات مورد نظر هم سخت تر میشه واسه همه...
دوست عزیز سوال شما n بار جواب داده شده.لطفا یه زحمت بکشید پست اول رو بخونید.
مدیر انجمن به اینجا سر نمی زنه؟پر شده از سوالهای تکراری...تاپیک هی داره بزرگتر میشه...به همین نسبت پیدا کردن اطلاعات مورد نظر هم سخت تر میشه واسه همه...
باید به پست اول یکم نظم داده بشه خب معلومه یه نفر میاد صفحه اولو میبینه حالا دیال آپ که باشه دیگه بدتر ماشاالله 2 کیلومتر اندازه پسته (البته ببخشیدا) و وقتی هم میبینه لیست مشکلات و ویرایش ها دسته بندی نشدن و هر مشکلی کجا نوشنه شده میاد پست میده فکر کنم بهتر باشه کل آموزش رو pdf کنین !
كساني كه با پچ 1.2 مشكل دارند ( در مرحله clean getaway و كافي نت) بايد كرك 256 كيلويي رزور رو دان كنن من همينكارو كردم درست شد
اقا چیکار کنیم که برای واردشدن به بازی هردفعه کانکت نشیم
چون روی افلاین که میزنی دوباره اون صفحه بالا میاد تا کانکت نشی هم نمیتونی وارد بازی بشی
بچه ها
من در نصب این بازی در ویستا 64 بیت مشکل دارم
dvd دومی رو که میذارم بعد از مدتی پیغام fattal error میاد
کسی هست به دادم برسه؟
خب این که معلومه دی وی دی مشکل داره (خش هم میتونه باشه) که نمیتونه فایل رو باز کنه
Last edited by mohsentanha; 01-03-2009 at 18:37.
دوستان نسخه کرک شده این بازی با نصب آسان آیا در بازار موجوده؟
سلام
دوستان من نصب کردم با همین کرک رازور هم کرک کردم ولی خیابان ها دیده نمیشه از چی میتونه باشه ؟
از آدم هایی مث شما که فقط و فقط ایراد میگیرند و پست اسپمی می زنند در انجمن های مختلف زیاد دیده ام.
به قول *ali* صفحه اول بیشتر از دو کیلومتر شده و خیلی هم درهم و برهم شده.شما اگه می دونستی بهتر بود که جواب می دادی نه اینکه میفرستادی دنبال نخود سیاه !
دو سه تا پست هم زدم کسی جواب نداد (بهترین کار استفاده از انجمن های انگلیسی هست )
من اسپم می زنم یا شما؟تو پست اول دقیقا توضیح داده.اگه شما نمی خوای به خودت زحمت بدی بقیه رو متهم نکن..
باز اگه قرار بود از تو 1000 صفحه این موضوع رو در بیاری باز یه چیزی...وقتی نوشته راهنمای کامل در پست اول یعنی چی؟یعنی پست اول رو کامل بخون...اگه نتیجه نگرفتی دوباره سوال کن.
خودت بشین این چند صفحه اخیر رو بخون...همش سوالهای تکراری.بجای اینکه به قول خودت چند تا پست بزنی و جواب نگیری پست اول رو می خوندی مشکلت حل بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)