تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 334 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مدير فروش سايپا در گفت وگو با ايلنا:
    تعهدات فروش تيبا در مرحله اول به طور كامل انجام شد

شركت سايپا اعلام كرد پيش فروش مرحله دوم تيبا در حالي آغاز شده كه تعهدات فروش اين خودرو در مرحله اول به طور كامل نهايي شده است.

ایلنا: اخيرا شاهد آن هستيم كه گروه خودروسازي سايپا طي تبليغات گسترده اي مرحله دوم پيش فروش خودروي تيبا يا همان مينياتور را آغاز كرده است. اين در حالي است كه انجام تعهد كامل فروش اين محصول در مرحله نخست با شائبه هايي روبروست، به طوريكه برخي معتقدند اين تعهد در مرحله اول به طور كامل صورت نگرفته است.
    اما در اين خصوص فرامرز طاهري، مدير بازاريابي و فروش گروه خودروسازي سايپا به خبرنگار ايلنا گفت: شركت سايپا تمام تعهدات خود در خصوص فروش و عرضه محصول تيبا در مرحله نخست را به طور كامل انجام داده است. بر اين اساس كل تعهدات ما در مرحله نخست كه حدود 10 هزار خودرو بود طي سال گذشته نهايي شد.
    وي ادامه داد: به طور كلي تنها عده محدود و انگشت شماري خودروي خود را دريافت نكرده اند كه آن هم به دليل عدم مراجعه خود آنها بوده است.
    طاهري در خصوص آغاز مرحله دوم پيش فروش تيبا نيز تصريح كرد: طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته پيش بيني مي شود در روند توليد اين محصول مشكلي ايجاد نشود، بر همين اساس مرحله دوم پيش فروش توسط شركت آغاز شد.
    وي با اذعان به اينكه مرحله دوم پيش فروش به صورت محدود خواهد بود، خاطرنشان كرد: تعهدات در مرحله دوم پيش فروش نيز به طور كامل عملياتي خواهد شد.
    گفتني است سال گذشته نخستين سري توليدات خودروي تيبا توسط شركت سايپا به متقاضيان صورت گرفت.
    پايان پيام

1390/5/12 - 09:54:13
    کد خبر : 199897

2. 2 کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهرا با افزایش قیمت 3 تا 4 درصدی کلیه تولیدات داخلی موافقت شده و تیبا بزودی با نرخ جدید ارائه میشه
    یه توضیح اضافه بدم که افزایش قیمت 3 تا 4 درصدی شامل همه تولیدات داخلی میشه و تاثیر خودش رو روی بازار هم خواهد گذاشت بنابراین با انصراف از خرید تیبا و خرید یه خودرو دیگه، کسی سود نمیکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یه توضیح اضافه بدم که افزایش قیمت 3 تا 4 درصدی شامل همه تولیدات داخلی میشه و تاثیر خودش رو روی بازار هم خواهد گذاشت بنابراین با انصراف از خرید تیبا و خرید یه خودرو دیگه، کسی سود نمیکنه

من سعی میکنم ماشین به قیمت پیدا کنم بعد از خرید انصراف بدم.چون امکان داره انصراف بدم و صبر کنم تا پولم بیاد قیمت بازار ازاد هم افزایش داشته باشه و دقیقا معادل بشه با قیمت دعوتنامه من

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز و امروز 2 مضوع متناقض برای مدارک تیبام اتفاق افتاد:
    دیروز بالاخره بعد از27 روز کارت خودرو توسط پست بدستم رسید ولی از کارت سوخت خبری نشد.
    امروز توی سایت پیگیری مرسولات پستی کارت سوختم رو پیگیری کردم، نوشته شده بود برای بار دوم به آدرس مراجعه شده! درحالیکه تمام وقت یکنفر توی خونه منتظر کاشته بودیم اما از پست کسی مراجعه نکرده بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تیبا دارم
    تیبا به نسبت قیمتش میشه گفت ماشین خوبیه وقابل مقایسه با هم قیمتاش با اختلاف یکی دو میلیون نیست و یه سروگردن از اونا سره.من با تندر90 ،ریو و 206 رانندگی کردم،کیفیت تندر از همه بهتره ولی قیافه و دید عقبش نامناسبه،ارتفاعشم زیاده،صدای موتور در داخل اطاق خیلی کمه،قیمتشم به نسبت تیبا وحشتناکه.
    ریو فضای داخلیش به نسبت تیبا به نظر خیلی کمتره، قیافه اش جالب نیست،کیفیتش خوبه و ایراداش کم، ایربگ سرنشین نداره، ارتفاعش خیلی پایینه و به هر ناهمواری گیر میکنه، مصرفش مناسبه.
    206 هنوز یه خودرو مورد پسنده ولی فضای داخلیش خیلی کمه و اصلا به تیبا نمیرسه،کیفیتش عالیه امکانات مناسبی داره اما قیمتش زیاده.
    تیبا یه محصول نیمه ایرانیه البته برندش 100 درصد ایرانیه ولی طراحیش قطعاتش کاملا ایرانی نیست.مشکلات فعلی حل میشن اما اگه سیاسی کاری و محاسبه حاشیه سود زیاد برا سایپا بذاره ، خیلی نگران بحثای غیر تخصصی بعضی اشخاص نباشید
    یه خبر در این رابطه از سایت فردا:
    تعیین مبلغ ۳۳۰ میلیون تومان برای پرداخت پاداش ۵ نفر از اعضای هیئت مدیره سایپا یعنی به ازای هر نفر ۶۶ میلیون تومان جای تعجب دارد که چرا شرکت سایپا با توجه به کاهش سود خالص، پاداش اعضای هئیت مدیره خود را افزایش داده است؟!
    تریبون: تعیین مبلغ ۳۳۰ میلیون تومان برای پرداخت پاداش ۵ نفر از اعضای هیئت مدیره سایپا یعنی به ازای هر نفر ۶۶ میلیون تومان جای تعجب دارد که چرا شرکت سایپا با توجه به کاهش سود خالص، پاداش اعضای هئیت مدیره خود را افزایش داده است؟! پرداخت ۶۶ میلیون پاداش آنهم جدا از حقوق ماهیانه اعضای هئیت مدیره با چه قانون و عدالتی سازگار است؟

چندی پیش وزیر امور اقتصادی و دارایی آئین نامه تشویق اعضای هیئت مدیره شرکتهای واگذارشده را ابلاغ کرد. در این آیین نامه میزان پاداش در صورت عدم همکاری اعضای هیئت مدیره، صفر و در صورت همکاری مطلوب آنان در شرکتهای خیلی بزرگ، حداکثر مبلغ ١٨٠ میلیون ریال به ازای هر عضو تعیین شده بود.

درحالی حداکثر مبلغ ۱۸ میلیون تومان به ازای هرعضو هئیت مدیره آنهم به ازای همکاری مطلوب آنها درنظر گرفته شده است که خبرها حاکیست شرکت سایپا پاداش‌هایی فراتر از این ابلاغیه را به اعضای هیئت مدیره خود پرداخت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر «گزارشهای آماری تهیه شده از شرکت سایپا نشان می‌دهد که سود خالص شرکت خودروسازی سایپا در سال ۸۹ به بیش از ۳۶۰ میلیارد تومان رسیده، این در حالی است که این رقم در سال ۸۸ بیش از ۶۱۸ میلیارد تومان بوده است. در همین حال، پاداش مصوب هیئت مدیره سایپا از ۳۰۰ میلیون تومان سال ۸۸ به ۳۳۰ میلیون تومان در سال ۸۹ افزایش یافته است. در حال حاضر هیئت مدیره سایپا پنج عضو دارد.»

تعیین مبلغ ۳۳۰ میلیون تومان برای پرداخت پاداش ۵ نفر از اعضای هیئت مدیره سایپا یعنی به ازای هر نفر ۶۶ میلیون تومان جای تعجب دارد که چرا شرکت سایپا با توجه به کاهش سود خالص، پاداش اعضای هئیت مدیره خود را افزایش داده است؟! پرداخت ۶۶ میلیون پاداش آنهم جدا از حقوق ماهیانه اعضای هئیت مدیره با چه قانون و عدالتی سازگار است؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

تشکر ویژه میکنم از دوستداران و طرفداران تیبا که تاپیکشون همیشه فعال هست
    با اینکه تاپیک های دیگه چند وقته خوابیده اما اینجا مرتب دوستان فعالیت دارن.
    میخواستم برا تک تکتون تشکر بزنم گفتم پست بزنم از تمامی دوستان تشکرکنم
    موفق باشید با تیبا هاتون

8. 5 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

پرايدهاي جديد به دليل به كار بردن لوله براي استحكام بيشتر در بدنه مصرف سوختشو بالا برده وبا توجه به قدرت موتور پرايد بالاش فشار مياد و با 2 تا 3 ميليون قيمت بيشتر تيبا صد در صد بهتره
    فقط از لوله ها رد تقویتی درب ها استفاده شده و در باقی موارد از تراورس ها (تقویتی)استفاده شده و کلا کفی پراید های جدید که شامل سه تکه(کفی جلوی پا ,کفی میانی و کفی پایانی هست +تقویت تونلی کاملا تعویض شده
    با سلام آقای بندری با توجه به فرمایشات شما در خصوص نشانگر سی ان جی روی صفحه کیلومتر تیبا میشه بعداً اگه تبیا رو خارج از کارخونه گازسوز کرد از امکانات این نمایشگر استفاده کرد؟
    خیر نمیتونید این مورد رو در بیرون فعال کنید چون به نقشه ECU و سینم کشی های مربوطه و سنسور های مربوطه دسترسی نداردی و بنده کلا این کار رو توصیه نمیکنم برنامه تیبا گاز سوز در آینده راه اندازی میشه در حال نصب تجهیزات و ربات های مخصوص این کار هستیم که سفارش گذاری شده و کم کم خریداری و نصب میشه

10. این کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان سلام خسته نباشید .

من فردا میخوام برم تیبا بگیرم میخواستم نظرتون را بدونم ک چطور ماشینه ؟ هم از لحاظ موتوری و ... ؟ ارزش داره بگیرم ؟
    (ممنون میشم هرچه سریع تر جوابمو بدین )

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    جناب بندری هنوز برنامه تولید مدل فول تیبا مشخص نیست؟

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

به چه دلیلی این احمق ها ماشین های اشغالشون رو هی گرون میکنن اصلا تو این مملکت
    هیچی سر جاش نیست تو کشور های دیگه همه به فکر کیفیت خودرو و قیمت مناسب
    ماشین هستن برای رفاه مردم ولی اینجا به فکر جیبای مبارکشون هستن
    نکنه خالی بشن

ببخشید به کسی برنخوره حرف های من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •