من با اخرین جزییات با سیستمی که تو امضام هست 75 فریم میگیرم به نظر خودم یه خورده کمه نظر شما چیه؟
من با اخرین جزییات با سیستمی که تو امضام هست 75 فریم میگیرم به نظر خودم یه خورده کمه نظر شما چیه؟
دوست عزیز مقدار فریم این بازی روی 75 قفل شده، چون من هم 75 میگیرم.
سیستم من :
MOTHERBOARD: ASUS P5Q
CPU: Intel Q9300
VGA: ATI HD 4870
RAM: 4GB Crossair DDR2
Call of Duty 6 رکورد فروش همه فیلمها و بازیها را شکست
بازی کامپیوتری "Call of Duty: Modern Warfare 2" طی ۵ روز اول فروش، ۵۵۰ میلیون دلار فروخته است.
به گزارش شبکه ایران این بازی که ششمین نسخه بازی Call of Duty است و از ۱۰ نوامبر وارد بازار شده است، به طور همزمان در نرمافزارفروشیهای ایران نیز به صورت کرکشده به فروش میرسد.
موفقیت خیرهکنندهای این بازی در فروش روزانه بیش از 100 میلیون دلار در صنعت سرگرمی بی سابقه است. این رکورد حتی برای پرفروش ترین بازی ها نیز به دست نیامده است. بازی بسیار موفق Grand Theft Auto IV، هم ۵۰ میلیون دلار کمتر، یعنی ۵۰۰ میلیون دلار در ۵ روز اول فروش خود، فروش داشت.
فیلمهای هالیوود نیز تاکنون به این رکورد دست نیافته اند. به طور مثال فیلم «هری پاتر و شاهزاده دورگه» در ۵ روز اول فروش خود ۳۹۴ میلون دلار فروخته است.
تنها در روز اول عرضه بازی، در آمریکا و انگلیس، ۴٫۷ میلیون کپی از این بازی فروخته شد و میزان فروش روز اول این بازی، در این دو کشور ۳۱۰ میلیون دلار بوده است.
در ماه اکتبر، مجموع فروش بازیهای ویدئویی کامپیوتری در امریکا ۱٫۰۷ میلیارد دلار بوده که نسبت به زمان مشابه سال قبل میلادی، ۱۹ درصد افت داشته است، این افت تا حدی ناشی از وضعیت بد اقتصادی در جهان است.
کسی مشکل مارو نتوسنت حل کنه
یادتون رفت بگید بازی از نظر مشکلاتش هم فوق العاده ست .
راستی من رو 85 باز میکنم
دوستان من بازی را تا آخر رفتم و خنجرم را پرتاب کردم (F) و بازی را تمام کردم!
اما هنوز نفهمیدم ماجرای بازی چی بود!
اگر ماجرای قدرت گرفتن شوروی بود
کشتار در فرودگاه برای چی بود؟
رفتن به برزیل و افغانستان و جاهای دیگر دنیا برای چی بود؟
جریان آن موشکی که رها شد و ماهواره را نابود کرد چی بود؟
چرا یکی از فرماندهان آمریکایی خیانت کرده بود؟
و ...
اگر کسی ماجرای کامل داستان این بازی را میداد لطف کند در این تاپیک بنویسد
بیا این هم داستان کاملدوستان من بازی را تا آخر رفتم و خنجرم را پرتاب کردم (F) و بازی را تمام کردم!
اما هنوز نفهمیدم ماجرای بازی چی بود!
اگر ماجرای قدرت گرفتن شوروی بود
کشتار در فرودگاه برای چی بود؟
رفتن به برزیل و افغانستان و جاهای دیگر دنیا برای چی بود؟
جریان آن موشکی که رها شد و ماهواره را نابود کرد چی بود؟
چرا یکی از فرماندهان آمریکایی خیانت کرده بود؟
و ...
اگر کسی ماجرای کامل داستان این بازی را میداد لطف کند در این تاپیک بنویسد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي و براي 4رمين بار تموم كردم.مراحل special ops هم همه رو روي 3 ستاره رفتم.هنوز سير نشدم.
اما يه چيزي بگم تو دلم مونده:اين هم رزم ما ghost برا من حكم gas(روحش شاد!) رو داشت.خيلي ازش خوشم ميومد.
4 بار بازی رو تموم کردی و special ops رو هم 3 ستاره تموم کردی....
همه مراحل special ops رو !!!!!!!!!!!!!!!!! تو این مدت کم همه این کارا رو کردی...
هنوز تراینر هم آنچنان نیومده وگر نه یه جورائی میشد باور کرد ..
اما !!!
از اون حرفاست !
special ops رو آخه همه مراحلش رو که شما نمیتونی بری حداقل 5 مرحلش آنلاین باید بازی بشه..
خسته گیم هم باشی سه ستاره فکر کنم 3 ماهی طول بکشه..
24 ساعت بشینی شاید 1 ماه تموم بشه اونم مرحله های تک نفرش..
یه کم به حرفت فکر کن دوست عزیز..
اقا من اینجای داستانو نفهمیدم :
مگه پرایس تو قسمت قبلی نمرد؟اگرم زنده موند چطوری افتاد دست ماکاروف؟اگه پرایس گیر افتاد سوپ هم باید گیر میوفتاد دیگه,چون اخر قسمت 1 سوپ و پرایس کنار هم افتاده بودن که سوپ زنده موندو پرایس مرد.یعنی جسد پرایس رو نبردن؟
نه قفل نیست چون من یه جاهایی به 110 تا 115 فریم هم میرسم و به طور میانگین بالای 85 تا 90 فریم میگیرم
بچه ها من دنبال اون عکس اول بازی که یارو نقاب داره (ghost) میگردم پیدا نمیکنم
میشه اگه کیفیت بالا پیدا کردید برام لینک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)