بله سرویسای اکو هم خیلی عالی هستند ولی چون من با اینترنت زیاد کار دارم و زیاد بازی میکنم ابن محدودیت حجمی اکو منو خیلی اذیت میکنه به همین خاطر قصد تغییر سرویس به art 3 رو دارم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله سرویسای اکو هم خیلی عالی هستند ولی چون من با اینترنت زیاد کار دارم و زیاد بازی میکنم ابن محدودیت حجمی اکو منو خیلی اذیت میکنه به همین خاطر قصد تغییر سرویس به art 3 رو دارم![]()
من تو این ماه ثبت نام کردم یارو گفت چون18 نشدی به اسم پدرت میگیرم
به اسم من نباشه چی جوری نامه از دانشگاه ببرم
بابا چه ربطی به سن داره شما 1 سالت هم باشه پول رو بده بهت سرعت 1 مگ هم میدن
مهم نیست به اسم کی بخوره اصلا به اسم هر کی مخیواد بخوره مهم اینه که بر هر خط تلفن که تحت پوششش باشه سرویس میدن
مشکل فقط پوله و همه چیز باهاش حل میشه حتی اون نامه رو هم میشه حل کرد
یعنی الان پول دادی و منتظر رانژه هستی
نه نمیتونی از شاتل 512 اکو به صورت مستقیم بگیری یا باید نامه ببری یا توسط همون شرکتی که من بواسطش گرفتم بگیری تو پست قبلی شرایط رو کاملا تو ضیح دادم ندیدی ؟
اهان از اون نظر!
راستی این سایت ریسلر که معرفی کردی برای اصفهان هم میتونه شارژ کنه؟! منظورم اینه که 128 منو تبدیل به 512 کنه و پولشو بریزم بحسابشون؟!(عجب سوالی پرسیدما!!!)
خوب اینجا باید بگم نمیدونم شاید بتونه شایدم نتونه ولی باید بتونه میخواد یه مدرک واست سر هم کنه دیگه کاری که نمیخواد بکونه چون شرکت اصلی که این نیست شاتله یه زنگ بهش بزن همین الان بپرس به احتمال زیاد میشه
چون قرار نیست این به تو سرویس بده که بیاد بگه ما اصفهان رو ساپورت نمیکنیم![]()
اهان شرمنده
خوب به نام پدرت بگیر مشکلی نیست که
اون اطلاعاتو بهتره زنگ بزنی بخش فروش به شماره 23099 و سوال کنی
زمان رانژه کردن هم به مخابرات بستگی زیادی داره و لی معمولا تا 1 هفته طول میکشه(برای من 3-4 روزه رانژه شد)
این فرم درخواست سرویس 512 شاتل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هزینه رانژه دوباره هم 5 تومن. البته نمیدونم با تغییر آدرس بازم 10 ت نصب رو هم میگیرن یا نه.
سلام دوستان.من سرویس 512 اکو از شاتل گرفتم که امروز فعال شد.فقط چند تا سوال داشتم.اینکه در عکس زیر سرعت دانلود و آپلودم چطوره؟واینکه ping چی هست و چرا سرعت ping من اینقدر پایینه؟ضمنا سرعت من اولش خیلی بالاست ولی یدفعه افت میکنه و در بعضی اوقات هم دیسکانکت میشم.به خود شاتل گفتم میگه به خاطراختلال در شبکه اینترنت کل کشوره.می خواستم ببینم دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن یا نه؟ممنون میشم راهنمائیم کنید.
هم اکنون 44 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 44 مهمان)