آقا راهی هست بشه این سرویس های حجمی رو اسکل کرد؟
یعنی دانلود کنی ولی محاسبه نشه؟
آقا راهی هست بشه این سرویس های حجمی رو اسکل کرد؟
یعنی دانلود کنی ولی محاسبه نشه؟
بعید می دونم ...
اینقدر ها هم دیگه اسکل نیستن ، حواسشون سر این چیز ها جمعه ...
( اما اگه پیدا کردی ، به ما هم بده هالووووووووووول )
مرسی
یا حق
پشت گوشتو دیدیسرویسی با مشخصات مورد نظر هم می بینی
![]()
یه سوال!؟؟
چرا ما ایرانیا همش به فکر دوز و کلک و از اینجور حرفها هستیم؟؟؟؟؟؟؟
بابا ترو خدا یه کم به روز باشید!!!!!
درسته این مشکلات را داریم ولی نباید به فکر دوز و کلک و غیره بشیم یه کم سالم کار کنید
بعضیا متاسفانه هم نون میخوان هم خرما میخوان تازه انتظار دارن یه چیزی هم بهشون بدن!!!!سلام دوستان میخوام یه سرویس بگیرم برای کرج بنظر شما از چه شرکتی بگیرم که هم خدمات و کیفیتش خوب باشه و هم قیمتش مناسب باش؟
عزیز شما همه امکانات رو میخوای بعدشم میخوای قیمتش کم باشه؟؟؟؟؟؟ چنینی چیزی وجود خارجی نداره
با این وضعی که اینا درست کردن خود شما هم دیر یا زود به این وضع مبتلا می شی![]()
ببین درسته که محدودیتهای مسخرهای داریم تو ایران ولی به نظر من دلیل بر این نمیشه که ماهم مثل اینا بشیم!!!!!
ما باید کار خودمونو درست انجام بدیم!!!(عجب جملاتی گفتم من!!!
)
دانلود هاتو بزار آخر شب دیگه!
اینم یه راه واسه غلبه بر نفس شیطانی
اینجوری امکانش کمتره دچار شی
برای اینکه خداییش انصافه هم sent رو هم received رو محاسبه میکنن؟ نه انصافه؟ببین درسته که محدودیتهای مسخرهای داریم تو ایران ولی به نظر من دلیل بر این نمیشه که ماهم مثل اینا بشیم!!!!!
ما باید کار خودمونو درست انجام بدیم!!! (عجب جملاتی گفتم من!!!)
بعدشم این فلان فلان شده ها که تا وقتی سرویس بدون محدودیت میگیری 128 تاش همش 15 تا سرعت دانلود داره و میگن 1/8 محدودیت های مخابراتی و مشترکین زیاد و ازین چرت و پرتا، ولی این حجمی های 128 تیشون 100 تا روهم پر میکنه! چجوریه!ها؟
به نظرت اصلا امکانش هست که فقط sent یا فقط recive رو حساب کننن؟؟؟؟؟/
یه چیزی میگی ها؟؟؟
=======
بعدش اگه شما با 128دارین 15تا دانلود میکنی که خوبه!! به عبارتی باید بگم که عالیه چون 128/8=16
پس سرعتتون مشکلی نداره
اگه منظورت صبانت هستش که اونا همه سرعت هاشون 512 هستش و 64 و 128 و 256.... با هم فرقی ندارن
به همین خاطر سرعت دانلودت بالاس
و الا باید همون 15 باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)