شما گوشي رو از حالت Dual Mode بزار روي Gsm درست ميشه Ok
شما گوشي رو از حالت Dual Mode بزار روي Gsm درست ميشه Ok
من از همون روز اول این تغییر رو انجام دادم. ولی بازم بگیر و نگیر داره.
ربطی به کانکت شدن جی پی اس نداره؟![]()
من گوشیم رو بردم بیرون آپدیت کردن
توی قسمت Applications دو برنامه جدید اضافه شدن که هردو به GPS مربوط میشن. یکی samsung mobile navigatior یکی دیگه هم roadsync حالا دیگه مشکل gps هم حل شده و به راحتی کار می کنهالبته تقریبا
رفتم توی حیاط توی فضای باز بعد از چند لحظه یه نقطه قرمز که محل سکونت بود رو مشخص کرد.
این طور که معلومه ظاهرا درست آپدیت شده
به گفته Aran khan برای دوام بیشتر شارژ بردم آپدیت کردم. ولی اگه مشکل شارژ درست نشد پول آپدیت رو از ایشون می گیرم
از وقتی که کامل شارژ کردم تا حالا یک خط هم کم نکرده که ظاهرا خوب بوده
یه چیزی
این حسن موتوری اسم کاربریش رو عوض کرده؟ هیچ کدوم از پستاش نیست. ولی یه نام کاربری با تعداد پست ظاهرا ریست شده و همون آواتار هست. این دو تا یکی هستن؟![]()
نه من فقط خودم هستم و یکی دیگه نیستمیعنی فقط همین id رو دارم البته منظور شما رو کامل نفهمیدم
حالا شما برو تو tools بعد device manager بعد ببین software version چی نوشته مثلاً نوشته i8510DJHJL1
سلام.
میشه خواهش کنم یکی از دوستان که از باتری گوشیش راضیه یه عکس از دو سمت باتری موبایلش بذاره.می دونم خواسته ی زیادیه ولی خیلی ممنون می شم اگه کسی این کارو بکنه.
Last edited by P.1052; 10-07-2009 at 17:01.
ای وای!به گفته Aran khan برای دوام بیشتر شارژ بردم آپدیت کردم. ولی اگه مشکل شارژ درست نشد پول آپدیت رو از ایشون می گیرم![]()
خدا رو شکراز وقتی که کامل شارژ کردم تا حالا یک خط هم کم نکرده که ظاهرا خوب بوده![]()
توی اون قسمت اینو نوشته:
I8510XEHI5
ولی وقتی کد #1234#* رو میزنم جلوی SW VERSION اینو نوشته
]I8510XXHK2
حالا آخرش نفهمیدیم کدوم کد درسته یا شایدم این دو یکی نیستن. می تونید بفهمید آپدیت شده یا نه؟
من قبل از آپدیت یادم رفت این دو رو یادداشت کنم
اگه باثری گوشی رو در بیاریم. پس چه جوری با گوشی از باریش عکس بگیریم؟
این مسئله شارژش هم که کاملا حل شده و بدون شک هیچ مشکلی نداره
جی پی اس رو هم با اون دو برنامه که دیدم روش نصبه اجرا شد و بعد از اون هم Smartcom به خوبی کار میکنه. طوری نیست نقشه تمام شهر ها رو به صورت کامل بگیره؟
یه سوال دیگه
بعد از آپدیت این power saving mode درست کار میکنه یا نه؟ منظورم اینه که باید غیر فعال باشه که کمتر مصرف کنه یا اینکه درست شده و اگر فعالش کنیم مصرف رو بهتر میکنه؟
گفتم اگه موبایل دیگه ای تو خونه دارین یا دوربین دیجیتال دارین اینکارو بکنین لطفا.![]()
باتریا همه سالم هستن خیالت راحت باشه
من الان میخام گوشیمو فلش کنم صبر کن اگه دیدم باتریش بهتر میشه بهت میگم فلش کن
گوشیم فلش شد !
چقدر سریع
ولی انگار سرعتش اومده پایین
درباره باتریشم توضیح میدم بعداً
نه انگار سرعتش بعد از یه بار ریست کردن درست شد یعنی مثل قبل شد یا حتا بهتر
نرم افزار navigation و norton هم بهش اضافه شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)