ميتوني اون broken رو اول نصب كني كه خيالت بابت لول راحت بشه ...بعد بازي رو تموم كنيو وقتي بازي ادامه پيدا كرد اونوقت بقيه رو نصب كني ...
من كه تونستم همه رو با هم نصب كنم ...
ميتوني اون broken رو اول نصب كني كه خيالت بابت لول راحت بشه ...بعد بازي رو تموم كنيو وقتي بازي ادامه پيدا كرد اونوقت بقيه رو نصب كني ...
من كه تونستم همه رو با هم نصب كنم ...
حجمشون چقدره؟
بين 300 تا 700 مگابايت هستند.
اگه نميتونيد دانلود كنيد پك كامل بازي با DLC ها فكر كنم توي بازار موجود باشه.
کلا اگه بروکن استیل اینقد دنگ و فنگ داره نصبش نکنید
یه دی ال سی جدید میخواد به اسم NEW VEGAS که خیلی بهتره
کلا شهر بازی عوض می شه می ره لاس وگاس
اونقد هم دنگ و فنگ نداره!ميارزه به نصبش!
اون Fall Out:New Vegas هم DLC نيست.يه بازي مستقل ديگه هستش ولي از موتور پايه فال آوت 3 استفاده ميكنه.
سلام به همه دوستان . دیدم تاپیک داره خاک می خوره گفتم مطلبی بنویسم که هم کمی رونق بگیره هم تراژدیک ترین صحنه بازی رو( البته از دید من ) دوستان ببینند. قبل از هر چیز عذر خواهی میکنم اگه مطلب تکراریه یا بی ارزش به نظر میاد.بریم سر اصل مطلب:
ابتدا شما باید به ریلی تاور(rely tower) که در شمال تمپل آف یونیون قرار داره برید همان طور که درنقشه مشخص شده.
سپس همان طور که در تصویر اومده دستگیره رو به بالا بکشید تا سیگنال رادیویی (oscar) رو دریافت کنید. پیام پخش شده دارای نویز است . هر چه شما به منبع پخش پیام نزدیکتر بشید ، پیام واضح تر میشه. به پیام به دقت گوش کنید . مضمون آن چنین است:
" هر کس این پیام را می شنود. باب اندرسن هستم. من و خانواده ام در یک اتاق خارج از واشنگتن که زیاد از ریلی تاور دور نیست پناه گرفته ایم. پسرم خیلی بیمار است ؛ به کمکهای دارویی نیاز دارد. خواهشا اگر می توانید به ما کمک کنید. ما پاسخ شما را روی 3950 کیلوهرتر می شنویم. من باب اندرسن هستم"
حالا شما باید به (chamber) برید که در نقشه مشخص شده و درب آن مانند فاضلاب می باشد . به داخل برید و به اتاقی که در سمت چپ شما قرار داره وارد شوید . چه می بینید؟
مطلب جالبی رو تو یکی از فروم های انگلیسی خوندم گفتم بد نیست بقیه دوستان هم بدونند. می دونید تو
بازی هر وقت ماموریتی رو کامل انجام میدید ، مربع کنار ماموریت به صورت تو پر در میاد مثل تصویر زیر:
اما در ماموریت leave vault101 forever این اتفاق نیفتاده . فکر می کنید دلیلش چیه؟ ( یعنی ممکنه دوباره بشه به والت بازگشت؟)
![]()
محتوای مخفی:
فکر کنم با کشتن Overseer میشه این کارو کرد .درسته؟بله که می شه، تو کوئست Trouble in home front. و تو اون کوئست می تونید کاری کنید که در والت همیشه باز باشه![]()
سلام دوستان، خوبید؟
آقا من تازه بعد از 2 سال که این بازیو خریدم شروع کردم به بازی کردنش ولی یه مشکلی تو بازی دارم! وقتی دکمه ی LShift که واسه دویدن هست نگه میدارم به جای اینکه شروع کنه به دویدن آهسته تر راه میره! آخه تو تنظیماتش نوشته که LShift واسه دویدنه، کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)