تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 587 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سوال: در راستای اون پستی که درباره باتری ها زده بودم آیا شما الگوی کار با باتری ات بصورتی بود که کاملاً تخلیه اش کنی و بعدش هم باز فرضاً همون باتری خالی رو چند روز بیکار بذاری؟ ... یا الگوی مرسومی بوده؟ ...
    سلام
    نه الگوی من اینطور بود تا آلارم میداد پرش میکردم بعد شنیدم بهتره خالی نشه منم گذاشتم تا 30 د رصد و اینا بعد کامل شارژ میکردم... البته اونموقع گاهی اینطور میشد ولی الان بیشتر شده...
    ممنون
    Last edited by Mah12; 14-02-2010 at 23:43.

2. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض کمک

درود بر شما
    ببخشید من میخاستم ایپاد تاچ 8 گیگ بگیرم ولی نمیدونم از کجا بگیرم سرم کلا نمیر ه اگر در مورد شارژرش هم مطلب مهمی هست ممنون میشم کسی به من کمک کنه .

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

ببخشید من میخاستم ایپاد تاچ 8 گیگ بگیرم ولی نمیدونم از کجا بگیرم سرم کلا نمیر ه اگر در مورد شارژرش هم مطلب مهمی هست ممنون میشم کسی به من کمک کنه
    اگه تهرانی، از پایتخت فروشگاه نگاره یا طبقه بالاییش اسمشو دقیق نمیدونم. اینا کارشون کلا همینه و منصف ترن .
    راستی دوستان الان چقد میگیرن، برات JailBreak کنن ؟ بازم آدرس جایی منصفتر اگه پیدا میشه .
    چون خونه وایرلس ندارم بعد از 3-4 ماه هنوز نتونستم کرکش کنم .
    Last edited by fade2amin; 15-02-2010 at 09:55.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سپاس
    میشه قیمت 8 گیگ رو هم بهم بگید.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اگه تهرانی، از پایتخت فروشگاه نگاره یا طبقه بالاییش اسمشو دقیق نمیدونم. اینا کارشون کلا همینه و منصف ترن .
    راستی دوستان الان چقد میگیرن، برات JailBreak کنن ؟ بازم آدرس جایی منصفتر اگه پیدا میشه .
    چون خونه وایرلس ندارم بعد از 3-4 ماه هنوز نتونستم کرکش کنم .

برا چی بیرون ؟ ... خودت به راحتی میتونی ردیفش کنی نیازی به وایرلس هم نداره !!! ...
    ای دی اس ال داشته باشی راحت جیلبرکش کن برو حالشو ببر !!! ...

7. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سپاس
    میشه قیمت 8 گیگ رو هم بهم بگید.
    درود بر شما
    ببخشید من میخاستم ایپاد تاچ 8 گیگ بگیرم ولی نمیدونم از کجا بگیرم سرم کلا نمیر ه اگر در مورد شارژرش هم مطلب مهمی هست ممنون میشم کسی به من کمک کنه .
    8 گیگش باید حدود 230-240 تومن باشه ..

//

در مورد شارژ هم بحث های خوب این چند صفحه اخیر رو ببین... هر نکته ای لازم بود گفته شده...
    راستی دوستان الان چقد میگیرن، برات JailBreak کنن ؟ بازم آدرس جایی منصفتر اگه پیدا میشه .چون خونه وایرلس ندارم بعد از 3-4 ماه هنوز نتونستم کرکش کنم .
    فکر می کنم 10-20 تومن می گیرن .. بسته به انصاف طرف ... باز البته حرف azpz عزیز هم هست که خودت انجام بدی، اما اگه بهردلیلی (حالا چه عدم دسترسی به امکانات، چه اینکه به دلایل دیگه میخوای بدی یه نفر دیگه انجام بده) خواستی بدی بیرون انجام بدن، همون جاهایی که می فروشن رو برای جیل بریک هم میشه پرسید .. مثلاً فروشگاه کریستال در پاساژ پایتخت یا اونی که دوستمون گفت ...
    سلام
    نه الگوی من اینطور بود تا آلارم میداد پرش میکردم بعد شنیدم بهتره خالی نشه منم گذاشتم تا 30 د رصد و اینا بعد کامل شارژ میکردم... البته اونموقع گاهی اینطور میشد ولی الان بیشتر شده...
    ممنون
    بهرحال اگه پیشرفتی حاصل شد، یا تست دقیق تری در مورد عمر باتری انجام دادی، پست بزن تا بحث کنیم روش ..

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

بچه ها این برنامه که اومده برا iphone واسه bluetooth روی ipodو هم جواب میده؟
    ینی دیگه میشه دیتا بفرستی؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اقا یه مشکلی ! من دیشب داشتم اهنگ گوش میکردم اومدم مثل همیشه hold کردمش بعد یه دوباره اومدم برم تو منو دیدم صفحه روشن نمیشه اهنگ هم قطع شد اصلا خاموش شد هرکاری کردم روشن نشد زدم به ایتونز دوباره اومد بالا sync هم کرد بعد دوباره قفلش کردم دیدم اونجوری شد ولی دیگه به ایتونز هم میزنم صفحه روشن نمیشه ولی قشنگ ایپاد رو میشناسه sync میکنه ! ولی
    صفحه ندارم سخت افزاری هم فک کنم نیست اخه کاریش نکردم ! بنظرتون ریستور کنم ؟...

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من یک سوال داشتم : به نظر شما می ارزه من فقط فقط برای سیستم عامل مک 200 هزار تومان پول بدهم و یک آیپاد تاچ بخرم ؟ ( برنامه های پرکاربرد و مفید برایم خیلی مهم تر هست ولی بازی نه چندان )

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

بچه ها این برنامه که اومده برا iphone واسه bluetooth روی ipodو هم جواب میده؟
    ینی دیگه میشه دیتا بفرستی؟؟؟

نه الان یه برنامه جدید اومده به اسم iBluenova که روی ای تاچ 2 جی تست شده و کار میکنه فقط الان نسخه دموش هست که تا 15 روز کار میکنه ! ... باید منتظر کرکش باشیم تا ببینیم چی میشه !!! ...
    خواستی میتونی از سورس ispazio دانلود کنی در سایدیا ! ...
    پارازیت :
    (ببخشید اینجا میپرسم احیانا اگه کسی قیمت نانو 5 جی رو داشت جدید اینجا بگه ممنونم !)
    Last edited by a.z.p.z; 16-02-2010 at 19:46.

14. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •