آقا علي اين دو تا رو من داشتم كه گذاشتم 2 تا ديگه هست اونا رو ديگه محمد زحمت ميكشه
آقا علي اين دو تا رو من داشتم كه گذاشتم 2 تا ديگه هست اونا رو ديگه محمد زحمت ميكشه
اينم خدمت آقا مسعود گل از 2shard آپلود كردم
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این مک وان بدنه خوبی داره اما قیمت هم بالاست..کم کم به قیمتی که برای مک وان اینجا دادم بیشتر اعتقاد پیدا میکنم..اگر هم نخواهم بازسازی کنم همین اوراقی آنها کلی ارزش داره..
[IMG]file:///D:/Documents%20and%20Settings/Mohamad/Desktop/hummer.jpg[/IMG]به این میگن ماشین سلطان کوه و کمر های دنیا
![]()
به این خرچنگ زشت با ابهت میگن ماشین
![]()
اینم 2 تا عکس دیگه از مکوان:
راستی رضا جان ماشین از نزدیک هم مثل عکسش بود؟کلآ به جز پوسیدگی چه عیبهای دیگه داشت؟
محمد جان ماشين ماشين خوب بود ولي همون عيب هايي از قبيل جلو پنجره+شيشه جلو+پوسيدگي زياد+تودوزي-ـآمپرهاو.... داره راستي حواث درب باك رو داشته باش من قيمت كردم همون مدلي كه تو عكس هست 600 تومن ولي به نظر من بيشتر جذابيت اين ماشين به اون باله عقب هست كه كمتر مكوان هايي اونو دارن
سلام.
به نظر من اسپویلر عقب به مک وان نمیاد..البته این سلیقه ای است..برعکس به کامارو و پونتیاک خیلی می آید
اگر فروشنده واقعی باشه با شما کنار میآد...
امروزها خیلی ناراحت هستم
تا خواستم اقدام کنم به خرید فوری فروخته شد
محمد به نظرت این پونتیاک 3 تومن می ارزید؟
ولیعصر پارک کرده بود از نزدیک دیدمش ماشین از لحاظ ظاهر بیرونی هم چراغ عقب هم جلو + چراغ راهنما های جلو میخواست جلو پنجرش هم شکسته بود آینه بغل هم نداشت، رنگ هم میخواست
اصفهان از این 77 ها پیدا میشه؟ به قیمت پایینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by TopGear; 12-02-2010 at 15:52.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)