فکر کنم دوستمون داشت طعنه می زد![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
فکر کنم دوستمون داشت طعنه می زد![]()
رفتم 512 یه ماهه با 5.5 گیگ دانلود گرفتم دوباره هم باید خطو رانژه کنن واقعا خیلی مسخرس اینا اینقدر بدبختن نمیتونن یه کاری کنن یه خط همیشه رانژه باشه فیلم در اوردن یه روزم وقفه بیفته میگن چمعش کردیم
آخه برادر من نکنه جدی جدی باورت شده مه من دارم تعریف می نکنم ازشون؟!!!!!!!!! خدا نخواد کسی با شرایط حال حاضر مشترک مخابرات باشه، به قول خودت نه شبانه رایگان داره نه پشتیبانی درستی داره، نه می تونی بهشون حرفی بزنی چون بخوای نخوای مجبوری مشترک خودشون باشی1000 تا مشکل دیگم هست که بعضیاشو دوستان گفتن
خلاصه که خدا صبرمون بده بتونیم تحمل کنیم
Last edited by adsl2+; 28-06-2010 at 22:41.
این به خاطر اینه که مخابرات بهشون پورت خالی نمیده.تا یکی شازژ نکنه پورتش رو به یکی دیگه میدن!!!
دوست عزیز! به این عکس که چند صفحه پیش گزاشته بودم دقت کن:
من سرویس 1024 هستم.یعنی حداکثر سرعتی که من باید داشته باشم 128 کیلوبایت بر ثانیه است!
حالا اگر محاسبات رو انجام بدی به اعداد زیر میرسی (از راست به چپ بخون):
128 * 365 * 60 / 1024 = 2737.5
که میشه 2.67 گیگ!
من 2.58 دانلود داشتم.و 58 مگ آپلود!!
شما یا خطت مشکل داره یا به توصیه من گوش نمیکنی!(زودتر شروع کنی)
Last edited by saeid127; 29-06-2010 at 00:37.
دوستان میشه یه اطلاعاتی درباره شاتل بدید؟
یکی گفت 128 با 60 70 تا دانلود ماهیانه یه چیزی نزدیگ دو گیگ ده تومن درسته؟
دوستان کسی در اصفهان افت سرعت روزانه نداگستر به همون اندازه سرعتش داشته؟؟
اینترنت زغالی ایران=
.
سلام
مي شه يه شركت بگيد كه سرعتش ازهمه بيشترباشه و محدوديت دانلود نداشته باشه.
آخه من همیشه زودتر شروع میکنم بعد 1:10 قطع میکنم یا 1:05 که ببینم آیا امشب 1 رایگان شده یا 2؟واسه همین مجبورم بعد 1 یه قطعو وصلی بکنم که ببینم این 5 مینون رایگان حساب کرده یا پولی
یه سواله دیگه امکانش هست که الان رایگان باشه و هر شب این 2 ساعتو استفاده کنیم بعد 10-20 روز یهو تموم این 2 ساعتا رو پامون حساب کنند و بگند ما که گفتیم دیگه از اول تیر رایگان نیست و یهو 7.5 گیگ رو از دست بدیم؟
یه سوال دیگه چرا نویزم شده 31؟یعنی بیشتر شده؟نویزم زیاد نیست؟چه جوری کمش کنم ؟سرعت کم شبانم ماله همین نویز نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)