اين مربوط به نرم افزار Core player ميشه .حذفش كن ببين درست ميشه يا نه . احتمالا" با گوشيت ناسازگاره .
واسه منم قبلا" پيش اومده بود .
اين مربوط به نرم افزار Core player ميشه .حذفش كن ببين درست ميشه يا نه . احتمالا" با گوشيت ناسازگاره .
واسه منم قبلا" پيش اومده بود .
سلام
میخواستم بدونم که کلید میانبر جانبی ( همون که زیر چراغ آبی gps هست) رو چطوری میشه تنظیم کرد که یه برنامه خاص رو اجرا کنه ؟
قبلا این کار رو انجام دادم ولی حالا هرچی میگردم جاشو پیدا نمی کنم
گشتم نبود. فکر کنم تو فریمور جدید حذفش کردن!!!! میشه چک کنید.
میشه عکسش را بزارید
لطفا عکسش راکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه زبان گوشي شما فارسي باشه ، اين گزينه رو نشون نميده .
اول زبان گوشي رو به انگليسي تغيير بده ، بعد برو به اون مسيري كه دوستمون گفته :
setting\general\own key
وقتي كه تغييرات اعمال شد برگرد دوباره به زبان فارسي
سلام بعضی گوشیها از داخل فضای بسته بدون استفاده از اینترنت ویا جیپی ار اس هم به جی پی اس وصل میشن.گوشی من6220 است ولی حتما باید تو فضای باز باشه تا وصل بشه.چرا؟![]()
همشون بايد در فضاي باز باشن
البته گاها اگر5/6متري پنجره باشند بازم متصل ميشه ولي دقتش مياد ژايين
کی گفته ؟ اونا هم باید تو فضای باز باشن ... به شرایط جوّی هم بستگی دارهسلام بعضی گوشیها از داخل فضای بسته بدون استفاده از اینترنت ویا جیپی ار اس هم به جی پی اس وصل میشن.گوشی من6220 است ولی حتما باید تو فضای باز باشه تا وصل بشه.چرا؟![]()
من که دیدم شد.گوشی سامسونگ s8000jetبود نقشه googlemapرو از توی اتاق آورد ومحلی رو که بودیم نشون داد.کی گفته ؟ اونا هم باید تو فضای باز باشن ... به شرایط جوّی هم بستگی داره![]()
دوستان گوشی داریم تا گوشی ....
بستگی به قدرت اتصال Gps داره ... اگه یه گوشی مثل همینی که دوستمون اشاره و یا N82 باشه بله زیر سقف هم میشه با هاش اتصال برقرار کرد ..ولی اگه یه گوشی مثلاً مثل N79 یا ... باشه در زیر سقف که هیچی در فضای باز هم به سختی کانکت میشه ....
پس بستگی به مدل گوشی و قدرت اتصال داره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)