دوست من مي تواني 256 كيلو 10 گيگ پارس بگيري هم 256 است هم توي دفتر در حالت شبكه خوب جواب مي دهد
البته جواب دوستمان هم خوب هست فقط هرچي مي خري واقعي بخر نه از اين فيليمي ها
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست من مي تواني 256 كيلو 10 گيگ پارس بگيري هم 256 است هم توي دفتر در حالت شبكه خوب جواب مي دهد
البته جواب دوستمان هم خوب هست فقط هرچي مي خري واقعي بخر نه از اين فيليمي ها
انشاءالله چون توي صبانت پورت خالي وجود ندارد با شركتي كه خريدي تماس بگير و مطمئن شو
ممنون ميشه يه اطلاعاتي مثل اينا رو هم بديد:
هزينه-محدوديت حجمي-زمان دانلود رايگان و از همه مهمتر سرعت واقعي دانلود با نرمافزارائي مثل dap يا idm و... از اين قبيل
خب اگه دانلود زیاده بی برو برگرد نا محدود بهتره با سرعت پایینتر !![]()
بستگی داره
اینا خودشون ریسلر نیستن و ظاهرا دارن از فناوا پهنا اجاره میکنن ( ریسلر در ریسلر )![]()
زمان دانلود رایگان صبانت از 3 تا 7 هست و برای همارا از 2 تا 7
نرم افزار هایی که نام بردی برای دانلدو بکار میرن و معمولا سرعتی که نشون میدن واقعی نیست ولی تقریبی هست !![]()
![]()
دقیقا همینطوره![]()
![]()
چون اگه یکی از شرکتها خووب باشه همه میرن سراغ اوون و بقیه باید بساطشون رو جمع کنن ! ( که اینطور نیست )![]()
برای همارا بله فرق میکنه ولی در چند مورد خیلی معدودکه درصد کمی از سرویس هاشو شامل میشه
مثلا 64 3 ماهه ( که دیگه مشتری نداره ) و 128 3 ماهه
ماکس هم بله جدیدا داره فرق قائل میشه !![]()
از قدیم الایام کسانی که اینترنت رو برای دفتر می خواستن میرن سراغ شاتل ( بدون دلیل )![]()
در ضمن مطلبي يادم رفت بگويم شما فرموديد در مورد امنيت نه مانند يكي از شركتهاي محترم باشد كه با يك space مي توان از يوزر آن استفاده كرد بدون آنكه حتي مشترك اطلاع داشته باشد همزمان خوب هست به نظر شما
من فعلا از همارا استفاه ميكنم ولي اكانتم داره تموم ميشه الان مي خوام بدونم كه گزينه بهتري هم هست يا همون همارا رو تمديدش كنم؟بيشتر دانلود از اينترنت و سرعت دانلود برام مهمه
منم دقیقا وضیعت شمارو دارم!
مرددم که همارا رو تمدید کنم یا...
صبانت اگر محدودیت نداشت بی شک همین الان اونجا بودم! به احتمال زیاد بازم همین رو تمدید کنم![]()
نه! گفتن دو سه تا داریم واسه شهید قندی !![]()
چه خبرایی داری مسعود جان ؟
من دیروز توی ولیعصر دیدم یکی از نمایندگی های همارا زده بود adsl با سرعت 1024 .
نمیدونم یکم شک کردم کسی چیزی میدونه؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)