تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 1126 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه bachekermani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

برای کارشناسی یا ارشد؟
    کارشناسی
    اخه یه امتحان داشتم 25 شهریور امتحان دادم و گفتن تا 30 نتیجه میاد و من30باید اداره پست برای تاییدیه برم و خودتون میدونید که پست شلوغه ممکنه همون روز به دانشگاه نرسم برم و روز 31 مجبور شم برم راستی روز ها تا ساعت چند ثبتنام میکنند؟
    ببخشید اینقدر سوال میکنم دیگه ما میخواهیم دانشجو بشیم دیگه

---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

اگه انتخاب واحدتون حضوری باشه مشکلی نیست میتونید برید دانشگاه و انتخاب واحد کنید .

اینا به این خاطر بر اساس حروف الفبا کردن که سرشون شلوغ نشه و بچه ها به راحتی بتونند انتخاب واحد کنند .

اخه نمیدونی که سالهای 83 و 84 که انتخاب واحد ما همش حضوری بود چه اتفاقاتی که نمی افتاد

اره دیگه پسر و دختر .... خودت بقیه را برو تا اخر
    مگه ترم اول خود دانشگاه برامون انتخاب واحد نمیکنه؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

عليك سلام بر شما

شماره دانشجويي ما 9 رقمي هست .
    نكته رو هم امتحان كردم
    كلمه عبور رو هم شماره شناسناممو نوشتم

ولي بازم اخطار ميده ؛ ممكنه اشكال از سايت باشه ؟؟ يا مشكل از شماره دانشجوييمه ؟؟

از راهنماييتون متشكرم .
    سلام

خوب اگه 9 رقمی هست که باید همه را وارد کنید .

اون نکته واسه 10 رقمی بود .

کی ثبت نام کردی ؟ احتمالا باید چند ساعتی را منتظر بمونی تا ثبت نام قطعی بشی . ممکنه هنوز ثبت نام قطعی نشده باشی و به همین خاطر اخطار میده .
    اگه تا فردا مشکل حل نشد یه زنگ بزن دانشگاه یا اگه میتونی برو دانشگاه .

سایت که مشکل نداره و احتمالا هنوز ثبت نام قطعی نشدی و یه چند ساعتی زمان ببره .

اما قاعدتا باید تا ساعات دیگه مشلکت حل بشه و اگه نشد حتما فردا برو دانشگاه .

---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

منظورم همون ثبت نام بود

3. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منتظر رمز عبور گلستان هستیم

پيش فرض

کارشناسی
    اخه یه امتحان داشتم 25 شهریور امتحان دادم و گفتن تا 30 نتیجه میاد و من30باید اداره پست برای تاییدیه برم و خودتون میدونید که پست شلوغه ممکنه همون روز به دانشگاه نرسم برم و روز 31 مجبور شم برم راستی روز ها تا ساعت چند ثبتنام میکنند؟
    ببخشید اینقدر سوال میکنم دیگه ما میخواهیم دانشجو بشیم دیگه
    شنبه 27/6/89 كليه پذيرفته‌شدگاني كه حرف اول نام خانوادگي آنان «الف» تا «ث» مي‌باشد.
    يكشنبه 28/6/89 كليه پذيرفته‌شدگاني كه حرف اول نام خانوادگي آنان «ج» تا «ژ» مي‌باشد.
    دوشنبه 29/6/89 كليه پذيرفته‌شدگاني كه حرف اول نام خانوادگي آنان «س» تا «ظ» مي‌باشد.
    سه شنبه 30/6/89 كليه پذيرفته‌شدگاني كه حرف اول نام خانوادگي آنان «ع» تا «ل» مي‌باشد.
    چهارشنبه 31/6/89 كليه پذيرفته‌شدگاني كه حرف اول نام خانوادگي آنان «م» تا «ي» مي‌باشد.

ثبت نام که اینترنتیه هر ساعتی بخوای می تونی ثبت نام کنی..باید مدارک رو اسکن شده آماده کنی+همون تاییدیه که از پست باید بگیرین.چند روز بعد از طریق email شماره دانشجویی رو می گیری و از طریق گلستان برای انتخاب واحد اقدام می کنی

فکر می کنم به رشته بستگی داشته باشه...من رشته ام هنر هستش چند تا رو دانشگاه برام انتخاب می کنه...اما کارگاه ها رو خودم انتخاب می کنم
    Last edited by F l o w e r; 19-09-2010 at 17:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام

خوب اگه 9 رقمی هست که باید همه را وارد کنید .

اون نکته واسه 10 رقمی بود .

کی ثبت نام کردی ؟ احتمالا باید چند ساعتی را منتظر بمونی تا ثبت نام قطعی بشی . ممکنه هنوز ثبت نام قطعی نشده باشی و به همین خاطر اخطار میده .
    اگه تا فردا مشکل حل نشد یه زنگ بزن دانشگاه یا اگه میتونی برو دانشگاه .

سایت که مشکل نداره و احتمالا هنوز ثبت نام قطعی نشدی و یه چند ساعتی زمان ببره .

اما قاعدتا باید تا ساعات دیگه مشلکت حل بشه و اگه نشد حتما فردا برو دانشگاه .

سلام بر شما

امروز صبح ثبت نام كردم ، اونيكي ثبت ناممون ميكرد نگاه يه فرم كرد يه شماره نوشت رو يه كاغذ گفت بيا اين شماره دانشجوييته برو اينترنتي ثبت نام كن ،‌گفت هر روز برو تو سايت ببين كي نوبت ثبت نامت هست !
    فك كنم شماره رو اشتباه بم داده احتمالا" .. شايدم به قول شما هنوز ثبت نام قطعي نشده .

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منتظر رمز عبور گلستان هستیم
    رمز عبور گلستان همون شماره شناسنامتون هست که اگر اولش 00 داره اون 00 رو نباید وارد کنید.

8. 2 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

سلام بر شما

امروز صبح ثبت نام كردم ، اونيكي ثبت ناممون ميكرد نگاه يه فرم كرد يه شماره نوشت رو يه كاغذ گفت بيا اين شماره دانشجوييته برو اينترنتي ثبت نام كن ،‌گفت هر روز برو تو سايت ببين كي نوبت ثبت نامت هست !فك كنم شماره رو اشتباه بم داده احتمالا" .. شايدم به قول شما هنوز ثبت نام قطعي نشده .
    اون شماره پیگیریته!

الان بری تو سایت reg.tpnu از قسمت ورود به سیستم وارد شو

با اون شماره هه.

Last edited by hamidras; 19-09-2010 at 20:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30room's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من امروز رفته بودم خ ویلا (مرکز پیام نور)...گفتن تمدید میشه فقط اونایی که ورودی جدید هستن باید حتما توی روز معینش ثبت نام کنن. بهترین ار اینه که سریع تر برین ساختمان اداری پیام نور
    سلام

من یکی از دوستانم سال پیش موقع ثبت نام چون پول ترم پیش را نریخته بود سایت موقع ثبت نام براش غیر فعال شده بود . اون هم نتونست انتخاب واحد کنه .

بعدش که پول را به حساب ریخت موقع حذف و اضافه سایت براش باز شد و تونست انتخاب واحد کنه .

در صورتی که مسئولین می گفتند اگه موقع انتخاب واحد ، شما انتخاب واحد نکنید موقع حذف و اضافه دیگه حق انتخاب واحد ندارید .
    در صورتی که برعکس شد و دوستم تونست توی حذف و اضافه انتخاب واحد کنه .

حالا شما هم باید صبر کنید تا موقع حذف و اضافه برسه ، اونموقع شانس بیارید و سایت اجازه انتخاب واحد به شما بده .

البته پیشنهاد می کنم حتما به دانشگاه برید و با کارشناس رشته اتون یا مسئول کامپیوتر اونجا صحبت کنید . شاید بتونه کاری بکنه .

البته من دوستم رفت و باهاشون صحبت کرد اونا گفتن سایت از مرکز بسته میشه و ما کاری نمی تونیم بکنیم و باید منتظر بمونید و ببینید موقع حذف و اضافه سیستم به شما اجازه انتخاب واحد می ده یا نه .

در صورتی که به نظر من دروغ می گفتند و همه چیز دست خود اونها هست .
    این طوری که نمیشه من یادم میاد سال گذشته یکی از دوستانم اوایل مهر انتخاب واحد کرد و مشکلی پیش نیومد حالا اگر تو حذف و اضافه قبول نکنه یعنی برادرم یه ترم موند ماشالله اینا درست و حسابی جواب نمیدن وقت چای خوردن دوتا دوتا داره ولی جواب دادن نه میگه سرمون شلوغه میگم لااقل یه جوابی بده وضعیت مشخص بشه میگه برو فردا بیا

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

رمز عبور گلستان همون شماره شناسنامتون هست که اگر اولش 00 داره اون 00 رو نباید وارد کنید.
    منظورم همون شماره دانشجویی بود. بدون اون که نمیشه . دیروز ثبت نام کردم ولی هنوز خبری نیست از شماره دانشجویی. ببینم اینا حواسشون هست که قبل از 31 ام به اونایی که ثبت نام کردند شماره دانشجویی بدند یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

نه بابا شماره پيگيري چيه ديگه !! فك كنم فردا باز بايد برم دانشگاه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •