من يك لپ تاپ d600 dell دست دوم خريدم 300 هزار تومان.
به نظر شما چطور لپ تابيه؟ و آيا ارزش پولي رو كه دادم داره؟
من يك لپ تاپ d600 dell دست دوم خريدم 300 هزار تومان.
به نظر شما چطور لپ تابيه؟ و آيا ارزش پولي رو كه دادم داره؟
pentium m ?
اگه ایرادی نداره اره خوبه .
اگر شخصی دوست داره کاربر فعال این بخش بشه و درست کمک کنه، حتما بگه یک جای اختصاصی بهش میدم
در ضمن چند تا قیمت و لیست باید گذاشت ؟ اینقدر متنوع و با گارانتی های دیگه هست که بهتره سر قیمت بحث نشه و بحث روی کمیت و کیفیت باشه
1- بله دل و سونی از Brightness ( نور) بیشتری استفاده می کنند ولی از لحاظ کیفیت نمایش و پخش به ترتیب : SONY بعد HP بعد DELL بعد Toshiba
2- چند با میپرسی !!! همشون خوبن... من بودم با یک بودجه برابر XPS M1530 میخریدم چون گرافیک قوی تری داره و آدم رو نا امید نمیکنه اما اگر بازی 2008 نمیخوای فقط 6880
3- توضیح داده شد
اگر دقت کنید کلا قیمت محصولات سونی به خاطر دقت و کیفیت بالای ساهت و مونتاژ و استفاده از بهترین تکنولوژی پخش صوت و تصویر همیشه بالاتره و مشتریان کلاس خودش رو داره
اما قیمت دلیل برتری در رده مشابه نیست وگرنه mackbook ها بهترین اند
از همین کانفیگ های دست دو دوبی ؟ CPU pentium M 1400 و رم 512 و هارد 30 و ...؟ دانگرید شده ؟
برای کارهای حسابداری فقط بدرد میخوره و بدرد حمل نمیخوده چون باتری اش داغونه و عمر خودش رو کرده !!!
300 ؟ خوبه می ارزه ! اینا اونور 200 تومن هم نمی برند ... اما از لحاظ بدنه قوی هست
بپا ضربه نخورده باشه و مانیتورش پیکسل سوخته نداشته باشه
پارسه گارانتی کجاست دیگه ؟ اینا عین قارچ سر در میارن ! پارسه موسسه آموزشی نبود ؟
XPS برای کارایی خوبه اما توی بورسه و کلاس نداره
سونی FZ هم قوی ولی بیخود گرونه و بی کلاس و قدیمی
فقط HDX اچ پی قوی و جدید هست و دارای بهترین کانفیگ ، گرافیک 8800 و بسیار مجهز
نه کلا رادئون توی نوت بوک تسلیم جیفورس شد چون فونیکس براش شکاف اختصاصی نمیزنه و همچنین با هم مشکل دارند
ایسر نخر ... آشغاله ( تجربه داشتن - فروختن و ضرر کردن سر این ACER ها ) ... اما با بودجه کم آدم رو وسوسه میکنه ... LCD اش هم انگار رنگ مرده روش پاشیدن ... من یه TM3260 داشتم دیگه ! پوکید توی 6 ماه !
فعلا همون 1525 ارزان و با کیفیت بازاره و بسیار شیک برای لپ تاپ حدود 800 تومن
منظورم رائون 3200 آنبرد (شير) بود... خيلي از gma x3100 قويتره
اين ايسر اسپاير رو هم كه تو سايتهاي خارجي ديدم، مشتري ها ازش تعريف كرده بودن (همون قسمت user reviews)
سلام
registered user اگه بخوای لپ تاپ بگیری بازم سراغ hp میری ؟
راستی من ایراده battery های hp رو تا حالا خودم ندیدم اما چرا اینقدر مورد انتقاده ؟؟؟؟
می گم چرا 15.4 اینچی های hp از برند های دیگه سنگین تره ( به جای 2.7 >>>>>>> 3.1 )
Last edited by ravani_13; 23-07-2008 at 00:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)