اینجوری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر دو عکس کیفیتشون یکیه ولی اندازه تصویر و حجم تصویر دومی 30 برابر بیشتره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجوری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر دو عکس کیفیتشون یکیه ولی اندازه تصویر و حجم تصویر دومی 30 برابر بیشتره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MenuEditorUIQ با این برنامه چجوری میشه یک منو ایجاد کرد که به یک مسیر راه پیدا کنه؟مثلا" یک منو که با کلیک بر روی آن داخل موبایل Control panel باز شه
یا service manager?
mmd12 کدوم از پک ها روی p1 شما کامل عمل کرد؟من هر کدوم را روی p1 نصب می کنم بالاخره اون آیکون های صفحه اصلی ردیف وسطش با اون یکیش عوض نمیشه !!
آقا حسین هکی داری که تو p1 اون منو اون بالا که آنتن و باتری و .. توش هست کلا" بیاد پایین؟
چه جوری میشه اون note رو به حالت اولش برگردوند منظورم قبل از هکه
نوت g900 رو ریختم الان هر موقعه نوت خود گوشیو میخوام بیارم مال g900 میاد ویا اینکه اپلیکشین کلوز میده به دادم برسید البته بگم که از فایل هام هم بک آپ ندارم
در ضمن من یکی از آیکونهای چهار رنگ رو ریختم حالا که میخوام دوباره یکی دیگه رو بریزم یکی از فایل ها رو اجازه اور رایت نمیده
خير امكانش نيست . فقط تو p990 منو ها پايينه
سلام
یه سوالp1i قاب فرعی داره؟
همه باتری هایp1 مشکل دارن چون ماله من داره؟
زود شارژ تموم میکنه!!!!
باتشکر از حسین جان یه سوال دیگ فایل z: چیه که توی هک صدا بود؟
ممنون ازتمام بروبکس باحال این فروم![]()
چی عرض کنم چند تایی را نصب کردم تقریبا همین مشکلات رو داشتن
حالا بقیه رو هم در اولین فرصت امتحان می کنم خدمتت عرض می کنم
استاتوس بار منظورته ؟
می شه عوضشون کرد ولی فکر نکنم بشه بیاریشون پایین.
بیا دوست عزیز
اینم یکی از بهترین بازیهایی که برای این سری از گوشیها تولید شده که جدیدآ سایت SonyEricsson اون رو برای گوشیهای M600 تولید کرده که هرکی گوشیش رو آپدیت کنه این بازی هم به گوشیش اضافه میشه
و خوشبختانه توسط هکر روسی ( اگه درست گفته باشم ) بازی استخراج شده که من خودم روی گوشیم که W950i هستش نصب کردم و کار هم میکنه ؛ خیلی عالیه ، فقط ظرفیتش بالاست بمقدار 26.2 مگابایته !!
ولی خداییش ارزش دانلود رو داره ، کیفیت بازی خیلی عالیه
فقط بعد از دانلود بازی ، حتمأ نکات باید نکات زیر رو انجام داد : ( که البته باید قبلش گوشی رو هک کرده باشین ، تا بوسیله X-plore کارهای زیر رو انجام بدین ) :
بازی رو بر روی مموری خارجی نصب کنید و پس از نصب بازی
ابتدا فایل یا فایلهای 2000f611***.txt رو پاک کنید : ==> path: MMC:\private\2000D856\2000f611***.txt
سپس تمامی فایلهای 10274BF9***.txt رو به 2000f611***.txt تبدیل نمائید .
== علامتهای * نشانه متغیر بودن کاراکتر میباشد ، یعنی هر حرف یا عدد یا هر علامتی باشد مهم نیست ==
این هم لینک مستقیم دانلود بازی :
منبع : SE_worldکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی بد شد نمیاد پایین آخه با هک start menu اون دکمه میشه عین start و خیلی با حال میشه اما اگه میامد پایین بهتر بود
-------------
MenuEditorUIQ با این برنامه چجوری میشه یک منو ایجاد کرد که به یک مسیر راه پیدا کنه؟مثلا" یک منو که با کلیک بر روی آن داخل موبایل Control panel باز شه
یا service manager?
میشه تو این راهنماییم کنین؟
-------------
آقا mmd12 دیگه نگران نباش new folder فهمیدم چجوری تو p1 کار می کنه::کافیه بعد از هک بزین توی tools و روی هر برنامه نصبی که می خواهید راست کلیک کنین و انتقال به فولدر را انتخاب کنین بعد می تونین بفرستینش تو اون فولدری که ساختین اما یادتون باشه فقط برنامه های نصبی رو میشه این کار کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)