تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 905 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

میدونم
    ولی مخام بدونم چطوری میشه فهمید کیلومترش دستکاری شده؟؟
    معمولا کیلومتر اصلی تو خودروهای انژکتوری در ECU خودرو ثبت میشه و تا 80% قابل اطمینانه.

2. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه co70000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فرق میکنه برای خودروهای مختلف. یکی نیست. حتی اگر مثلا پراید رو مثال بزنید چون سه سیستم زیمنس، ساژم و بوش داریم فرق دارن، حتی مثلا رو زیمنسها ما 3 نوع پتانسیومتر داریم که بازم اونها هم فرق دارن اما در همه یه چیز مشترکه. اونم زاویست.
    پست رو خوندم. شما ساکن کجایید؟
    ساکن شیراز هستم , توی مطالبی که روی اینترنت در مورد پتانسیومتر سمند خوندم همه نوشتن مقاومت 4000 کیلو و ولتاژ 5 ولت , من عملا تست میکنم مقاومت حدود 1850 نشون میده و ولتاژ ثابت هم 5 ولت هست یه پتانسیومتر دیگه دارم اون 1700 نشون میده ( جفتشون مثه هم هستن ) نمیدونم چی این وسط اشتباهه , نمیدونم باید چکار کرد !
    اینم یادم رفت بگم که ماشین بوی خیلی بدی میده , کاملا مشخصه که بنزین داره خام میسوزه , دو دقیقه توی یه محیط بسته روشن باشه همه خفه میشن !

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

این جا نرفتن دنده یک میتونه از دو سه عامل باشه: ضعیف شدن دیسک و صفحه کلاچ، خوردگی شیار ماهک 1و2 یا مشکل در شافت اصلی که اولی و دومی احتمالشون خیلی بیشتره.
    در صورتی که بخوام برا تعمیرش اقدام کنم هزینش برای هر مورد حدودی چقد می شه.

1 مورد دیگه اینکه تو سرعت 100 و بالاتر فرمون لرزش پیدا می کنه، اونوقت این طبیعیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

1 مورد دیگه اینکه تو سرعت 100 و بالاتر فرمون لرزش پیدا می کنه، اونوقت این طبیعیه؟
    ماشین چیه؟ پراید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ساکن شیراز هستم , توی مطالبی که روی اینترنت در مورد پتانسیومتر سمند خوندم همه نوشتن مقاومت 4000 کیلو و ولتاژ 5 ولت , من عملا تست میکنم مقاومت حدود 1850 نشون میده و ولتاژ ثابت هم 5 ولت هست یه پتانسیومتر دیگه دارم اون 1700 نشون میده ( جفتشون مثه هم هستن ) نمیدونم چی این وسط اشتباهه , نمیدونم باید چکار کرد !
    اینم یادم رفت بگم که ماشین بوی خیلی بدی میده , کاملا مشخصه که بنزین داره خام میسوزه , دو دقیقه توی یه محیط بسته روشن باشه همه خفه میشن !
    این مشکل شما ارتباطی به پتانسیومتر نداره پس وقتتو باهاش تلف نکن چون منم که 6 ساله کارمه تا حالا دوبارم به ولتاژ خروجیش نگاه نکردم و احتیاجم نشده. مشکل جای دیگست و چون دوری بهت پیشنهاد میکنم از نمایندگی ایران خودرو پیگیری کنی نه مکانیکی بیرون چون احتمالا مشکل یا الکترونیکیه یا مربوط به یکی از قطعات عملگر یا سنسورها.

7. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

ماشین چیه؟ پراید؟
    بله پراید سبا 2 گانه کارخونه مدل 87 .

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان ما یه سمند Ef7 بنزینی داریم. جدیدا صبح ها خیلی بد روشن می شه. یعنی باید چند بار استارت بزنی. بعدش هم هی گاز ماشین بالا پایین میره. هی ریپ میزنه بعد روشن می شه. اونم خیلی بد. اما بعدش در طی روز با اولین استارت خیلی نرم و راحت روشن میشه. قبلا هم با اولین استارت روشن می شد. کسی اطلاعی داره مشکل از کجا می تونه باشه؟ پیشاپیش ممنون.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پرشیا آخر 86
    دو سه روزیه ماشین موقع روشن شدن بخصوص اگه سرد باشه
    تسمه دینام سوت سوت می کنه مخصوصا وقتی دور موتور بالا میره ولی بعد نیم ساعت صدا عادی میشه
    یه جا بردم گفت صابون بزن
    زدم ولی فرقی نکرده
    از چی میتونه باشه؟ کارکرد هم 80 هزارتاست
    شما چند تا مساله رو چک کنید یکی اینکه تسمه شما سالمه و درست تنظیمه دو اینکه برخی از زمان ها هرزگرد ها و یا مخصوصا پولی سر میل لنگ تنظیمش رو با بقیه از دست می ده که با عث صدا و خوردگی و در رفتن تسمه میشه . شما حتما این و چک کنید چون اگه تسمه پاره شه یا در بره احتمال داره به تسمه تایم گیر کنه و خرج بالایی براتون داره

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان ما یه سمند Ef7 بنزینی داریم. جدیدا صبح ها خیلی بد روشن می شه. یعنی باید چند بار استارت بزنی. بعدش هم هی گاز ماشین بالا پایین میره. هی ریپ میزنه بعد روشن می شه. اونم خیلی بد. اما بعدش در طی روز با اولین استارت خیلی نرم و راحت روشن میشه. قبلا هم با اولین استارت روشن می شد. کسی اطلاعی داره مشکل از کجا می تونه باشه؟ پیشاپیش ممنون.
    این مشکل معمولا اول از استپر موتور و بعد از اون از سنسور دور موتوره اون چک کنید که در هنگام سردی ماشین نمی تونه ساسات رو تنظیم کنه شاید با روغن کاری و تمیز کردن درست شه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام یکی اینکه اگر کلاچتون خیلی پایینه با تنظیم سیم کلاچ بالا بیاریدش که شاید درست شه . واسکازین رو هم چک کنید و بعد به سراغ دیسک و صفحه برید. که الان ممکنه تا 150 خرج داشته باشه . در مورد فرمون هم اول بالانس کامل چرخ های جلو مشکل رو حل می کنه

13. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •