معمولا کیلومتر اصلی تو خودروهای انژکتوری در ECU خودرو ثبت میشه و تا 80% قابل اطمینانه.
معمولا کیلومتر اصلی تو خودروهای انژکتوری در ECU خودرو ثبت میشه و تا 80% قابل اطمینانه.
ساکن شیراز هستم , توی مطالبی که روی اینترنت در مورد پتانسیومتر سمند خوندم همه نوشتن مقاومت 4000 کیلو و ولتاژ 5 ولت , من عملا تست میکنم مقاومت حدود 1850 نشون میده و ولتاژ ثابت هم 5 ولت هست یه پتانسیومتر دیگه دارم اون 1700 نشون میده ( جفتشون مثه هم هستن ) نمیدونم چی این وسط اشتباهه , نمیدونم باید چکار کرد !
اینم یادم رفت بگم که ماشین بوی خیلی بدی میده , کاملا مشخصه که بنزین داره خام میسوزه , دو دقیقه توی یه محیط بسته روشن باشه همه خفه میشن !
در صورتی که بخوام برا تعمیرش اقدام کنم هزینش برای هر مورد حدودی چقد می شه.
1 مورد دیگه اینکه تو سرعت 100 و بالاتر فرمون لرزش پیدا می کنه، اونوقت این طبیعیه؟
ماشین چیه؟ پراید؟
این مشکل شما ارتباطی به پتانسیومتر نداره پس وقتتو باهاش تلف نکن چون منم که 6 ساله کارمه تا حالا دوبارم به ولتاژ خروجیش نگاه نکردم و احتیاجم نشده. مشکل جای دیگست و چون دوری بهت پیشنهاد میکنم از نمایندگی ایران خودرو پیگیری کنی نه مکانیکی بیرون چون احتمالا مشکل یا الکترونیکیه یا مربوط به یکی از قطعات عملگر یا سنسورها.
بله پراید سبا 2 گانه کارخونه مدل 87 .
دوستان ما یه سمند Ef7 بنزینی داریم. جدیدا صبح ها خیلی بد روشن می شه. یعنی باید چند بار استارت بزنی. بعدش هم هی گاز ماشین بالا پایین میره. هی ریپ میزنه بعد روشن می شه. اونم خیلی بد. اما بعدش در طی روز با اولین استارت خیلی نرم و راحت روشن میشه. قبلا هم با اولین استارت روشن می شد. کسی اطلاعی داره مشکل از کجا می تونه باشه؟ پیشاپیش ممنون.
شما چند تا مساله رو چک کنید یکی اینکه تسمه شما سالمه و درست تنظیمه دو اینکه برخی از زمان ها هرزگرد ها و یا مخصوصا پولی سر میل لنگ تنظیمش رو با بقیه از دست می ده که با عث صدا و خوردگی و در رفتن تسمه میشه . شما حتما این و چک کنید چون اگه تسمه پاره شه یا در بره احتمال داره به تسمه تایم گیر کنه و خرج بالایی براتون داره
این مشکل معمولا اول از استپر موتور و بعد از اون از سنسور دور موتوره اون چک کنید که در هنگام سردی ماشین نمی تونه ساسات رو تنظیم کنه شاید با روغن کاری و تمیز کردن درست شه
سلام یکی اینکه اگر کلاچتون خیلی پایینه با تنظیم سیم کلاچ بالا بیاریدش که شاید درست شه . واسکازین رو هم چک کنید و بعد به سراغ دیسک و صفحه برید. که الان ممکنه تا 150 خرج داشته باشه . در مورد فرمون هم اول بالانس کامل چرخ های جلو مشکل رو حل می کنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)