TOOMY عزیز لینک دوم برای fsx فل فل شده !!!خواهش میکنم یه کاری بکن.
![]()
TOOMY عزیز لینک دوم برای fsx فل فل شده !!!خواهش میکنم یه کاری بکن.
![]()
من مشکلی ندارم و برایمن باز میشه
اما من فایل تورنت رو براتون آپ کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
البته فکر کنم سوالم غلط انداز شده بود من گفتم کاکپیت f16 نه از خودش![]()
TOOMY جان. من ساکن جزیره خارگ هستم به خاطر همین که یه منطقه کوچک هستش امنیت خط خارگ خیلی بالا و بیشتر سایتا فل فل شدن.
Last edited by Kharg Island; 29-01-2010 at 19:12.
خوب چون نوشتین کاکپیت 747 بعد گفتین F16 من این جوری فکر کردم
البته 1 دونه از کاکپیت F16 بود
اما بازم برات میزارم
اما الان نه
شوخی کردم فقط همین چند تا رو الان داشتم
اما شما عزیز
روی هر لینکی مشکل داشتی بگو یه جا دیگه آپ کنم
بازم فل فل شد. نمیدونم چرا اینطوری شدن حتی وقتی میخوام بیام توی p30world یا نمیاد بالا یا وقتی هم میخواد بیاد بالا به هزار بدبختی میاد. الانم همین پست رو به زور فرستادم.
یکی به داد من برسه.هر چی لینک توی سایت هست فل فل شده .
![]()
سلام، ممنون از اینکه پاسخگو هستید .
والا این فایلی که شما گذاشتید، manual نصب این پک بود. منم حسابی تو اینترنت گشتم، تا manual این هواپیمای پیچیده رو پیدا کنم. تا اینکه فهمیدم " آب در کوزه است و ما..." . تو فایلی که نصب کردم، 2 تا manual بود که اسم یکیش "X2 Boeing 737 Flight Crew Training" هست و 117 صفحه بود و دیگری "X2 Boeing 737 Flight Ref Guide" بود که تقریبا 40 صفحه بود.
قبل از اینکه این دستور العملها رو پیدا کنم، فکر می کردم این پک، صرفا به جزییات پرداخته و با استفاده از FMC دقیق، و Galley و دیگر امکانات سعی کرده به شبیه ساز نزدیک تر بشه. اما بعد از دیدن اینها و خوندنشون،فهمیدم با یک طراحی دقیق از روی مدل اصلی رو به رو هستم. حتی با FMC هم کار کردم و دیدم واقعا خوب عمل می کنه.
اینها رو گفتم تا اگر بعدا کسی سوال من رو داشت، بیاد و این رو بخونه.
از شما دوست عزیز هم ممنون.
بد بختی بعضی از همین سایتا هم اینجا فل فل که هیچ گاهی نمک و ادویه هم می شه...
اینجا فل فلش بیشتر از ایرانه...
الان چند تا از عکس ها باز نشده....
سلام
این لینک فیلم یه بار پرواز fs هست و به نظرم خیلی گرافیک بالایی داره...از دوستان کسی هست که کامپیوترش تونسته باشه به این نرمی و با جزئیات رندر کنه تصاویر رو.....اگه هست میشه مشخصات سیستم رو بذارید....بخصوص گرافیک کارت......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)