این لینک نرم افزار:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آموزش نحوه انجام این کار:
این لینک نرم افزار:
اینم آموزش نحوه انجام این کار:
ممنون از دوستمون که لینک آموزش هم براتون فرستادن. ببینید :
What is VOB?
VOB stands for DVD Video Object. The VOB file is one of the core files found on DVD-Video discs and contains multiplexed Dolby Digital audio (normally AC3 format) and MPEG-2 video.
مال همون صفحه که دوستمون گفتن هست. VOB برای دی وی دی تعریف شده و جزء SD هست. قبلا هم که گفتم در حالت استاندارد دیفینیشن Standard Defintion نمیشه رزولشون بیشتر از 720*576 داشت. این برنامه که دوستمون معرفی کردن مثل تمام دیگر برنامه ها رزولوشن VOB رو همون 720*576 یا 720*480 در نظر میگیره و بس.
اینقدر اصرار شما رو متوجه نمیشم. آخه کار نشد هم داره به خدا !!!!!![]()
![]()
مرسی اما این آموزش برای من باز نمیشه
خوب پس راه حل چیه ؟
از چه فرمتی میشه استفاده کرد که توی DVD های خانگی قابل اجرا باشه و رزولوشن 1280*720 هم بده ؟
اینم بگم که mkv پخش نمیکنه
اما avi مشکلی نداره
پ ن : دستگاه DVD فول اچ دی هستش همینطور TV پس از این جهت مشکلی نیست
Last edited by pooria-ir; 27-10-2010 at 21:11.
من نفهمیدم بالاخره دی وی دی هست یا بلوری ؟؟؟ اگه بلوری باشه که خب حله شما میتونی ای وی آی متناسب با پلبیر بریزی رو فلش هارد و یا دی وی دی .... اصلا شما مدلش رو بگو دقیق ببینم چیا پخش میکنه ؟؟؟؟؟
از اول این رو میگفتی زود تر به نتیجه میرسیدیم.![]()
با Ulead Studio میشه اینکارو کرد. البته باز میکنه و بعد از ویرایش باید خورجی بگیری و اونجا فرمت 3gp رو هم داره که باید رزولوشنش رو تا جایی که گوشیتون ساپورت میکنه بالا ببرید که کیفیت خوب باشه.![]()
با Xilisoft Video Converter Ultimate به avi تبدیل کنین .
Last edited by ask_bl; 27-10-2010 at 23:11.
من کی گفتم بلوری؟؟؟؟؟
اینم مدل DVD
البته مشابه اینه،بدون پخش فیلم از usbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا اونجایی که من تست کردم اینا رو پخش میکنه :VOB,MPEG,MPEG2,AVI.DIVX,فک کنم MP4,
والله این صفحه هم کپی همونه و مشخصات دقیقی از فرمت ها نگفته.
خب با توجه به این که نوشته قابلیت اسکیل کردن از 480 به 1080 رو داره معنیش اینه که احتمالا تا 720*480 اچ دی رو میتونه باز بکنه و به رزولوشن فول اچ دی آپ اسکیل میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من میگم به MPEG2 تبدیل کن و همون رزولوشنی که میگی بزار. با XVID وDivx هم با پسوند AVI با همین برنامه که دوستمون گفته تبدیل کن و تست کن. اگه این حالت ها نشد دیگه مطمئن باشه همون 480p آخرین قدرت اجرای پلیره.
شرمنده نشد کمک بیشتری کنم.
![]()
با سلام خدمت دوستانی که یادداشتی جز متن ادبی و شعر به پروفایل من میفرستند. و با سلام یه بقیه دوستان هم وطن
پیشاپیش بگم بحث رو نمیخوام منحرف کنم .... منتها نمیخوام کسی بفهمه منظورم کی بوده.
خب شنیدین اوایل PS 3 که اومد به بازار سونی اعلام کرده بود فول اچ دیه ؟؟؟ اما نبوده. مثلا بازی فاینل منتزی 13 با رزولوشن 720p یعنی 1280*720 روش اجرا میشه. فقط چند تایتل خاص با رزولوشن فول اچ دی عرضه شدند و این هم به علت نداشتن توانایی در اجرا بازیها با این رزولوشن بالا بوده. خب که چی ؟؟؟
منظورم اینه که سونی از آپ اسکیل استفاده میکنه که تصویر خروجی رو بزرگ کنه و با اچ دی ام آی بفرسته رو تلویزیون و مانیتور و .... .
وسایل دیگه هم همین طوره. خیلی هاش باز کردن فایل فول اچ دی رو ساپورت نمیکنن ولی با استفاده از آپ اسکیل کردن فیلم رزولوشن پایین رو بزرگ میکنن میفرستن رو صفحه.
کسی که نفهمید منظورم کیه ؟؟؟ سعی کنید تحقیق هم نکنید. با تشکر![]()
دوستان یه کانورتور برای تبدیل فرمت mkv به avi (برای اجرا از طریق usb روی lcd ها) معرفی کنید...
تا جایی که ممکنه سریع باشه و کیفیت رو پایین نیاره.
+ برای تبدیل انوع فرمتها به DVD (قابل پخش روی dvd پلیرهای قدیمی) دنبال یک نرم افزار سریع و خوب میگردم.
با تشکر!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)