دوستان ميشه يه جاي ديگه آپلود كنيد من نتونستم بگيرم ...........ممنون....
دوستان ميشه يه جاي ديگه آپلود كنيد من نتونستم بگيرم ...........ممنون....
نه...اینم کار نکرد!!! شما مطمئنی که روی آخرین ورژن ( ورژن 8.0.0.701 که جناب soooot معرفی کردن ) امتحان کردی؟؟؟؟نوشته شده توسط Balrog
سلامنوشته شده توسط spider703
ولی من هیچ مشگلی در این مورد ندارم و خیلی راحت لاگین میشه عکسشم که براتون گذاشتم اینم برای اون دوستی که میگفت اینا دیگه کار نمیکنن البته رضا جان یه راهی رو گفت که باید آیدی طرف رو در اد لیستت داشته باشی که اینم با برنامه های اد کردن بدون اجازه به راحتی قابل انجام هست
![]()
موفق باشید
Last edited by omid.com; 14-08-2006 at 16:13.
سلام
مرسي بهروز جان
استفاده كرديم
قضیه ی این ستاره ها چیه ؟
Last edited by Kolubive; 14-08-2006 at 19:23. دليل: اشتباه کردن با ورژن جدید مسنجر
مشكل خاصي نيست.p30world مثل اينكه اين سايت در ليست سياه گذاشتهنوشته شده توسط Kolubive
... موضوعات ، مشكلات و معرفی های مربوط به ياهو مسنجر ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اميد جان فكر كنم مشكل را فهيمدم
اول اينكه به صورت دستي در ديواره آتش بايد به اين نرم افزار اجازه فعاليت داده باشه و دومي كه مهمتره اينكه
در بخش regional setting ويندوز زبان را در تمام بخشها به انگليسي از نوع آمريكايي تغيير بدهيم
نوشته شده توسط spider703
می بخشید میشه بیشتر توضیح بدید باید چی کار کرد؟ من متوجه نشدم... زبان ویندوز من تو انگليسي از نوع آمريكايي است ولی باز هم درست نمیشه........
سلامنوشته شده توسط spider703
خوشحالم که مشگل شما حل شد
من نمیدونستم که شما این تقیرات رو اعمال نکردید چون لازمه کار برنامه های یاهوست مخصوصا" بوترها که زبان ویندوز رو روی یونایتد استید قرار بدید
معملا" اینجوریه برخی از دوستان نمیتونن با یک برنامه کار کنن و به جای اینکه بپرسن مینویسن که برنامه کار نمیکنه البته منظورم شما نیستید
یکی از دوستان هم در مورد پاسخ شما پرسیده بود که خیلی روشن و واضحه زبان رو که میفرمایید تقییر دادید پس اگر فایر والتون جلوی کار برنامه رو میگیره برید و تنظیمش کنید مشگل خاصی نیست البته بعضی از فایروالها ممکنه گیر بدن نه همشون
شما در داخل سیتم 32 آیا فایل های وب ران رو دارید اگر ندارید بریزید که آدرس برای گرفتن فایل های کمکی در تاپیک هست و اگر دارید و باز کار نمیکنه میتونید با برنامه رجیستر کردن اتینگونه فایل ها که باز در تاپیک و نیز در انجمن معرفی نرم افزار گذاشتم استفاده کنید یکی از اونها به اسم Vb reg server هست که در انجمن معرفی گذاشتم
موفق باشید
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)